2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım her muayene 120 tl, yanı her hafta ona gıtceme kendıme hamıle kıyafetlerı alırım mis gibi çeşit çeşit :) o kdr para veremem her hafta valla yazık parama
haklısın tabii.ücret yüksekmiş bayağı.ben 30 veriyorum.fark ödüyorum aslında.özel hastahanede doktorum.ama inan 100'ü buluyordur.bi beldede yaşıyorum şehire 70 km uzaklıkta.arabamızla gidiyoruz sabahtan gidip köyden indim şehire deyip gezip yiyip içip akşamda eve dönüyoruz.aslında bizede bahane oluyor çok sıkılıyoruz sürekli bi belde de yaşamaktan.ama bende artık üç haftada bi gitme kararı aldım.oaraya harcayacağım parayla bebeğime bi şeyler alırız.

Ellerine sağlık valla şimdiden.Ben de yarın karnıyarık yapcam üşenmezsem eğer:) Bugüne tavuk sote var çıkardım buzluktan çözülsün yapayım akşama hazır olsun :)

kız bu senin karnının neresinde ikamet ediyo acaba, ben annamadım valla...
Vallahi ben de bilmiyorum şekerim :) Dün akşama doğru bahçeye indim sitede beni gören herkes yanıma koştu karnım büyümüş mü bakalım sevelim diye:) bi kalktım masadan herkes şok :) Bu ne yaaa bebek nerde sen hamile değilsin biz4 aylıkken duba gibiydik diyolar :))))aman maşallah olsun geç olsun güç olmasın :)))

iyi etmişsin canım.bebeklerimizi görünce yaşadığımız mutluluğun ve huzurun üstünde hiç bi şey yok.

ewet kesinlikle haklisin..ewe ultrason alsam rahat etcem yani kaydirigubbakcemile3

bende 52 tl ödüyorum medical park ta ssk üzerinden.
bi de gittiim bi prof war onada 200 ödüyorum.
benim bi de troid problemim war onada medical parkta gidiorum 142 lirada ona weriorum

mesela beeeen.
resmen duba gibiyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın nalan, doktor randevularımızı öne çekioruz :) sen napıosun

geçmişi okuya okuya geliyorum cnm, kahvaltımızı yaptık kocayı yolladım işe bende bilgisayar başındayım, valla ben acayip heycanlıyım bakalım cuma ne diecek doktor, cuma günü tansiyonum kesin tavan yapacak, anca detaylı ultrasondan sonra rahatlarım Allah kısmet ederse tabi...

günaydın kızlarr

canım troid bende de var senin kaç çıktı

Her şey güzel olacak sen hiç merak etme. yalnız şimdi kendini strese sokup da bebeğine zarar verme olur mu? Rahat ol he rşey güzel olacak :)))) Cinsiyet de kesinleşir şimdi senin ne güzel :)

Ellerine sağlık valla şimdiden.Ben de yarın karnıyarık yapcam üşenmezsem eğer:) Bugüne tavuk sote var çıkardım buzluktan çözülsün yapayım akşama hazır olsun :)

ellerine sağlık şimdiden cnm bizdede dün tavuk vardı, bende kıymayı çıkarttım çözülsün akşamüstü yaparım karnıyarığı...

valla komşuların haklı bu koca çocuk nerde acaba, iç karnın genişmiş demek ondan öle olmuş, demek zayıflıklı alakası yok bak prop da zayıf ama onda nasıl belli oluyo, senin birden çıkacak herhalde...

bu arada ultrason görüntüsü çok tatlı yerim ben onu kız...

canım amniyosentez tarihin cuma mı?önce detaylı ultrasonlamı bakacak.zaten detaylı uktrasonda da işini bilen biri az çok anlayabilir sorun varmı yokmu diye.bizde heyecanın ı paylaşıyoruz.güzel haberlerle geleceğinden eminim

Her şey güzel olacak sen hiç merak etme. yalnız şimdi kendini strese sokup da bebeğine zarar verme olur mu? Rahat ol he rşey güzel olacak :)))) Cinsiyet de kesinleşir şimdi senin ne güzel :)

bende öle düşünüyorum ama doktorun ağzından olumlu bi kaç kelime duymadıkca rahatlıyamicam herhalde, bide çevremdekilerde hafiften panikler bu hafta zaten ama güya bana hissettitmiyorlar, onunda etkisi var tabi,

insanın elinde değil işte düşündükçe panikliyo hafiften siz beni cuma görün asıl acayip asabi olurum, eşim yandı valla, kayınvaldem bunu tahmin ettiği için o da geliyo bizimle ortamı sakinleştirecek...alsanaalsanasmile

of kocam anca gıttı saolsun :S
nalan sımdı once detaylı ultrasonda mı bakıcak doktor, ondan snr gereklı gorurse mı amnıyo yapıcak yoksa amnıyo kesın yapılcak mı ben de anlamadım o kısmı

çok saol helincim valla gün yaklaştıkca acayip heycanlanıyorum, çevreme belli etmiyorum çok sakin duruyorum, onlar zaten panik benide panik görürlerse hepten tedirgin olacaklar ama içim içimi yemiyo desem yalan olur, doktorun ağzının içine bakıcam valla cuma, bu arada evet önce detaylı ultrason sonra amniyo yapacak, sadece bu işi yapan bi hocaya gidiyorum methini çok duydum biraz fiyatlı ama olsun, Prof. Recep Has mış adı, şu cumayı bi atlatsam hayırlısıyla...:Saruboceq::Saruboceq:

ben çok kıskandım sizin resimleri benim scan edilmiş yoktu fotosunu çektim o yüzden ama nasıl eklıcemı bılmıorum aslında göbek fotograflarımızı cekecegımıze bence ultrason fotolarımızı paylasalım bı lınk açıp cok daha eglencelı olur :)

of kocam anca gıttı saolsun :S
nalan sımdı once detaylı ultrasonda mı bakıcak doktor, ondan snr gereklı gorurse mı amnıyo yapıcak yoksa amnıyo kesın yapılcak mı ben de anlamadım o kısmı

detaylı ultrasonda da bakacak, sonrada amniyo yapacak, amniyo kesin çünki benim ikili test değerlerim düşük çıkmış yani alt limit 1/250 iken benimki 1/73 çıkmış, durum böle olunca ultrasonda çocuk normal görünsede amniyo yapmama riskini göze almıyo hiç bi doktor,

ancak sen kağıt imzalıyormuşun ben kendim amniyo istemiyorum bütün mesuliyeti üstüme alıyorum, çocuk sakat olursa doktorumun hiç bi suçu yoktur die, o zaman yaptırmasanda oluyo, ama değerlerin düşükse yaptırman gerekio mecburen...

kızlar vallahi bu havalarda bir tuhaf işe gelirken ince çorop giymiştim ayaklarım buz kesti gittim çorap aldım giydim vallahi napim tabi gittim ki ne göreyim orda dinozorlu mavi renkte önlük ve şapka nasıl beğendim aldım çıktım :) ama çok güselll cici bişi her gitiğim yerden boş çıkmıyom başladık yani :) hediyemide arkadaşıma gönderiyorum bugün güle güle kullansın :)

aso bu aradabilmiyorumkismile
senin seçilya diye bi arkadaşın var, biz maaile çok beğendik kendisini, bekar mıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…