haklısın tabii.ücret yüksekmiş bayağı.ben 30 veriyorum.fark ödüyorum aslında.özel hastahanede doktorum.ama inan 100'ü buluyordur.bi beldede yaşıyorum şehire 70 km uzaklıkta.arabamızla gidiyoruz sabahtan gidip köyden indim şehire deyip gezip yiyip içip akşamda eve dönüyoruz.aslında bizede bahane oluyor çok sıkılıyoruz sürekli bi belde de yaşamaktan.ama bende artık üç haftada bi gitme kararı aldım.oaraya harcayacağım parayla bebeğime bi şeyler alırız.tatlım her muayene 120 tl, yanı her hafta ona gıtceme kendıme hamıle kıyafetlerı alırım mis gibi çeşit çeşit :) o kdr para veremem her hafta valla yazık parama
Şimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
Ellerine sağlık valla şimdiden.Ben de yarın karnıyarık yapcam üşenmezsem eğer:) Bugüne tavuk sote var çıkardım buzluktan çözülsün yapayım akşama hazır olsun :)eline sağlık, bendede patlıcan varda bugün ne yapayım die düşünüyordum ondan sordum, ben zeytinyağlı hafif acılı patlıcanı çok severim ama eşim zeytinyağlı yapma karnıyarık yap dedi, bende öle yapıcam ama yanına pilav yapmicam pirinç manyağı olduk 1 haftadır, önce sütlaç vardı, sonra pilav yaptım en sonda zeytinyağlı dolma yaptım tam bi pirinç şöleni oldu valla, bbööööögggghhhh geldi pirinçten...
önüne bi çorba yaparım yanınada cacık oldu bitti valla...
Vallahi ben de bilmiyorum şekerim :) Dün akşama doğru bahçeye indim sitede beni gören herkes yanıma koştu karnım büyümüş mü bakalım sevelim diye:) bi kalktım masadan herkes şok :) Bu ne yaaa bebek nerde sen hamile değilsin biz4 aylıkken duba gibiydik diyolar :))))aman maşallah olsun geç olsun güç olmasın :)))kız bu senin karnının neresinde ikamet ediyo acaba, ben annamadım valla...
iyi etmişsin canım.bebeklerimizi görünce yaşadığımız mutluluğun ve huzurun üstünde hiç bi şey yok.
haklısın tabii.ücret yüksekmiş bayağı.ben 30 veriyorum.fark ödüyorum aslında.özel hastahanede doktorum.ama inan 100'ü buluyordur.bi beldede yaşıyorum şehire 70 km uzaklıkta.arabamızla gidiyoruz sabahtan gidip köyden indim şehire deyip gezip yiyip içip akşamda eve dönüyoruz.aslında bizede bahane oluyor çok sıkılıyoruz sürekli bi belde de yaşamaktan.ama bende artık üç haftada bi gitme kararı aldım.oaraya harcayacağım parayla bebeğime bi şeyler alırız.
Vallahi ben de bilmiyorum şekerim :) Dün akşama doğru bahçeye indim sitede beni gören herkes yanıma koştu karnım büyümüş mü bakalım sevelim diye:) bi kalktım masadan herkes şok :) Bu ne yaaa bebek nerde sen hamile değilsin biz4 aylıkken duba gibiydik diyolar :))))aman maşallah olsun geç olsun güç olmasın :)))
günaydın nalan, doktor randevularımızı öne çekioruz :) sen napıosun
ewet kesinlikle haklisin..ewe ultrason alsam rahat etcem yani kaydirigubbakcemile3
bende 52 tl ödüyorum medical park ta ssk üzerinden.
bi de gittiim bi prof war onada 200 ödüyorum.
benim bi de troid problemim war onada medical parkta gidiorum 142 lirada ona weriorum
Amaaaann nasılsa doğumdan sonra gidiyor merak etme sen. Hem yağ değil sudur seni şişirenmesela beeeen.
resmen duba gibiyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Her şey güzel olacak sen hiç merak etme. yalnız şimdi kendini strese sokup da bebeğine zarar verme olur mu? Rahat ol he rşey güzel olacak :)))) Cinsiyet de kesinleşir şimdi senin ne güzel :)geçmişi okuya okuya geliyorum cnm, kahvaltımızı yaptık kocayı yolladım işe bende bilgisayar başındayım, valla ben acayip heycanlıyım bakalım cuma ne diecek doktor, cuma günü tansiyonum kesin tavan yapacak, anca detaylı ultrasondan sonra rahatlarım Allah kısmet ederse tabi...
günaydın kızlarr
canım troid bende de var senin kaç çıktı
Amaaaann nasılsa doğumdan sonra gidiyor merak etme sen. Hem yağ değil sudur seni şişiren
Ellerine sağlık valla şimdiden.Ben de yarın karnıyarık yapcam üşenmezsem eğer:) Bugüne tavuk sote var çıkardım buzluktan çözülsün yapayım akşama hazır olsun :)
Vallahi ben de bilmiyorum şekerim :) Dün akşama doğru bahçeye indim sitede beni gören herkes yanıma koştu karnım büyümüş mü bakalım sevelim diye:) bi kalktım masadan herkes şok :) Bu ne yaaa bebek nerde sen hamile değilsin biz4 aylıkken duba gibiydik diyolar :))))aman maşallah olsun geç olsun güç olmasın :)))
canım amniyosentez tarihin cuma mı?önce detaylı ultrasonlamı bakacak.zaten detaylı uktrasonda da işini bilen biri az çok anlayabilir sorun varmı yokmu diye.bizde heyecanın ı paylaşıyoruz.güzel haberlerle geleceğinden eminimgeçmişi okuya okuya geliyorum cnm, kahvaltımızı yaptık kocayı yolladım işe bende bilgisayar başındayım, valla ben acayip heycanlıyım bakalım cuma ne diecek doktor, cuma günü tansiyonum kesin tavan yapacak, anca detaylı ultrasondan sonra rahatlarım Allah kısmet ederse tabi...
Her şey güzel olacak sen hiç merak etme. yalnız şimdi kendini strese sokup da bebeğine zarar verme olur mu? Rahat ol he rşey güzel olacak :)))) Cinsiyet de kesinleşir şimdi senin ne güzel :)
canım amniyosentez tarihin cuma mı?önce detaylı ultrasonlamı bakacak.zaten detaylı uktrasonda da işini bilen biri az çok anlayabilir sorun varmı yokmu diye.bizde heyecanın ı paylaşıyoruz.güzel haberlerle geleceğinden eminim
of kocam anca gıttı saolsun :S
nalan sımdı once detaylı ultrasonda mı bakıcak doktor, ondan snr gereklı gorurse mı amnıyo yapıcak yoksa amnıyo kesın yapılcak mı ben de anlamadım o kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?