2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee
bu da elini yanağına götürmüş sanki.ilerleyen aylarda çok daha tatlı oluyorlar.benim oğlum 8 ay bitinciye kadar yüzünü hiç göstermedi.4 boyutlu bakıyordu doktorumuz iki eliyle yüzünü iyice kapatıyor bazen yetmezmiş gibi bacaklarının arasına gizliyordu.her gidişimizde bu sefer gösterir diyorduk ama o hep saklıyordu elleriyle.o hali bile çok şirin gözüküyordu.iki eliyle yüzünü sakalamış i bebek görüntüsü bile çok şirindi

geçmişe baktım asoglk prop brokkoli yaban gülüm ne güzel beişlerin resmini koymuşunuz ayy kıskandım yarın bende koyucamm

bencede isim yazdırıp kaçanlar kalabalık ediyolar boşuna vereliniortak

kıskanma sen de koy, hatta bi link açalım hepimiz oraya ekleyelim resimleri, burayı doldurmayalım :)
evet bence şimdi oylayıp silelim gereksiz durmasınlar orda, burda bi kere bile görmediğim insanların isimleri var orda :S

ay ne güzel sen anlıyosun doktora gide gele staj yapmışın valla ben o resme bakınca harita gibi karışık bişey görüyorumm

yarın 16+3 olucam koyucam bende kocamanda olmuş olurrr evet başka topikte mantıklı canımmm

GÜNAYDIN
hanımlar bugün kötüyüm sabah kahvaltımı yaptım vitaminimi içdim
afedersiniz çıktı hepsi şimdide iyi değilim hap biraz büyüktü ondanmı oldu nedir anlayamadım :çok üzgünüm:
anlıycanız midem bomboş mirmirmirmir

bu arada az kalsın annemlerle tatile gidiyordum babam götürmedi :çok üzgünüm:
bugün çıktılar yola :çok üzgünüm:

baban niye seni götürmedii

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
NASILSINIZ?
BEBıŞ RESıMLERıNı KOYMUŞSUNUZ ALLAH NAZARLARDANN KORUSUN
SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAKTA NASıP OLUR ıNŞ.:Saruboceq:

Sezenım ben bugÜn gıdıyorum
aslında dÜndÜ kontrolÜm
gıttıĞım dr un tayını ÇıkmıŞ dÜn yenı dr arayıŞındaydım
bugÜn yenı dr a gıdecem ınŞ. GÜzel geÇer
3lÜ test yaptıracam

iyi haberlerle gel canım arkadaşımm benim üçlü testim yok kontrol dün sağlık ocağında kalp atışını duydum ama ultrasondada görmek istiyorum hem cinsiyetide iyice kesinleşir artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…