2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke benimde maddi imkanım olsada evde otursam.
ve çocuğumu kendim büyütmek hep hayalimdi. en azından 2 yaşına kadar kendim ilgilenip sonra kreşe verebilirdim.
bize de destek olan yok annemden başka.
bakalım eşimin annesi mobilyalarını alacaklar mı? eşim söylemiş evlenirken birşey yapmadınız torununuza yapın bari.
yapmazlarsa torunlarının yüzünü göremezler.

ben sağlık durumum el verirse 37. haftaya kadar çalışacağım.
hiç olmazsa bebek doğduktan sonra onunla daha çok vakit geçiririm.

Son düzenleme:
hadi gözün aydın aslııı hihoyyyt ilk erkek torun da kıymetli olur vallaa. benim kontrol taaa 11 haziranda beklicem mecbur

sağol canım hakkaten beklemek en zor olanı

aslıcım hayırlı olsun prensin.
benim öğrenmeme daha çok var. meraktan çatlıycam valla.

Sağol canım bende dün gittiğimde 12+4 tüm görünmez dedi bende dedimki siz 12 haftalıkken görünür dediniz lütfen bakmanızı istiyorum ben 1 ay daha bekleyemem falan dedim biraz ısrar ettim sonra iyi hadi bakalım şansımızı deneyelim dedi ve hemen gösterdi bizimki :))

şu anda alıcaz filan diyolarmı yoksa oralı değillermi?

benimde 12 haftalıtı ilk tahmin yarın 16 olucak kesin netleşir heralde

gözünaydın canım.oğlunda hayırlı olsun

esra ve orays bu cumartesi son cnmm çıkıyolar pazartesi ev hanımlığına terfi edicekler

ayy ne güseeeelll darisi başima inşallaahhh
temmuzda yillik iznimin hepsini kullanicam zaten.
ağustos ortasindada istifami wericem kismetse

canım benim umarım destek olurlar bende mümkün olduğunca çalışacağım 37.hafta düşünüyorum zaten ondan 1-2 hafta sonrada doğum olur kısmetse sezeryan olacağı için erken olacak

helin ben eski topiclere bakarken senin oğlunu yeni doğmuş resmini gördüm haziran topicimiydi yanlış hatırlamıyosam tosun gibiydi maşallah
ağustos topiğindeydi.2009 ağustos annelerinde.ağustos topiğinde yazıştım ama temmuzda doğum yaptım sezeryan olunca.oğlum 3600 hr doğdu.12 gün önce doğdu ama.doktorum beklese 4 kilo olurdu dedi.

benimde 12 haftalıtı ilk tahmin yarın 16 olucak kesin netleşir heralde

Kesin olur elbet banada 16 haftada tam anlaşılır dedi ama benim ısrarlarımdan bakmak zorunda kaldı :)

gözünaydın canım.oğlunda hayırlı olsun

Teşekkür ederim tatlım hepimizinki hayırlı olsun

Neyse ben yemeğe çıkıyorum kızlar 1 saat sonra anca gelirim öpüldünüz

ağustos topiğindeydi.2009 ağustos annelerinde.ağustos topiğinde yazıştım ama temmuzda doğum yaptım sezeryan olunca.oğlum 3600 hr doğdu.12 gün önce doğdu ama.doktorum beklese 4 kilo olurdu dedi.

evet doğrudur ben can sıkıtısına eski topicleri geziyorum bebişlere bakıyorum o zaman görmüştüm canım kilolu duruyodu maşallah benim oğlumda 4 350 doğmuştu sezeryan ama ben gününde doğurdum sancım gelmişti

Hayırlısı ile bir an önce güzel haberlerini bekliyoruz.

Bende eylül sonu d.iznine çıkacam
ekimin ilk 15 gününü senelik iznime sayacam kalan 15 günü d. izninden kullanıp
kalan izin hakkımı d.sonrası kullanıp bebişimle bol zaman geçirmek istiyorum
ücretsiz izin hakkımı kullanmam gerekirse de kullanacam
sonuçta 9 yıllık personeli idare etsinler o kadar

selam kizlar
ben aralik annesiyim
ve bir ay sonra neler olacagini anlamak icin arada
sizide takip ediyorum:kedi:
bulantilariniz gectimi? cinsiyetler belli oldu heralde?
bizi biraz aydinlatsaniz olarmi acaba?

ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey

ayy heyecanlandımmmakannehir

selam kizlar
ben aralik annesiyim
ve bir ay sonra neler olacagini anlamak icin arada
sizide takip ediyorum:kedi:
bulantilariniz gectimi? cinsiyetler belli oldu heralde?
bizi biraz aydinlatsaniz olarmi acaba?

benim geçti ama 15.haftada geçti 1 haftadır midem rahat yediklerim dokunmuyo çok şükür :Saruboceq:cinsiyet ilk ikili testte belli oldu yarın kesinleşicek

ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey

ayy heyecanlandımmmakannehir

hihoyyyt hihoyyyt damar atması gibi oluyormuş bende 2 defa sanki dönüyor gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…