hadi gözün aydın aslııı hihoyyyt ilk erkek torun da kıymetli olur vallaa. benim kontrol taaa 11 haziranda beklicem mecbur
aslıcım hayırlı olsun prensin.
benim öğrenmeme daha çok var. meraktan çatlıycam valla.
keşke benimde maddi imkanım olsada evde otursam.
ve çocuğumu kendim büyütmek hep hayalimdi. en azından 2 yaşına kadar kendim ilgilenip sonra kreşe verebilirdim.
bize de destek olan yok annemden başka.
bakalım eşimin annesi mobilyalarını alacaklar mı? eşim söylemiş evlenirken birşey yapmadınız torununuza yapın bari.
yapmazlarsa torunlarının yüzünü göremezler.
sağol canım hakkaten beklemek en zor olanı
Sağol canım bende dün gittiğimde 12+4 tüm görünmez dedi bende dedimki siz 12 haftalıkken görünür dediniz lütfen bakmanızı istiyorum ben 1 ay daha bekleyemem falan dedim biraz ısrar ettim sonra iyi hadi bakalım şansımızı deneyelim dedi ve hemen gösterdi bizimki :))
işten ne zaman çıkıcaksın cnmm hamişlerimiz tek tek bu hafta çıkmaya başlıyolar
gözünaydın canım.oğlunda hayırlı olsunHerkese merhaba.
Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
herkes basiomu istifayi bu hafta yaniiiii
benim daha çok war yaa
ağustos sonu çikicam işten...
esra ve orays bu cumartesi son cnmm çıkıyolar pazartesi ev hanımlığına terfi edicekler
keşke benimde maddi imkanım olsada evde otursam.
ve çocuğumu kendim büyütmek hep hayalimdi. en azından 2 yaşına kadar kendim ilgilenip sonra kreşe verebilirdim.
bize de destek olan yok annemden başka.
bakalım eşimin annesi mobilyalarını alacaklar mı? eşim söylemiş evlenirken birşey yapmadınız torununuza yapın bari.
yapmazlarsa torunlarının yüzünü göremezler.
ben sağlık durumum el verirse 37. haftaya kadar çalışacağım.
hiç olmazsa bebek doğduktan sonra onunla daha çok vakit geçiririm.
ağustos topiğindeydi.2009 ağustos annelerinde.ağustos topiğinde yazıştım ama temmuzda doğum yaptım sezeryan olunca.oğlum 3600 hr doğdu.12 gün önce doğdu ama.doktorum beklese 4 kilo olurdu dedi.helin ben eski topiclere bakarken senin oğlunu yeni doğmuş resmini gördüm haziran topicimiydi yanlış hatırlamıyosam tosun gibiydi maşallah
benimde 12 haftalıtı ilk tahmin yarın 16 olucak kesin netleşir heralde
gözünaydın canım.oğlunda hayırlı olsun
Herkese merhaba, ben de kasım annesi olacağım inşallah ama listeye eklenmek için bafoya özelden mesaj atamıyorum
ağustos topiğindeydi.2009 ağustos annelerinde.ağustos topiğinde yazıştım ama temmuzda doğum yaptım sezeryan olunca.oğlum 3600 hr doğdu.12 gün önce doğdu ama.doktorum beklese 4 kilo olurdu dedi.
detaylı ultrasonda da bakacak, sonrada amniyo yapacak, amniyo kesin çünki benim ikili test değerlerim düşük çıkmış yani alt limit 1/250 iken benimki 1/73 çıkmış, durum böle olunca ultrasonda çocuk normal görünsede amniyo yapmama riskini göze almıyo hiç bi doktor,
ancak sen kağıt imzalıyormuşun ben kendim amniyo istemiyorum bütün mesuliyeti üstüme alıyorum, çocuk sakat olursa doktorumun hiç bi suçu yoktur die, o zaman yaptırmasanda oluyo, ama değerlerin düşükse yaptırman gerekio mecburen...
selam kizlar
ben aralik annesiyim
ve bir ay sonra neler olacagini anlamak icin arada
sizide takip ediyorum:kedi:
bulantilariniz gectimi? cinsiyetler belli oldu heralde?
bizi biraz aydinlatsaniz olarmi acaba?
ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey
ayy heyecanlandımmmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?