2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar
ben aralik annesiyim
ve bir ay sonra neler olacagini anlamak icin arada
sizide takip ediyorum:kedi:
bulantilariniz gectimi? cinsiyetler belli oldu heralde?
bizi biraz aydinlatsaniz olarmi acaba?

hayırlı olsun..
13.haftadan itibaren hem bulantılarımız bitmeye başladı hemde cinsiyetler belli olmaya başladı. ama bu sferde tansiyonu düşenler var

ben gibi akannehir

buda bizim resmimiz:)
canim masallah nasilda elini basinin altina koymus yesin teyzesi onu:1hug:
Şimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
masallah canim bebisine

oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee
canim senin oglusta cok tatli masallah
yarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile
tatrlim bende persembe gidicem becerebilirsem fotosunu koyarim
yesinler onu masallah:1hug:

masallah sezencim iyi dogmus oglun benim kizimda 3kilo450g dogmustu normal dogumdu cokta kolay olmustuvereliniortak

ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey

ayy heyecanlandımmmakannehir

damar çekilmesimi damar atması gibimi içinde kelebekler uçar ya onun gibi bi his

evet ama bende duba gibi olmuştum şişmiştim bu hamişliktede şişicem dün sağlık ocağında baktılar yavaş yavaş başlıyomuş şişmelerim su topluyo vücudum hamişlikte galiba

aaaa acaba döndü mü off keske ultrason makinem olsa yaaadelikafadulden
canım hiç yerinde durmuyorlarki bizim hissettiğimiz bir anlık bişey.şimdi en ufaklarını hissediyoruz 1-2 ay sonra tekme atacaklar göbeklere:)

teşekürler canımmmmmmmŞeniz

evet ama bende duba gibi olmuştum şişmiştim bu hamişliktede şişicem dün sağlık ocağında baktılar yavaş yavaş başlıyomuş şişmelerim su topluyo vücudum hamişlikte galiba

canim ben kizima hamileyken 18 kilo almistim dogumdan sonra hepsi gitmisti simdide sadece 1,5kilo aldim bundan sonra hepimiz aliriz

günaydınnn güzelll annelerrr ohh buluşmuşsunuz ne güzelll benim yerimede eğlenseydiniz meleklerinizin resimlerini gördümm oy maşallah yerim ben onları

ben biraz temizlik yapayim sonra gelirim dün misafirler vardi ev daginik toplayayim sonra görüsürüza.s.

ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey

ayy heyecanlandımmmakannehir

banada oluyor bafocum birkaç gündür göbeğim ile kasığım arasına denk gelen kısımda pıt pıt bişeyler oluyor opuyorumnanaktan
acaba bağırsak hareketimi falan diyorum ama galiba bebiş hareketiopuyorumnanaktan

merhaba hkarsli ben susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum şu an..31 mayısta randevum var sorucam doktoruma lieracı herkes çok memnun ondan...

selam nehirday,
doktorunun tavsiye ettiği kremin adını bizimle payşalırsan sevinirim.umarım doktor kontrolünde herşey yolunda çıkar.

ben sordum daha erken dedi. bir dahaki randevuya belli olur dedi.
garanti olsun bekliyorum merakla.

şu anda alıcaz filan diyolarmı yoksa oralı değillermi?

ben görüşmüyorum onlarla eşim müjdeyi vermek için aradığında söylemiş tamam filan demişler ama ben bilirim onların tamamlarını.
eşim sen merak etme mobilyaları hiç düşünme canını sıkma ben aldıracağım dedi.
önümüzdeki ay gidecek yanlarına aynı şehirde değiliz. konuşacak bakalım.

canım benim umarım destek olurlar bende mümkün olduğunca çalışacağım 37.hafta düşünüyorum zaten ondan 1-2 hafta sonrada doğum olur kısmetse sezeryan olacağı için erken olacak

ben pek umutlu değilim açıkçası evlenirken iğne bile almadılar. annem sağolsun ben destek olurum demişti. şimdi o da birşeyler almak istiyor ama daha erken cinsiyeti de balli değil. onlar mobilyasını arabasını filan alsın. annemde örtüsü, battaniyesi, kıyafetleri vs. alır zaten.

canım herkes rızkı ile gelir size de şans ve bereket getirecektir inşallah.

Boşver tatlım yapanda kendine yapmayanda..Allah verir bir kolaylığını muhakkak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…