selam kizlar
ben aralik annesiyim
ve bir ay sonra neler olacagini anlamak icin arada
sizide takip ediyorum:kedi:
bulantilariniz gectimi? cinsiyetler belli oldu heralde?
bizi biraz aydinlatsaniz olarmi acaba?
hihoyyyt hihoyyyt damar atması gibi oluyormuş bende 2 defa sanki dönüyor gibi hissettim.
canim masallah nasilda elini basinin altina koymus yesin teyzesi onu:1hug:
buda bizim resmimiz:)
masallah canim bebisineŞimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
canim senin oglusta cok tatli masallah
oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee
tatrlim bende persembe gidicem becerebilirsem fotosunu koyarimyarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile
yesinler onu masallah:1hug:bu benim oğluşum 14 haftalıkken
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3207.jpg
evet doğrudur ben can sıkıtısına eski topicleri geziyorum bebişlere bakıyorum o zaman görmüştüm canım kilolu duruyodu maşallah benim oğlumda 4 350 doğmuştu sezeryan ama ben gününde doğurdum sancım gelmişti
ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey
ayy heyecanlandımmmakannehir
masallah canim bebisine
tatrlim bende persembe gidicem becerebilirsem fotosunu koyarim
yesinler onu masallah:1hug:
masallah sezencim iyi dogmus oglun benim kizimda 3kilo450g dogmustu normal dogumdu cokta kolay olmustuvereliniortak
canım hiç yerinde durmuyorlarki bizim hissettiğimiz bir anlık bişey.şimdi en ufaklarını hissediyoruz 1-2 ay sonra tekme atacaklar göbeklere:)aaaa acaba döndü mü off keske ultrason makinem olsa yaaadelikafadulden
masallah canim bebisine
tatrlim bende persembe gidicem becerebilirsem fotosunu koyarim
yesinler onu masallah:1hug:
masallah sezencim iyi dogmus oglun benim kizimda 3kilo450g dogmustu normal dogumdu cokta kolay olmustuvereliniortak
evet ama bende duba gibi olmuştum şişmiştim bu hamişliktede şişicem dün sağlık ocağında baktılar yavaş yavaş başlıyomuş şişmelerim su topluyo vücudum hamişlikte galiba
ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey
ayy heyecanlandımmmakannehir
merhaba hkarsli ben susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum şu an..31 mayısta randevum var sorucam doktoruma lieracı herkes çok memnun ondan...
sağol canım hakkaten beklemek en zor olanı
Sağol canım bende dün gittiğimde 12+4 tüm görünmez dedi bende dedimki siz 12 haftalıkken görünür dediniz lütfen bakmanızı istiyorum ben 1 ay daha bekleyemem falan dedim biraz ısrar ettim sonra iyi hadi bakalım şansımızı deneyelim dedi ve hemen gösterdi bizimki :))
şu anda alıcaz filan diyolarmı yoksa oralı değillermi?
canım benim umarım destek olurlar bende mümkün olduğunca çalışacağım 37.hafta düşünüyorum zaten ondan 1-2 hafta sonrada doğum olur kısmetse sezeryan olacağı için erken olacak
sıkma canını melodicim almazlarsada almasınlar rabbim onun rızkını nasıl olsa verir
ben sordum daha erken dedi. bir dahaki randevuya belli olur dedi.
garanti olsun bekliyorum merakla.
ben görüşmüyorum onlarla eşim müjdeyi vermek için aradığında söylemiş tamam filan demişler ama ben bilirim onların tamamlarını.
eşim sen merak etme mobilyaları hiç düşünme canını sıkma ben aldıracağım dedi.
önümüzdeki ay gidecek yanlarına aynı şehirde değiliz. konuşacak bakalım.
ben pek umutlu değilim açıkçası evlenirken iğne bile almadılar. annem sağolsun ben destek olurum demişti. şimdi o da birşeyler almak istiyor ama daha erken cinsiyeti de balli değil. onlar mobilyasını arabasını filan alsın. annemde örtüsü, battaniyesi, kıyafetleri vs. alır zaten.
bende sana katılıyorum melcan81.Bebiş rızkı ile gelirmiş delikafadulden
aaaa acaba döndü mü off keske ultrason makinem olsa yaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?