2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım burda yüklerim yarın inş.. bilgisayarın resimler bölümüne aktarıcam ilk başta galiba dimi

evet cnm önce bilgisayara aktar eğer telefondan aktarcaksan kablosu vardır ama cd verirse hemen cd den kopyalarsın, sonrada orda belirtilen siteye gir gözat bölümünde bilgisayarındaki fotoyu bul ve seç sonrada yükle de aşağıda doğrudan link die bi bölüm var ordaki linki seç sarı bi şekil var grafik ekle dio oraya linki kopyala ve gönder...

Herkese merhaba.

Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))

Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah

sağol tatlım yarın beceremezsem sana sorarım geneolumunekankayizsmile

aslıcım gözün aydın bir ilki neydi senin?

maşşallah canım

gözünaydın cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, demek bi prensimiz daha oldu...

ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.

Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))

vayy ilk erkek kıymetli olur şimdi 4 kızdan sonraa allah gönlüne göre vermiş ne güzell

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş. küçük adamıkaydirigubbakcemile2

ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.

Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))

Seni kimse yere göğe koyamaz artık doğuma kadar..

Doğduktan sonrada bebişi tabi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…