sağol canım burda yüklerim yarın inş.. bilgisayarın resimler bölümüne aktarıcam ilk başta galiba dimi
evet cnm önce bilgisayara aktar eğer telefondan aktarcaksan kablosu vardır ama cd verirse hemen cd den kopyalarsın, sonrada orda belirtilen siteye gir gözat bölümünde bilgisayarındaki fotoyu bul ve seç sonrada yükle de aşağıda doğrudan link die bi bölüm var ordaki linki seç sarı bi şekil var grafik ekle dio oraya linki kopyala ve gönder...
Herkese merhaba.
Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
sağol tatlım yarın beceremezsem sana sorarım geneolumunekankayizsmile
Herkese merhaba.
Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))
aslıcım gözün aydın bir ilki neydi senin?
Herkese merhaba.
ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.
Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))
günaydın fındıkımmmm sana fındık demek geliyo içimdennolumunekankayizsmile
De sezenim istediğini deaklinialirimsmile
Ya herkes cinsiyetlerini öğrendi bebiklerinin ben öğrenemedim daha artık merak etmeye başladım yaabilmiyorumkismile
Herkese merhaba.
ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.
Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))
kızlar ben kaçar şimdilik işlerim var biraz...
maşşallah canım
gözünaydın cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, demek bi prensimiz daha oldu...
günaydin hanimlar gecmisi okuyup geleyim
ne zaman bi dahaki kontrolün cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?