2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haftaya cuma az kalmış cnmm inş. gösterir bide saklayan şakacı bebişlerimiz var

vayy ilk erkek kıymetli olur şimdi 4 kızdan sonraa allah gönlüne göre vermiş ne güzell

Sanırım kıymetli olacak :)

kızlar ben kaçar şimdilik işlerim var biraz...

Görüşürüz canım

aslı kayınpederin çok mutlu olmuş belli ki, haydi maşallah..

Öyle uzaktan mutlu olmak yok Beni çok düşünüyorlarsa evde oturmam için maddi yardım etmeleri lazım dimi ama:)) Bu halimle bile çalışmak zorundayım

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş. küçük adamıkaydirigubbakcemile2

Sağol canım benim Amin cümlemize inşallah

Seni kimse yere göğe koyamaz artık doğuma kadar..

Doğduktan sonrada bebişi tabi kaydirigubbakcemile3

Şımarttırmam ben çocuğumu sonra çekecek olan benim

günaydin hanimlar gecmisi okuyup geleyim

Günaydın

hadi gözün aydın aslııı hihoyyyt ilk erkek torun da kıymetli olur vallaa. benim kontrol taaa 11 haziranda beklicem mecbur

Benim bebiş çok fenaydı en son gittiğimizde kaydirigubbakcemile3
Varya resmen dans ediyordu doktor bile şaşırdı bu ne enerji diye ve eminim gördü doktor ama söylemedi daha erken dedi:umursamaz:

evet aslında onlar görüyolar bende ikili test ölçtürürken sordum belli değil filan dedi ben biraz daha ısrar ettim erkeğe benziyo ık mık etti 1 hafta sonra kendi doktorum baktı kesin erkek dedi 1 ay oldu bakalım yarın ne haberle gelicem

Sağlıklı, sihhatli, hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet önemli değil aslında ama insanoğlu merak ediyor işte boshayallersmile

aslıcım hayırlı olsun prensin.
benim öğrenmeme daha çok var. meraktan çatlıycam valla.

aslında olabilir.ayrı bi link açalım orada şimdilik ultrason fotolarını doğduktan sonrada resim ve foto ekleriz bebeklerimizin

Sağlıklı, sihhatli, hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet önemli değil aslında ama insanoğlu merak ediyor işte boshayallersmile

evet merak etmemek elde değil güzel bişey görüyorum ama ne renk alıyım napıyım karar veremiyorumm kesinleşince artık alışverişe başlarız

aslında olabilir.ayrı bi link açalım orada şimdilik ultrason fotolarını doğduktan sonrada resim ve foto ekleriz bebeklerimizin

helin ben eski topiclere bakarken senin oğlunu yeni doğmuş resmini gördüm haziran topicimiydi yanlış hatırlamıyosam tosun gibiydi maşallah

günaydın kızlr nasılsınız.bugün fecii başım ağrıyo.oldğum yerde uyukluyorum.işlerde çok yoğn siteye girimeyom çokkafamçokkarıştı

Herkese merhaba, ben de kasım annesi olacağım inşallah ama listeye eklenmek için bafoya özelden mesaj atamıyorum

işten ne zaman çıkıcaksın cnmm hamişlerimiz tek tek bu hafta çıkmaya başlıyolar

valla cnm ben ağustosda çıkmak istyorum ama .ekim galiba 1 ay kala gözüküyo şimdilik.tandık yerde çalışınca öle çıkamıyosn işte ayıp olcak diye.eşim bi tarftan vıdı vıdı yapıyo.ne bilm bakalm:1ninca:

ooo ekimmi ağırlaşmış olucaksın bayağı doktoruna söyle o rapor versin o zaman eylülde kaçarsınn çok zor canım ilerki zamanlarda uyku daha çok bastırıyo ayaklar şişiyo çalışmak işkence olur yere bile eğilemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…