4 Haziran sezenim
Benim evin yakınlarında bir kaç klinik var dün gittim cinsiyet öğrenim diye Doktor yokmuş öğrenemedim
Çalıştığım için gündüz gidemiyorum akşamlarıda doktor olmuyor:sinifsinif:
vayy ilk erkek kıymetli olur şimdi 4 kızdan sonraa allah gönlüne göre vermiş ne güzell
kızlar ben kaçar şimdilik işlerim var biraz...
aslı kayınpederin çok mutlu olmuş belli ki, haydi maşallah..
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş. küçük adamıkaydirigubbakcemile2
Seni kimse yere göğe koyamaz artık doğuma kadar..
Doğduktan sonrada bebişi tabi kaydirigubbakcemile3
günaydin hanimlar gecmisi okuyup geleyim
Herkese merhaba.
Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
haftaya cuma az kalmış cnmm inş. gösterir bide saklayan şakacı bebişlerimiz var
Benim bebiş çok fenaydı en son gittiğimizde kaydirigubbakcemile3
Varya resmen dans ediyordu doktor bile şaşırdı bu ne enerji diye ve eminim gördü doktor ama söylemedi daha erken dedi:umursamaz:
bende bugün yolluyorum hediyemi zemuszemus
bende bugün yolluyorum hediyemi zemuszemus
evet aslında onlar görüyolar bende ikili test ölçtürürken sordum belli değil filan dedi ben biraz daha ısrar ettim erkeğe benziyo ık mık etti 1 hafta sonra kendi doktorum baktı kesin erkek dedi 1 ay oldu bakalım yarın ne haberle gelicem
aslında olabilir.ayrı bi link açalım orada şimdilik ultrason fotolarını doğduktan sonrada resim ve foto ekleriz bebeklerimizinkıskanma sen de koy, hatta bi link açalım hepimiz oraya ekleyelim resimleri, burayı doldurmayalım :)
evet bence şimdi oylayıp silelim gereksiz durmasınlar orda, burda bi kere bile görmediğim insanların isimleri var orda :S
Sağlıklı, sihhatli, hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet önemli değil aslında ama insanoğlu merak ediyor işte boshayallersmile
aslında olabilir.ayrı bi link açalım orada şimdilik ultrason fotolarını doğduktan sonrada resim ve foto ekleriz bebeklerimizin
maşallah maşallah.göbişini yesinler.çok şirin gözüküyorbu benim oğluşum 14 haftalıkken
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3207.jpg
günaydın kızlr nasılsınız.bugün fecii başım ağrıyo.oldğum yerde uyukluyorum.işlerde çok yoğn siteye girimeyom çokkafamçokkarıştı
işten ne zaman çıkıcaksın cnmm hamişlerimiz tek tek bu hafta çıkmaya başlıyolar
hiç şüphen olmasın canım.bu pipiyle kız olacak değil ya.oğlum kızmasın ama teyzeleri bakın gerçekten erkek di mi? doktor babası için çekmişti bu pozu :)
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3228.jpg
valla cnm ben ağustosda çıkmak istyorum ama .ekim galiba 1 ay kala gözüküyo şimdilik.tandık yerde çalışınca öle çıkamıyosn işte ayıp olcak diye.eşim bi tarftan vıdı vıdı yapıyo.ne bilm bakalm:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?