2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim yine gitmem lazım kızlar şu yemeklere başlim saat dört olmuş....

begggggüüümmmmm kız yaptın dün patatesleri nasıl oldu beğendinmi, hiçte bi şi yazmıyon he....

ahahahaha saçmalama tabı kı o secmedı, benım annem sectı, onun sectıgını begenıp gıymem dıye benım anneme sectırmıs, nıtekım zevklerımız hiiiiiiiiiiiiiç uyuşmuyo kendısıyle :)))))

tahmin etmeliydim böle olduğunu, o zaman annen çok zevkli bi kadınmış, tebrik ediyorum onu, ellerinden öpüyorum...opuyorumnanaktan

he öle salınıcam ben zemuszemus
kocem peşimde dolaşıp durur artık
daha bi güzelleştin diyo :jeyyar:

artık hissederiz 16. haftadan sonra hissetmeye baslarsınzı demişlerdi :asigim:

siz zayıf karılar çok sinirimi bozuonuz susun bakimmm, ya da gidin bikaç kilo alın gelin zayıf hamile mi olur sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kilolusun sanki olumunekankayizsmile az bucuk kilo almışın kiloluyum diyosun
sadece karnım var şu an boshayallersmile olmammı böle hamile -tatlicadiarzu-

iyi günlerde kullan canım, gerçekten kaynanan zevkli bir kadınmış

ay benim de ütü yapmam lazım ama yemek derdim yok, hazır köfte aldım hahahahahah yanına bı salata pılav yapıcam o kdr :))))

prop seçtiğin oda çok güzel gerçekten özellikle kutular çok hoşuma gitti... yalnız şöyle bir şey var bizim boş odamız yook, çocuğun beşiğini nereye sığdıracaz diye kara kara düşünüyoruz.. 3+1 ama odalardan birini oturma odası diğerini kütüphane çalışma odası yapmıştık zavallı çocuk :çok üzgünüm: ühühühü

ladyim allah iyiliğini versin senin kocan tatile götürüyor sen gitmek istemiyorsun.
bebeğini hissettin demek ne güzel.
bende henüz tık yok.

korkuyorum kuzum
zaten sıcağı sevmiyorum bunalıyorumbide hamileyken sıcakta ne edim ben ya :bbo:
16. haftanı doldur hissedersin Allah ın izniyle Şeniz
amaan kızlaarr mezhepleri karıştırmayın, sonuçta bikini veya mayo ikisine de hiçbir mezhepte rastlayamazsınız zaten :roflol: hahaha

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaa öle olmaz çalışma odasıyla oturma odasını bırlestırıverın çocuk ortada mı kalcak :) gercı zaten kucaktan kucaga buyucek bıkac ay yataga gerek yok heueheu yerım ben onu

mercimek çorbası
karnıyarık
kısır ?
cacık

ya kısır konusunda kararsız kaldım ama geçen hafta çok sölendi cnm çekti onu yapıp yapmicama en son karar vercem...

ayy karnıyarık en sevdıgım yemeklerden bırıdır hmmmmcokacimcoook 2 tane fazladan yapta bana gonder olmazmı ya...
bu arada ben 2.ayımdan berı ne corba ıcebılıyorum nede yapıyorum corbadan tıksındım ..ve gecmıyo herhalde omur boyu corba ıcmıycem....

yazıkkk kızz odasız mı kalsın çocuk. çalışma odasında çok mu şey var dağıtsanız eve..

valla benim de çek-as ım, ütü masam elektrik süpürgem vs hep boş odada duruyodu napıcam ben onları hiiç bilmiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…