amaan kızlaarr mezhepleri karıştırmayın, sonuçta bikini veya mayo ikisine de hiçbir mezhepte rastlayamazsınız zaten :roflol: hahaha
ya benim yine gitmem lazım kızlar şu yemeklere başlim saat dört olmuş....
begggggüüümmmmm kız yaptın dün patatesleri nasıl oldu beğendinmi, hiçte bi şi yazmıyon he....
ahahahaha saçmalama tabı kı o secmedı, benım annem sectı, onun sectıgını begenıp gıymem dıye benım anneme sectırmıs, nıtekım zevklerımız hiiiiiiiiiiiiiç uyuşmuyo kendısıyle :)))))
kızlar bazı nicklerin yanında neden + vaar?
allah allah duyan da 100 kilo sanıcak seni. manken gibisin kız daha ne istiyosun. kızlar vallaha inanmayın ya taş gibi maşallah
tahmin etmeliydim böle olduğunu, o zaman annen çok zevkli bi kadınmış, tebrik ediyorum onu, ellerinden öpüyorum...opuyorumnanaktan
Bikinimi giycen sendeaklinialirimsmile tabi ya Çağla Şikel gibi salınırık ortalarda hem saklanacak birşeyimiz yok çok şükür..sempatiksalakcinni
Bu arada bende hissediyorum 2 gündür falan bişeyler böyle pıt pıt yapıyor sanki opuyorumnanaktan
siz zayıf karılar çok sinirimi bozuonuz susun bakimmm, ya da gidin bikaç kilo alın gelin zayıf hamile mi olur sositososito
kızlar bazı nicklerin yanında neden + vaar?
da işte fiyatını fln hıc bılmıorum hedıye oldugu ıcın ama baska cesıtlerde varmıs onu da soyledıler Premaman da. Gebe magazasında da var ama ordakılerı gordum pek begenmedım bılmıorum arayanlara bı fıkır versın gıdın alın bakim :)
ne yapıyosun bende kalkıp yapmam lazım utude var..offfff
ladyim allah iyiliğini versin senin kocan tatile götürüyor sen gitmek istemiyorsun.
bebeğini hissettin demek ne güzel.
bende henüz tık yok.
amaan kızlaarr mezhepleri karıştırmayın, sonuçta bikini veya mayo ikisine de hiçbir mezhepte rastlayamazsınız zaten :roflol: hahaha
prop seçtiğin oda çok güzel gerçekten özellikle kutular çok hoşuma gitti... yalnız şöyle bir şey var bizim boş odamız yook, çocuğun beşiğini nereye sığdıracaz diye kara kara düşünüyoruz.. 3+1 ama odalardan birini oturma odası diğerini kütüphane çalışma odası yapmıştık zavallı çocuk :çok üzgünüm: ühühühü
evet anlatmak ıstedıgım bunlar ama renk begenmedım
mercimek çorbası
karnıyarık
kısır ?
cacık
ya kısır konusunda kararsız kaldım ama geçen hafta çok sölendi cnm çekti onu yapıp yapmicama en son karar vercem...
iimiş bende bı bakıyım.tabı uygun olsun hersene hamıle kalmıycaz ya....kaydirigubbakcemile3renk olarak bende beğenmedim ama bunlardan migrosta var gecen sene görmüştüm hem uyguda zaten seneye giyemeyiz bide bunların altı şort üstü bol olanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?