2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilmem hiç denemedim bi nalana sormak lazım naaaaaaaaalaaaaaaannnn kaydirigubbakcemile3

o zaman geçiyor senin yavaş yavaş, sanırım 1-2 haftaya düzelirsin çünkü ben de kademe kademe düzeldim :1rolleyes:

iyiki bi netim gitti haaa alsanaalsanasmile amma da yazışmışşınız zemuszemus

ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey

ayy heyecanlandımmmakannehir

abowwww aynısı banada sürekli oluo o demekki bebek hareket,i miiiiiii hihoyyythihoyyyt Allahım büyüyolarrrrrr

kızlarrrr oğlumun odasına karar verdik nihayet ıkı haftaya veririz siparişi işalla çok beğendim çok

propppp bayıldım canımmm. huzurla sağlıkla yatsın orda bebişin

ya benim yine gitmem lazım kızlar şu yemeklere başlim saat dört olmuş....

begggggüüümmmmm kız yaptın dün patatesleri nasıl oldu beğendinmi, hiçte bi şi yazmıyon he....

heheh utandım ondan yazmadım nalanım :kedi: galiba ilkinde tutturamıom ben tarifleri. tam 45 dakika durdu ama patatesleri pişmedi az çiğ yedim :1ninca: ama baharatlar falan müthiş tat vermiş bide pişirmei becerebilseydim. dün yanına kısırda yaptım yine öğrendim yaa artık suyunu çıkarırım laelaelaelaelae ama bu seferrrrrrr tammm not aldı. valla tutturdummm hihoyyyt

benim 2+1 oturma odamda çekyat var. ütü masası süpürge vs. duruyor. nereye koyacağımı bilmiyorum.
eşim ben hallederim diyor bakalım. oda boşalırsa onun olacak. lüzümsuz ne varsa atacağım.

benimde 2+1 evim artı sobalı oda çok yer kaplar kışın
ben malesef hayalimdi ama oda yapamıcam bebeğime. park yatak alıcam sadece

nalana mı soralım piqiii nalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
çabuhh buraya gellllll -tatlicadiarzu-

canım ben biryerlerde maden suyunun amniyon sıvısını artırdığını okumuştum bir araştır istersen.. dr un dediğini yap telaş yapma fazlalaşır Allahın izniyle..

onuda bir araştırayım sağol canım ya insan tedirgin oluyor.

bozma moralini sende su içersin
şişe bulundur göz önünde ona göre iç
ben kaç bardak içtiğimibile bilmiyorum yanlış aslında
az içmemek lazım
2,5 litre içmek lazım hepimiz için

öyle yapıcam artık 10 gün sonra kontrol var inşallah düzelmiş olur. test sonuçlarımda iyi çıkar :Saruboceq:

sen 10 gün boyunca su iç bol bol
inşallah güzel haberler alırız
bi tek senin değil hepimizin alması lazım o kadar su olumunekankayizsmile

hoff hep çişim var hepp akannehir
in çık in çık nere kadar yiter ya -tatlicadiarzu-
merdiven inip çıkmaktan zayıfladım zaten :umursamaz:

bu arada hedayemi yolladım şimcik zemuszemus
firma adında gitti kargo yalnız üstüne benim adımı eklemezlerse eğer konyadan bi firmadan gelen hediyeyi alıversin arkedeşim bayanssulusmile 15 tale dedi :1ninca: firma üzerinden yolladım bende kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar naber,oh valla ne muhabbetler dönmüş ben yokken :)Burcu mayon çok şirin :) Ben mayo giyemem ya daral gelir bana mayonun içinde Bikinilerim oluyor şimdilik hatta haftaya arkadaşlarla alışverişe çıkcaz bikini almaya açık havuz temizlendi artıkm güneşlenmeye başlarız

hoff hep çişim var hepp akannehir
in çık in çık nere kadar yiter ya -tatlicadiarzu-
merdiven inip çıkmaktan zayıfladım zaten :umursamaz:

aynen bende öleyim canom :CüvCüv: suyla hiç aram yoktu günde en az 3 lt içeim die önüme şişeleri dizdim işyerinde sempatiksalakcinni habire tuvalet 2 kat çıkıom resmen her defa kafamçokkarıştı
emmeeee bende zayıflama neim yapmıo

bir tane uçuş görevlisi arkadaş vardı.. midesi bulanan, işten ayrılacaktı yasemin miydi, hiç uğramıyor bu aralar?

tatlım güneşlenmenin yasak oldunu okumadın mı bi yerlerde ya da doktorun uyarmadı mı sakın güneşe çıkma diye bana 50 faktör koruyucu verdi makyajdan önce bile dışarı çıkarken sürüyorum yani güneşlenmek bütünen yasak, doktor suya gırerken bıle tshırt fln gıy dedı
hayır ben zaten sırf doktorun soyledıgıne ınanmıyorum sla körü körüne mutlaka gelip araştırıyorum kitplarımdan ve internet sitelerinden ama sizi doktor nasıl uyarmıyo çok şaşırıyorum :S

kız 15 tale kargoluk ne aldın kaydirigubbakcemile3

ben de yazıcaktım güneşlenmek yasak diye propcum yazmış. bu sene şemsiye altında geçecek mecburen. umarım hiçbirimizde hamilelik lekesi olmaz :Saruboceq:

15 tale ne cnmm

Güneşin dik geldiği saatlerde yasak . sabahtan öğlene kadar ve öğleden sonra serbest.

kız 15 tale kargoluk ne aldın kaydirigubbakcemile3

ben de yazıcaktım güneşlenmek yasak diye propcum yazmış. bu sene şemsiye altında geçecek mecburen. umarım hiçbirimizde hamilelik lekesi olmaz :Saruboceq:

ya genelde koyu tenlilerde oluomuş o lekeler sen daha tehlikedesin ben beyazlıkla yırttım :)))
amin ya işalla olmaz öyle şeyler güneş çok arttırıomuş ya biz de bu haftasonu polonezköye gitcez ben şimdiden düşünmeye başladım oramda buramda bişi çıkmasın koruyucumu unutmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…