mutfağa giremiyodum buzdolabı kokusundan fena tiksiniyodum hergün buzdolabi siliyodum evdeyken akannehir
ama şimdi giriyorum mutfağa kendime kahvaltı felan hazırlıyorum
ama yemek yapamıyorum soğan kokusu mahvediyo beniiii
soğansız yemek olmaz mı :kedi:
ya bayanlar bebeği hisseden oldumu ben biraz önce göbeğimin sol tarafında sankı bi sızı gibi bişey hissettim damar cekilmesi gibi bişey
ayy heyecanlandımmmakannehir
kızlarrrr oğlumun odasına karar verdik nihayet ıkı haftaya veririz siparişi işalla çok beğendim çok
ya benim yine gitmem lazım kızlar şu yemeklere başlim saat dört olmuş....
begggggüüümmmmm kız yaptın dün patatesleri nasıl oldu beğendinmi, hiçte bi şi yazmıyon he....
benim 2+1 oturma odamda çekyat var. ütü masası süpürge vs. duruyor. nereye koyacağımı bilmiyorum.
eşim ben hallederim diyor bakalım. oda boşalırsa onun olacak. lüzümsuz ne varsa atacağım.
canım ben biryerlerde maden suyunun amniyon sıvısını artırdığını okumuştum bir araştır istersen.. dr un dediğini yap telaş yapma fazlalaşır Allahın izniyle..
bozma moralini sende su içersin
şişe bulundur göz önünde ona göre iç
ben kaç bardak içtiğimibile bilmiyorum yanlış aslında
az içmemek lazım
2,5 litre içmek lazım hepimiz için
hoff hep çişim var hepp akannehir
in çık in çık nere kadar yiter ya -tatlicadiarzu-
merdiven inip çıkmaktan zayıfladım zaten :umursamaz:
Selam kızlar naber,oh valla ne muhabbetler dönmüş ben yokken :)Burcu mayon çok şirin :) Ben mayo giyemem ya daral gelir bana mayonun içindeBikinilerim oluyor şimdilik hatta haftaya arkadaşlarla alışverişe çıkcaz bikini almaya açık havuz temizlendi artıkm güneşlenmeye başlarız
al kız benımkı bole bısı ıste
kız 15 tale kargoluk ne aldın kaydirigubbakcemile3bu arada hedayemi yolladım şimcik zemuszemus
firma adında gitti kargo yalnız üstüne benim adımı eklemezlerse eğer konyadan bi firmadan gelen hediyeyi alıversin arkedeşim bayanssulusmile 15 tale dedi :1ninca: firma üzerinden yolladım bende kaydirigubbakcemile5
ben de yazıcaktım güneşlenmek yasak diye propcum yazmış. bu sene şemsiye altında geçecek mecburen. umarım hiçbirimizde hamilelik lekesi olmaz :Saruboceq:tatlım güneşlenmenin yasak oldunu okumadın mı bi yerlerde ya da doktorun uyarmadı mı sakın güneşe çıkma diye bana 50 faktör koruyucu verdi makyajdan önce bile dışarı çıkarken sürüyorum yani güneşlenmek bütünen yasak, doktor suya gırerken bıle tshırt fln gıy dedı
hayır ben zaten sırf doktorun soyledıgıne ınanmıyorum sla körü körüne mutlaka gelip araştırıyorum kitplarımdan ve internet sitelerinden ama sizi doktor nasıl uyarmıyo çok şaşırıyorum :S
bu arada hedayemi yolladım şimcik zemuszemus
firma adında gitti kargo yalnız üstüne benim adımı eklemezlerse eğer konyadan bi firmadan gelen hediyeyi alıversin arkedeşim bayanssulusmile 15 tale dedi :1ninca: firma üzerinden yolladım bende kaydirigubbakcemile5
Güneşin dik geldiği saatlerde yasak . sabahtan öğlene kadar ve öğleden sonra serbest.tatlım güneşlenmenin yasak oldunu okumadın mı bi yerlerde ya da doktorun uyarmadı mı sakın güneşe çıkma diye bana 50 faktör koruyucu verdi makyajdan önce bile dışarı çıkarken sürüyorum yani güneşlenmek bütünen yasak, doktor suya gırerken bıle tshırt fln gıy dedı
hayır ben zaten sırf doktorun soyledıgıne ınanmıyorum sla körü körüne mutlaka gelip araştırıyorum kitplarımdan ve internet sitelerinden ama sizi doktor nasıl uyarmıyo çok şaşırıyorum :S
kız 15 tale kargoluk ne aldın kaydirigubbakcemile3
ben de yazıcaktım güneşlenmek yasak diye propcum yazmış. bu sene şemsiye altında geçecek mecburen. umarım hiçbirimizde hamilelik lekesi olmaz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?