2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kilo alanlardanım.3 sne öncesine kadar 38 giyen ben şuan 42 zor oluyo.göğeğim kalcam göğüslerim baldırlarım bıngıl bıngıl sallanıyoohihoyyythihoyyyt

Kıs prop mayonda çok güselmiş güle güle giy benim bu sene iznim bile yok pöhh çalışcammm hafta sonu belki havuza gideriz diycem ama havuzdada mikrop kapma olasılığım var

mayomu beğenen ve güle güle kullan diyen heeeerkese teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun çok çok olsun :)
ben ütü yapmaya gidiyorum valla artık kaçışım yok, nefret ediyorum ütüden, hakkınızı helal edin:gitme:
görüşürüz kızlar

senın yıne ıyı benımkınde esımın bekarken yattıgı bazası.benım bekarlık gardrobum.ceyız sandıgım.nısan sandıgım.bazanın altında bırsuru yorgan.utu masası.elektrık supurgesı.ve kıtaplarımız,ansıklopedıler..vs..

sımdı yatakla gardrobu bırıne vercez ama dıgerlerını nereye sokcam bılmıyorum.anneme her soledıgımde dur ogun gelsın hallederız dıyo ..nasıl halletceksek.ben bıde sey dusundum vakumlu posetlerden alıp herseyı vakumlayıp benım bazamın altına sıgdırabılırım ınsallah dıyorum ama bakalım.

yollarım cnm nolcek, ama sana karnıyarık olarak gelirmi bilmem gönderdikten sonra...kafamçokkarıştı

kolay gelsin sana cnm bende akşam dizi izlerken yapıcam ütüleri, bugün baya iş halletmiş olcam valla...hihoyyyt

aaa öle olmaz çalışma odasıyla oturma odasını bırlestırıverın çocuk ortada mı kalcak :) gercı zaten kucaktan kucaga buyucek bıkac ay yataga gerek yok heueheu yerım ben onu

yazıkkk kızz odasız mı kalsın çocuk. çalışma odasında çok mu şey var dağıtsanız eve..:

duvardan duvara kütüphane çalışma masası üç tekli koltuk, diğer odada L şeklinde puflu koltuk of of of, bunlar hayatta bir odaya sığmaz şimdi bile kendi odalarına zor sığıyorlar.. valla çocuğu düşünmemişiz biz haa.. anca oturma odasında bir köşe yapıcaz son çare.. yatak odası da dar ancak takım sığıyor.. şöyle 150m2 falan olsaymış ev delikafadulden

aynı dert bendede var cocuk odasında duvardan duvara dolap var hem yüklük hem kitaplık
havlular çarşaflar kaldırsam bi türlü dursa bi türlü ama odalarda iananılmaz güsel

ay kızlar benimde canımı çektirdiniz karnıyarığa yaw.
akşam eve yorgun gidiyorum nasıl yapıcam mümkün değil.
kocişe söylim pazar günü yapsın. harcına müdahale ederim. o pişirir.

benimde duvardan duvara ama ben şey yapsam diye düşündüm ynı mobilyadan beşik şifonyer teksitilide tül perde avize herşeyini takım alıp bi uyum sağlatıcam yatak odamda da yer yok orayada alamam

benim 2+1 oturma odamda çekyat var. ütü masası süpürge vs. duruyor. nereye koyacağımı bilmiyorum.
eşim ben hallederim diyor bakalım. oda boşalırsa onun olacak. lüzümsuz ne varsa atacağım.

150m2 olsa da yetmezdi hayatım o zaman da 200 isterdik kaydirigubbakcemile3

ne güzel yemek yapabiliyosunuz
ben hala yapamıyom kafamçokkarıştı
yağ kokusuna kaçıyorum
tavuk balık zaten adı gecince bana bi haller oluyo
köfte yapsam da kokusu rahatsız ediyo ama yerken o kadar rahatsız olmuyom
nolcam ben ya

aynıyız seninle, halbuki benim geçti çoğunlukla yani. artık yemek yapabiliyorum çoğu şeyi de yiyebiliyorum. sanırım seninki biraz uzun sürecek :çok üzgünüm:

slm kızlar doktordan geldim bende bebişimi gördüm kocaman olmuş 2 li test için kan verdim. ense kalınlığı ölçüldü. ama dr amniyon sıvısı az dedi moralim bozuldu bebek rahat edemez gelişimini engeller dedi. günde 3 litre su iç dedi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?

aynıyız seninle, halbuki benim geçti çoğunlukla yani. artık yemek yapabiliyorum çoğu şeyi de yiyebiliyorum. sanırım seninki biraz uzun sürecek :çok üzgünüm:

mutfağa giremiyodum buzdolabı kokusundan fena tiksiniyodum hergün buzdolabi siliyodum evdeyken akannehir
ama şimdi giriyorum mutfağa kendime kahvaltı felan hazırlıyorum
ama yemek yapamıyorum soğan kokusu mahvediyo beniiii
soğansız yemek olmaz mı :kedi:

canım ben biryerlerde maden suyunun amniyon sıvısını artırdığını okumuştum bir araştır istersen.. dr un dediğini yap telaş yapma fazlalaşır Allahın izniyle..

bozma moralini sende su içersin
şişe bulundur göz önünde ona göre iç
ben kaç bardak içtiğimibile bilmiyorum yanlış aslında
az içmemek lazım
2,5 litre içmek lazım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…