bayıldım süper:)))))
yazıkkk kızz odasız mı kalsın çocuk. çalışma odasında çok mu şey var dağıtsanız eve..
valla benim de çek-as ım, ütü masam elektrik süpürgem vs hep boş odada duruyodu napıcam ben onları hiiç bilmiyorum :bbo:
ayy karnıyarık en sevdıgım yemeklerden bırıdır hmmmmcokacimcoook 2 tane fazladan yapta bana gonder olmazmı ya...
bu arada ben 2.ayımdan berı ne corba ıcebılıyorum nede yapıyorum corbadan tıksındım ..ve gecmıyo herhalde omur boyu corba ıcmıycem....
mayomu beğenen ve güle güle kullan diyen heeeerkese teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun çok çok olsun :)
ben ütü yapmaya gidiyorum valla artık kaçışım yok, nefret ediyorum ütüden, hakkınızı helal edin:gitme:
görüşürüz kızlar
aaa öle olmaz çalışma odasıyla oturma odasını bırlestırıverın çocuk ortada mı kalcak :) gercı zaten kucaktan kucaga buyucek bıkac ay yataga gerek yok heueheu yerım ben onu
yazıkkk kızz odasız mı kalsın çocuk. çalışma odasında çok mu şey var dağıtsanız eve..:
senın yıne ıyı benımkınde esımın bekarken yattıgı bazası.benım bekarlık gardrobum.ceyız sandıgım.nısan sandıgım.bazanın altında bırsuru yorgan.utu masası.elektrık supurgesı.ve kıtaplarımız,ansıklopedıler..vs..
sımdı yatakla gardrobu bırıne vercez ama dıgerlerını nereye sokcam bılmıyorum.anneme her soledıgımde dur ogun gelsın hallederız dıyo ..nasıl halletceksek.ben bıde sey dusundum vakumlu posetlerden alıp herseyı vakumlayıp benım bazamın altına sıgdırabılırım ınsallah dıyorum ama bakalım.
duvardan duvara kütüphane çalışma masası üç tekli koltuk, diğer odada L şeklinde puflu koltuk of of of, bunlar hayatta bir odaya sığmaz şimdi bile kendi odalarına zor sığıyorlar.. valla çocuğu düşünmemişiz biz haa.. anca oturma odasında bir köşe yapıcaz son çare.. yatak odası da dar ancak takım sığıyor.. şöyle 150m2 falan olsaymış ev delikafadulden
duvardan duvara kütüphane çalışma masası üç tekli koltuk, diğer odada L şeklinde puflu koltuk of of of, bunlar hayatta bir odaya sığmaz şimdi bile kendi odalarına zor sığıyorlar.. valla çocuğu düşünmemişiz biz haa.. anca oturma odasında bir köşe yapıcaz son çare.. yatak odası da dar ancak takım sığıyor.. şöyle 150m2 falan olsaymış ev delikafadulden
ne güzel yemek yapabiliyosunuz
ben hala yapamıyom kafamçokkarıştı
yağ kokusuna kaçıyorum
tavuk balık zaten adı gecince bana bi haller oluyo
köfte yapsam da kokusu rahatsız ediyo ama yerken o kadar rahatsız olmuyom
nolcam ben ya
aynıyız seninle, halbuki benim geçti çoğunlukla yani. artık yemek yapabiliyorum çoğu şeyi de yiyebiliyorum. sanırım seninki biraz uzun sürecek :çok üzgünüm:
slm kızlar doktordan geldim bende bebişimi gördüm kocaman olmuş 2 li test için kan verdim. ense kalınlığı ölçüldü. ama dr amniyon sıvısı az dedi moralim bozuldu bebek rahat edemez gelişimini engeller dedi. günde 3 litre su iç dedi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
slm kızlar doktordan geldim bende bebişimi gördüm kocaman olmuş 2 li test için kan verdim. ense kalınlığı ölçüldü. ama dr amniyon sıvısı az dedi moralim bozuldu bebek rahat edemez gelişimini engeller dedi. günde 3 litre su iç dedi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?