Güneşin dik geldiği saatlerde yasak . sabahtan öğlene kadar ve öğleden sonra serbest.
bgüm nalan yemek yapmaya gittiii, hemen gelmez. yandıın. :)
kız 15 tale kargoluk ne aldın kaydirigubbakcemile3
ben de yazıcaktım güneşlenmek yasak diye propcum yazmış. bu sene şemsiye altında geçecek mecburen. umarım hiçbirimizde hamilelik lekesi olmaz :Saruboceq:
15 tale ne cnmm
6 ya kadan bekleyecem nalanıııı lülülülülülü nalan benden bıktı :1ninca:
hehe aldım bişiler esasen çok şey diil ama şeysi büyük oldu kanımca paketi olumunekankayizsmile
ayyyy çok korkuorum bende ondan inşallah lekeler çatlaklar bizden uzak durur :Saruboceq:
15 tl yani canım :roflol: bakma sen bağa sırnaşık şey
Çok susuz kalınmadığı sürece koruma faktörü olduğu sürece bir problem olmadığını okumuştum ben.Zaten öğlenin ortasında da güneşlenmem.Güneşin daha yatay açılarla geldiği vakitlerde güneşlencem ben ve bol su içcem.Ciddi biçimde yasak olsaydı kolları bacakları da kapamak gerekirdi güneşte.Haftaya doktorla bir daha konuşayım sorayım bakayım. Dimi hamile değilim ki ben :) Bugün karnım şiş biraz arkadaşlarım bendeydi bugün oooh büyümüş azcık dedilercık cık cık, öle değil, o saatlerde zaten herkese yasak, asıl konu direk güneş ışığının hamilelik hormonlarıyla birleşince lekelenmeler yapması, varolanları arttırması..
ay aman sen bilirsin kız git güneşlen biz senin iyiliğin için dedik hıh, zaten hamile diilsin sen senlik bişi yok :)))
ya bijoux cum ptt kargo kaç günde teslim ediyo benimki daha gitmemişş sen bilirsin canımm
Ben haftaya incem havuza sırf güneşlenmek için. Annemler yazlığa geçtiği anda kaçcam yanlarına sonra da eşim gelcek ordan da çeşmeyeeee bu yaz full tatildeyim son rahat yazım :))))kizlar kimse tatile çikmiomu bu yaz?
güneşlenmicez filan demişsiniz hep yaa
ben tatile gidiom temmuz başi..sereserpe yatcaktm((
ben geldim arkadaşlar bebişimi gördüm
keyfi yerindeydi tüm değerlerimiz normal çıktı pipisi daha rahat gördüm bu sefer
4lü tarama testi için kan verdim
bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra
7 aya kadar ilişki ve yolculuk serbest sonrası yasak dedi
iyi ilgili bir doktordu artık bununla devam
canım gönderdiğin yerin uzaklığı da önemli ama genel olarak 1 ila 2 günde gider. tüm kargoları bilirim şirketten ötürü buyrunnnnnnnnn
normalde 1 gün ama istikamet tersse o zaman 2 gün oluyor. bir kağıt vermişlerdir sana ordaki numarayla internetten takip edebilirsin nerede olduğunu kargonun..ya bijoux cum ptt kargo kaç günde teslim ediyo benimki daha gitmemişş sen bilirsin canımm
50lik koruyucunu sür bişey olmaz bence canım sereserpe yatmicaksın sonuçta kaydirigubbakcemile3 ben de 10 gün sonra falan izmire gidicem büyük ihtimal artık akşamüstleri falan çıkarım dışarı napiyim..ya genelde koyu tenlilerde oluomuş o lekeler sen daha tehlikedesin ben beyazlıkla yırttım :)))
amin ya işalla olmaz öyle şeyler güneş çok arttırıomuş ya biz de bu haftasonu polonezköye gitcez ben şimdiden düşünmeye başladım oramda buramda bişi çıkmasın koruyucumu unutmayayım diye
kızzz.. büyümüş mü cidden.. valla gözümle görmeden inanmam :)Çok susuz kalınmadığı sürece koruma faktörü olduğu sürece bir problem olmadığını okumuştum ben.Zaten öğlenin ortasında da güneşlenmem.Güneşin daha yatay açılarla geldiği vakitlerde güneşlencem ben ve bol su içcem.Ciddi biçimde yasak olsaydı kolları bacakları da kapamak gerekirdi güneşte.Haftaya doktorla bir daha konuşayım sorayım bakayım. Dimi hamile değilim ki ben :) Bugün karnım şiş biraz arkadaşlarım bendeydi bugün oooh büyümüş azcık dediler
hepimiz gidioruz şekerim tatile sadece güneşe yatmıyoruz zararlı olduğu için...kizlar kimse tatile çikmiomu bu yaz?
güneşlenmicez filan demişsiniz hep yaa
ben tatile gidiom temmuz başi..sereserpe yatcaktm((
canım çok sevindim, çok endişeleniodun yeni doktor konusunda, anlaşmanıza sevindimben geldim arkadaşlar bebişimi gördüm
keyfi yerindeydi tüm değerlerimiz normal çıktı pipisi daha rahat gördüm bu sefer
slm kızlar doktordan geldim bende bebişimi gördüm kocaman olmuş 2 li test için kan verdim. ense kalınlığı ölçüldü. ama dr amniyon sıvısı az dedi moralim bozuldu bebek rahat edemez gelişimini engeller dedi. günde 3 litre su iç dedi. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
ben geldim arkadaşlar bebişimi gördüm
normalde 1 gün ama istikamet tersse o zaman 2 gün oluyor. bir kağıt vermişlerdir sana ordaki numarayla internetten takip edebilirsin nerede olduğunu kargonun..
50lik koruyucunu sür bişey olmaz bence canım sereserpe yatmicaksın sonuçta kaydirigubbakcemile3 ben de 10 gün sonra falan izmire gidicem büyük ihtimal artık akşamüstleri falan çıkarım dışarı napiyim..
Ben haftaya incem havuza sırf güneşlenmek için. Annemler yazlığa geçtiği anda kaçcam yanlarına sonra da eşim gelcek ordan da çeşmeyeeee bu yaz full tatildeyim son rahat yazım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?