2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpersin nalancım moral de yerinde tebrik ediyorum seni gerçekten hiç kendini bırakmadın olumsuz hiç düşünmüyorsun normal hayatına devam ediyorsun yemekler yapıyorsun tarifler veriyorsun temizlik ütü ben kendimden örnek vereyim tabi yapı meselesi sürekli ağlar zırlar olumsuz düşünürdüm işlem yapılıp sonucu alana kadar hem kendimi hemde eşimi üzerdim neyse sen süpersin canım moraller iyi hep iyi olsun dediğim gibi hiç birşey çıkmıycak ben buna gönülden inanıyorum dularımız seninle olucak

erensezen kargo takibi yap bi bakim kayboldu mu yoksa ya ulaşması lazımdı eyvahedigeldismile

selam kizlar nasilsiniz ?

birkac gundur giremedim girdigimdede topige ugrayamadim
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis

dalia,
inan şok oldum, nasıl karıştırırlar!!!! insan ne kadar büyük bir hayal kırıklığına uğrar böyle birşeyle karşılaşınca.. eşine de çok üzüldüm, zavallı adam zan altında kalmış.. çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini..

aaa çoook geçmiş olsun aynı filmlerdeki gibi olmuş sizinde ne kadar büyük hata sen o süreçte üzüntüden düşük yapsan bunun hesabını kim vericektii verilmiş sadakanız varmış bu olay dahada uzamadan iyiye bağlanmışş oğluşun olucak demekki ne güzell canımmm kocişinde gönlünü al yazıkk adamcağız salak doktorlar yüzünden o kadar fırça yemişş

sormayin kizlar kafayi yememek elde degil hala aklima geldikce sinirim hopluyor gercekten verilmis sadakamiz varmis dun kayinvalideme kurban parasi gonderdim kesiip dagitacak
vallahi esimi cok uzdum :kedi:cok ozur diledim onemli degil falan dedi ama kalbi kirildi nekadarda belli etmese

aman Allah ım doktorlar bir de pişkin pişkin yanlış teşhis deyip geciştirivermişlerdir
çok büyük gecmiş olsun

Atıl beyi de duymuştum bak..Neyse canım güvenilir ellerde olacaksın.İnşallah sonuçların da iyi çıkacak
işte bu da benim küçük canavarım

Demek senin tatlı canavarın bu..Sen kilo alsan da endişe etme oğlununun enerjisi sana yeter:smiley-cool:

Fırında közleyerek te hafif oluyor,senin tarifin de güzelmiş nalan

BebİŞlere alıŞverİŞ yapamaya devam edİyor musunuz kızlar?
Henüz yapmadım,cinsiyetleri belli değil.Yarın kontrolüm var,çok merak ediyorum belli olacak mı acabahihoyyytGerçi belli olsa da bir ay daha beklemeye çalışıcağım alışveriş için.
Sana katılıyorum canım.Kızlar irdesiz olabilirsiniz bunu anlıyorum ama içinizde bir canlı varken kaçamak ta olsa içmenizi anlamıyorum..içmeyin ya yazık bebeişlere

Ay evet ben de senin gibiyim.3 hafta kadı tatile.Ondan sonra çalışmak yok 1 yıl hihoyyytSeminerde de ders yok nasılsa
1 temmuzda da memlekete gitmeyi düşünüyorum,doktorum da onaylar umarım

Bir yandan geçmişi okuyor,bir yandan da cevap yetiştirmeye çalışıyorum.Deli miyim neyim :sm_cool:

Ama siz de hep sabah bir arada oluyorsunuz .Akşam çok az kşi ile karşılaşıyorumsenağlama

Ben bugün hediyemi yolladım bu arada.Umarım arkadaşım beğenir.. Cuma ulaşırmış sanırım.
Kimseye hediye gelmedi mi ama yaCADIARZU

dalia inanamadım canım okuyunca. çok çok geçmiş olsun. nasıl bi hastane bu yaa. nasıl böyle bi hata yaparlar.. neyse allahtan bişey yokmuş. allah bi daha böyle şey yaşatmasın. düşüncesi bile kötü yaa..

Ay evet ben de senin gibiyim.3 hafta kadı tatile.Ondan sonra çalışmak yok 1 yıl hihoyyytSeminerde de ders yok nasılsa
1 temmuzda da memlekete gitmeyi düşünüyorum,doktorum da onaylar umarım

dilemmacım iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsun? yani doğum öncesini aktarıcak mısın sonraya?

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…