erensezen kargo takibi yap bi bakim kayboldu mu yoksa ya ulaşması lazımdı eyvahedigeldismile
selam kizlar nasilsiniz ?
birkac gundur giremedim girdigimdede topige ugrayamadim
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis
dalia,
inan şok oldum, nasıl karıştırırlar!!!! insan ne kadar büyük bir hayal kırıklığına uğrar böyle birşeyle karşılaşınca.. eşine de çok üzüldüm, zavallı adam zan altında kalmış.. çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini..
aaa çoook geçmiş olsun aynı filmlerdeki gibi olmuş sizinde ne kadar büyük hata sen o süreçte üzüntüden düşük yapsan bunun hesabını kim vericektii verilmiş sadakanız varmış bu olay dahada uzamadan iyiye bağlanmışş oğluşun olucak demekki ne güzell canımmm kocişinde gönlünü al yazıkk adamcağız salak doktorlar yüzünden o kadar fırça yemişş
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis
Atıl beyi de duymuştum bak..Neyse canım güvenilir ellerde olacaksın.İnşallah sonuçların da iyi çıkacakbizde çok araştırdık cnm, önce Prof. Atıl Yüksel die bi hocadan randevu alacaktık ama 3-4 ay sonraya randevu veriomuş, sonra bu hocayı bulduk hakkaten bu alanda sayılı ii proflardanmış Atıl hocanın öğrencisiymiş, cerrahpaşadan ikiside, bundan bile zor randevu aldık valla...
sende ii haberlerle dönersin inşallah canım haber vermeyi unutma bize...
Demek senin tatlı canavarın bu..Sen kilo alsan da endişe etme oğlununun enerjisi sana yeter:smiley-cool:
valla yap cnm, bende eskiden her yer kızartma kokacak etraf leş gibi olacak die yapmıyodum sonra bu yöntemi keşfettim artık hep böle yapıyorum ve sık sık yapıyorum, ben özellikle imam bayıldı hastası olarak onu çok sık yapıyorum...
çevremdeki herkes bu yöntemden çok memnun kaldı, aynı şekilde patatesleride fırında yapıyorum o da çok lezzetli ve hafif oluyo hemide 1-2 çorba kaşığı yağ ile kızarmış oluyo çok sağlıklı...
Henüz yapmadım,cinsiyetleri belli değil.Yarın kontrolüm var,çok merak ediyorum belli olacak mı acabahihoyyytGerçi belli olsa da bir ay daha beklemeye çalışıcağım alışveriş için.BebİŞlere alıŞverİŞ yapamaya devam edİyor musunuz kızlar?
Sana katılıyorum canım.Kızlar irdesiz olabilirsiniz bunu anlıyorum ama içinizde bir canlı varken kaçamak ta olsa içmenizi anlamıyorum..içmeyin ya yazık bebeişleremelcancım mutlaka bırakmaya çalış çünkü ana karnında sigaraya maruz kalan bebeklerde Allah korusun astım gibi solunum yolu rahatsızlıkları oluyor.. Benim bir arkadaşımda senin gibi az içmişti ama çocuğu şimdi alerjik nefes yollarında problem oluyor.. Artık büyük bir sorumluluğun altına girdik yanlız değiliz bebeğin de hakkını düşünmek lazım. bence bırakabilirsin arkandayız..:lepi:
kızlar az kaldı odamda uyuyacağım.felaket uyku bastırıyor artık beni.sanırım havaların ısınmasının okullarının tatil olmasına az kalmasının etkisi var.iyice koptum okul işlerinden.zorlaya zorlaya bu seneyi bitirmeye çalışıyorum.1 temmuz gelsede tatile başlasaydık artık
Ay evet ben de senin gibiyim.3 hafta kadı tatile.Ondan sonra çalışmak yok 1 yıl hihoyyytSeminerde de ders yok nasılsa
1 temmuzda da memlekete gitmeyi düşünüyorum,doktorum da onaylar umarım
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
dilemma kendı kendıne konuşuosun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?