2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esin güle güle canım.

sayfaları okurken kafam karıştı umarım doğru hatırlıyorumdur.
sezencim doktora kontrole giden sendin değil mi?
bebeişini görmüşsün ne güzel sorun olmadığına sevindim.

Selam kızlar nasılsınız?

Valla sayenızde çok guldum bugün

Bu arada şu hedıye olayını atladım galiba tam anlamadım bır ara kanamam olmustu 1 ay evde yattım

hiç kalkmadan heralde o arada konusup karar verdınız
sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de eşimin üzerini sürekli açıyormuşum acep üşütüyormu ki böyle şeyler yapıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe kışın bende çok üşürüm ve yorgana sımsıkı sarılırım. bir yandan diğer tarafa dönerken yorganı bırakmadığımdan olduğu gibi açıyormuşum üstünü. adam sabaha kadar buz kesiyor ama ruhu duymuyor. ancak tuvalete kalkarsa farkediyor. :roflol:

masalcım hoşgeldin canım.
nasılsın geçti mi kanaman?
daha iyisin umarım.

Çok geçmiş olsunnnnn,nasılsın şidmi sorun yk değil mi?

masalcım hoşgeldin canım.
nasılsın geçti mi kanaman?
daha iyisin umarım.

8. haftada kanama yaşadım canım 12. haftam bıtene kadar yattım hiçbirşeybebeğimden onmlı değil valla geçen haftaişime başladım ama kendımı yormuyorum birkerede siyah kan geldı dr korkma onemlı değil dedı

ınşallah hepimiz sağ salim bebeklerımızı kucagımıza alıız kılar şimdiden kokusunu duyar gıbıyım

evitt bendimm canım sağol kuşum sorunsuz geldim çok şükürr

tamam canım haber veririm inşallah.. daha güzel ciciler sizin olsun..
o zaman ben cuma akşamüstü ararım seni opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım. atlatmana sevindim. bende yormuyorum kendimi ama işe gelmek zaten yoruyor doğal olarak.
amin canım.

hoşgeldin biz çok iyiyiz kanamaların gecmiştir inşallah

hediyesi ulaşanlar diğer topiğe koyalım fotoları burayo boşa işgal etmeyelim de çok merak ediyorum kim kime ne aldı diye delikafadulden

nalan seninkinin gitmiş olması lazımdı ama göndereceğin kişi de girmiyor gerçi..

offfffffffff evde yemeğim yok. bugünde yapıcak halim yok.
tost yapıcam galiba. yada eşime sipariş mi versem ki?

ben yarın koyarım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…