kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de eşimin üzerini sürekli açıyormuşum acep üşütüyormu ki böyle şeyler yapıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsunnnnn,nasılsın şidmi sorun yk değil mi?Selam kızlar nasılsınız?
Valla sayenızde çok guldum bugün
Bu arada şu hedıye olayını atladım galiba tam anlamadım bır ara kanamam olmustu 1 ay evde yattım
hiç kalkmadan heralde o arada konusup karar verdınız
sempatiksalakcinni
masalcım hoşgeldin canım.
nasılsın geçti mi kanaman?
daha iyisin umarım.
bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorumm az daha beklesem doğumda öğrenicem
esin güle güle canım.
sayfaları okurken kafam karıştı umarım doğru hatırlıyorumdur.
sezencim doktora kontrole giden sendin değil mi?
bebeişini görmüşsün ne güzel sorun olmadığına sevindim.
Çok geçmiş olsunnnnn,nasılsın şidmi sorun yk değil mi?
sorman bile hata cnm kaydet telefonumu istediğin zaman ara, çok sevinirim ararsan valla, randevum 13:30 da 1-2 saat kadar sürebilir haberin olsun cnm...
sana şimdiden ii yolculuklar cnm, gidince hemen yaz ki seni merak etmeyelim, cicilerinide güle güle giy...
ay şu salon kaldı bitiremedim oooofffffff....
yok canım geçen hafta dr gıttım bebeğim kıpır kıpırdı elleri kollarını gordum dr %10 her ınsan gıbı düşük rıskın var dedı şükür allahıma
sizler nasılsınız
8. haftada kanama yaşadım canım 12. haftam bıtene kadar yattım hiçbirşeybebeğimden onmlı değil valla geçen haftaişime başladım ama kendımı yormuyorum birkerede siyah kan geldı dr korkma onemlı değil dedı
ınşallah hepimiz sağ salim bebeklerımızı kucagımıza alıız kılar şimdiden kokusunu duyar gıbıyım
Selam kızlar nasılsınız?
Valla sayenızde çok guldum bugün
Bu arada şu hedıye olayını atladım galiba tam anlamadım bır ara kanamam olmustu 1 ay evde yattım
hiç kalkmadan heralde o arada konusup karar verdınız
sempatiksalakcinni
hoşgeldin biz çok iyiyiz kanamaların gecmiştir inşallah
SEZEN yazımı görmedin mi kuzum?
hediyesi ulaşanlar diğer topiğe koyalım fotoları burayo boşa işgal etmeyelim de çok merak ediyorum kim kime ne aldı diye delikafadulden
nalan seninkinin gitmiş olması lazımdı ama göndereceğin kişi de girmiyor gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?