dilemmacım iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsun? yani doğum öncesini aktarıcak mısın sonraya?
iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy...4-949254b4112d
hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....
canım ne denir ki çok yani senin ve eşin için:1shok: Ölüp dirilmişsindir bebeğin için endişelenmişsindir.Neyse ki yanlışlıktan ibaretmiş hepsiselam kizlar nasilsiniz ?
birkac gundur giremedim girdigimdede topige ugrayamadim
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis
Canım benim ikiz biliyorsun,erken olabilir.36, 37. haftalara gelmek bile iyi sayılırmış
Eylülde seminere gidip hemen arkasından doğum öncesi iznimi alırım diye düşünüyorum.İlk dönem doğum sonrası izinle birlikte kapanır diye düşünüyorum..İkinci dönem de ücretsiz izin düşünüyorum bakalım
canim valla mis gibi oldum agda yaparken neyi farkettim biliyormusun bacagimin arkalari hep varis olmusmafoldumben ince ince kilcal damarlarla dolmus yarin doktora sorucam belki varis corabi yazdiririm:bbo:ooohhh hamarat hatunum benim, bitirmişsin bile bütün işleri canım çekti valla, şu evdeki sebzeler bitsin bende bezelye yapcam banane, buda anca haftaya mümkün olur herhalde...-tatlicadiarzu-
ooooffff ağda dime bana daha yarın onunla uğraşcam acayip üşeniyorum ama nolur nolmaz ben temizlenip gidimde, ay sen ne güzel yapmışsın kıskandım kız seni valla...:umursamaz::umursamaz:
canim masallah oglusun büyümüs bende belki yarin ögrenirim cinsiyetini bakalim bizimki nekadar olmuskızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
masallah canim senin bebis bayagi boylu olucak heralde:lepi:sezen canım cok sevindim evet seninki kilolu benimkide boylu valla benimki 17 cm 170 gr olmuş teyzesi sana 4 lü test yapalım dediler mi
canim cok gecmis olsun niye böyle yanlisliklar yaparlarki neyse sonu güzel bitmis:1hug:selam kizlar nasilsiniz ?
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis
zeyn senin de mi yarındı kontrolün? karıştırıyor muyum yoksa?
aman Allah ım doktorlar bir de pişkin pişkin yanlış teşhis deyip geciştirivermişlerdir
çok büyük gecmiş olsun
dalia sen almanya'da mısın?
dalia inanamadım canım okuyunca. çok çok geçmiş olsun. nasıl bi hastane bu yaa. nasıl böyle bi hata yaparlar.. neyse allahtan bişey yokmuş. allah bi daha böyle şey yaşatmasın. düşüncesi bile kötü yaa..
daliacım çok üzüldüm cnm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın, bundan sonra ne kendini ne bebişini sakın üzme cnm...
canım ne denir ki çok yani senin ve eşin için:1shok: Ölüp dirilmişsindir bebeğin için endişelenmişsindir.Neyse ki yanlışlıktan ibaretmiş hepsi
canim cok gecmis olsun niye böyle yanlisliklar yaparlarki neyse sonu güzel bitmis:1hug
İnşalllah güzel haberlerle geliceksin :) Oh ne güzel bebişini görcen bugünnn ya ben d eistiyorum görmek :)günaydın kızlar bugün izinliyim :)))
birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım bebişim nasıl iyi mi büyümüşmü cinsiyetini göstericekmi bir sürü soru var aklımda... gelir gelmez yazıcam ne durumda olduğumu
görüşürüz
Günaydın sezencim:)günaydın kızlarrr erkeklerimi yolladım bende buraya koştumm
canım takip ettim dolanmış durmuş nedense kargon. az sonra ilk verdiğin yerin telini vereyim de bir arayıp sor bakalım..yapıyorum ama anlamıyorumki sana özelden yazıyım sen baksana cnmm anlarsınn
:1shok::1shok: rezillik başka hiçbişey değil cık cık cık.. biz de bunlar türkiyede olru sanıyoduk ama hakatten sanırım haksızlık ediyoruz. neyse sonuçta yanlış bilgiymiş çok geçmiş olsun..selam kizlar nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?