2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daliacım çok üzüldüm cnm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın, bundan sonra ne kendini ne bebişini sakın üzme cnm...

dilemmacım iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsun? yani doğum öncesini aktarıcak mısın sonraya?

Canım benim ikiz biliyorsun,erken olabilir.36, 37. haftalara gelmek bile iyi sayılırmış
Eylülde seminere gidip hemen arkasından doğum öncesi iznimi alırım diye düşünüyorum.İlk dönem doğum sonrası izinle birlikte kapanır diye düşünüyorum..İkinci dönem de ücretsiz izin düşünüyorum bakalım

canım ne denir ki çok yani senin ve eşin için:1shok: Ölüp dirilmişsindir bebeğin için endişelenmişsindir.Neyse ki yanlışlıktan ibaretmiş hepsi

anladım canım. ben de ilk dönem hiç gitmemeyi düşünüyorum. o yüzden tatili iple çekiyorum. zor geliyor artık ders anlatmak. dinlenmek istiyorum...

canim valla mis gibi oldum agda yaparken neyi farkettim biliyormusun bacagimin arkalari hep varis olmusmafoldumben ince ince kilcal damarlarla dolmus yarin doktora sorucam belki varis corabi yazdiririm:bbo:
canim masallah oglusun büyümüs bende belki yarin ögrenirim cinsiyetini bakalim bizimki nekadar olmus
sezen canım cok sevindim evet seninki kilolu benimkide boylu valla benimki 17 cm 170 gr olmuş teyzesi sana 4 lü test yapalım dediler mi
masallah canim senin bebis bayagi boylu olucak heralde:lepi:
canim cok gecmis olsun niye böyle yanlisliklar yaparlarki neyse sonu güzel bitmis:1hug:
zeyn senin de mi yarındı kontrolün? karıştırıyor muyum yoksa?

evet canim yarin gidicem insallah güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:

mehaba kızlar ben bu akşam doktara gittim. Allaha şükür herşey yolundaydı. yalnız bol su içmemi istedi. su az dedi. bir kilo almışım ona iyi dedi.veee 16+3 gözüken nazlı bebeğim bize cinsiyetini maalesef göstermedi.çikolata yedim,dolaştım döndüm,su içtim doktorum dakikalrca uğraştı ama kesinlikle ayaklarını açmadııı.haftaya bir kere daha gidicem inşallah.

daliacım çok üzüldüm cnm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın, bundan sonra ne kendini ne bebişini sakın üzme cnm...

sagolun kizlar Allah dusmanima dahi vermesin resmen kendimide esimidi stresten yedim bitirdim

canım ne denir ki çok yani senin ve eşin için:1shok: Ölüp dirilmişsindir bebeğin için endişelenmişsindir.Neyse ki yanlışlıktan ibaretmiş hepsi

Allahtan neyseki yanlislikmis cannim dusuncesi bile kotu

canim cok gecmis olsun niye böyle yanlisliklar yaparlarki neyse sonu güzel bitmis:1hug

sagol canim

Canlarım gecmiş sayfalarda mayonez muhabbeti olmuş.
Mayonezi cok sevdigim için zamanında araştırdım..
Eger mayonez pastorize yumurtadan yapılıyorsa
yemenizde hiçbir sakınca yok .Tuk..ş diye markanın
mayonezi var.Ben onu üstünde de yazıyor zaten
cok rahat kullanıyorum.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bugün izinliyim :)))
birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım bebişim nasıl iyi mi büyümüşmü cinsiyetini göstericekmi bir sürü soru var aklımda... gelir gelmez yazıcam ne durumda olduğumu
görüşürüz

İnşalllah güzel haberlerle geliceksin :) Oh ne güzel bebişini görcen bugünnn ya ben d eistiyorum görmek :)

dalia arkadaşım çok geçmiş olsun ne kadar kötü yaaa boşu boşuna kendini üzdün gidip mahkemeğe vrceksin aslında manevi yönden zarar gördüm diğe hayret bişi yaaa

yapıyorum ama anlamıyorumki sana özelden yazıyım sen baksana cnmm anlarsınn
canım takip ettim dolanmış durmuş nedense kargon. az sonra ilk verdiğin yerin telini vereyim de bir arayıp sor bakalım..

:1shok::1shok: rezillik başka hiçbişey değil cık cık cık.. biz de bunlar türkiyede olru sanıyoduk ama hakatten sanırım haksızlık ediyoruz. neyse sonuçta yanlış bilgiymiş çok geçmiş olsun..

günaydın,
ben evimdeyim sağsalim geldim. duşa giricem az sonra, yağlarımı sürdüm bekliyorum. ondan sonra da çarşıya çıkıp hediye işimi halledicem inşallah. eve gelince de uyurum heralde, artık yarına kalır temizlik çamaşır vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…