evet canım Allahıma şükürrr
Kızlarrrr şu hediye olayı neeee ??
bende almak isterımmm açıklarmısınızzz
galiba geç kaldım demi
seninki göstermiyomu??
kızlaaar benim hediyem geldiii.. ay çok güldüm geçmişi okurken... neyse hiç beklemiyordum.. sevgili orays'dan geldi.. hediye topikine resmini koydum oradan bakabilirsiniz. şimdi çalışmaya devam.. öpüyorum sizii.
tamam canım haber veririm inşallah.. daha güzel ciciler sizin olsun..
o zaman ben cuma akşamüstü ararım seni opuyorumnanaktan
tamam canım haber veririm inşallah.. daha güzel ciciler sizin olsun..
o zaman ben cuma akşamüstü ararım seni opuyorumnanaktan
hediyesi ulaşanlar diğer topiğe koyalım fotoları burayo boşa işgal etmeyelim de çok merak ediyorum kim kime ne aldı diye delikafadulden
nalan seninkinin gitmiş olması lazımdı ama göndereceğin kişi de girmiyor gerçi..
tamam canım akşamüstü işim bitmiş olur... ooofffff bi atlatayım şu cumayıda...
tamam canım akşamüstü işim bitmiş olur... ooofffff bi atlatayım şu cumayıda...
tamam canım veririm inşallah..nalan haber veremezse sen gir ver ama mutkala
atlatacaksın canım merak etme. 3 hafta da su gibi geçecek, güzel habere hep beraber sevinicez..tamam canım akşamüstü işim bitmiş olur... ooofffff bi atlatayım şu cumayıda...
doğru farketmez ama olsun haberi bile yeter bence sevinmesine opuyorumnanaktano girsede fark edecekmi ki...
kargo daha ulaşmamış eline bu arada baktım bugün ben...
hastanede yatıcanmı meybie yatmıştı ya
nalacım bi kere çaldırıyorum beni kaydet sonu 30 la bitiyoo
tamam cnm kaydettim seni
yok hastanede yatmicam meybie ikiz beklediği için yatırdılar galiba, işlem 15 dakika kadar sürüyormuş bi yarım saat 1 saat kadarda yatırıyorlarmış sonra gidebiliyorsun dediler...
tamam cnm kaydettim seni
yok hastanede yatmicam meybie ikiz beklediği için yatırdılar galiba, işlem 15 dakika kadar sürüyormuş bi yarım saat 1 saat kadarda yatırıyorlarmış sonra gidebiliyorsun dediler...
tamam canım veririm inşallah..
atlatacaksın canım merak etme. 3 hafta da su gibi geçecek, güzel habere hep beraber sevinicez..
doğru farketmez ama olsun haberi bile yeter bence sevinmesine opuyorumnanaktan
anladım cnmm yatma boşver rahat edemezsin zaten ben akşam üstü ararım seni sorarım nasıl geçti diye kuşum iyi geçicek inş.. cuma gününün hürmetine
ay meybie yi şu anda çok daha ii anlıyorum ne kadan da can sıkıcı bi durummuş, işlem sorun değilde beklemek kurbanlık koyun gibi o kötüymüş...
her şey çok güzel olacak buna inanıyorum, desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar, benim için dua eden bu kadar insan varken sonucun kötü olacağına inanmıyorum zaten ama acayip heycanlıyım...
nalancım allah yardımcın olsun biz burda senin için dua edicez görceksin herşey yolunda gidecek hımm bugün kü yemekte ne var bakim nalancım bugün girip okuıyamadım paylaşımları açamadım topiği .:)
nalancım allah yardımcın olsun biz burda senin için dua edicez görceksin herşey yolunda gidecek hımm bugün kü yemekte ne var bakim nalancım bugün girip okuıyamadım paylaşımları açamadım topiği .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?