2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar benim hediyem geldiii.. ay çok güldüm geçmişi okurken... neyse hiç beklemiyordum.. sevgili orays'dan geldi.. hediye topikine resmini koydum oradan bakabilirsiniz. şimdi çalışmaya devam.. öpüyorum sizii.

kızlaaar benim hediyem geldiii.. ay çok güldüm geçmişi okurken... neyse hiç beklemiyordum.. sevgili orays'dan geldi.. hediye topikine resmini koydum oradan bakabilirsiniz. şimdi çalışmaya devam.. öpüyorum sizii.

gördüm cnmmm bende akşamı bekliyorumm güle güle giydirr

o girsede fark edecekmi ki...

kargo daha ulaşmamış eline bu arada baktım bugün ben...

nalan haber veremezse sen gir ver ama mutkala
tamam canım veririm inşallah..
tamam canım akşamüstü işim bitmiş olur... ooofffff bi atlatayım şu cumayıda...
atlatacaksın canım merak etme. 3 hafta da su gibi geçecek, güzel habere hep beraber sevinicez..
o girsede fark edecekmi ki...

kargo daha ulaşmamış eline bu arada baktım bugün ben...
doğru farketmez ama olsun haberi bile yeter bence sevinmesine opuyorumnanaktan

tamam cnm kaydettim seni

yok hastanede yatmicam meybie ikiz beklediği için yatırdılar galiba, işlem 15 dakika kadar sürüyormuş bi yarım saat 1 saat kadarda yatırıyorlarmış sonra gidebiliyorsun dediler...

İşallahh hayırlı haberlerin gelicek sıkıntında bununla bitmiş olacak

tamam cnm kaydettim seni

yok hastanede yatmicam meybie ikiz beklediği için yatırdılar galiba, işlem 15 dakika kadar sürüyormuş bi yarım saat 1 saat kadarda yatırıyorlarmış sonra gidebiliyorsun dediler...

anladım cnmm yatma boşver rahat edemezsin zaten ben akşam üstü ararım seni sorarım nasıl geçti diye kuşum iyi geçicek inş.. cuma gününün hürmetine

tamam canım veririm inşallah..

atlatacaksın canım merak etme. 3 hafta da su gibi geçecek, güzel habere hep beraber sevinicez..

doğru farketmez ama olsun haberi bile yeter bence sevinmesine opuyorumnanaktan

anladım cnmm yatma boşver rahat edemezsin zaten ben akşam üstü ararım seni sorarım nasıl geçti diye kuşum iyi geçicek inş.. cuma gününün hürmetine

ay meybie yi şu anda çok daha ii anlıyorum ne kadan da can sıkıcı bi durummuş, işlem sorun değilde beklemek kurbanlık koyun gibi o kötüymüş...

her şey çok güzel olacak buna inanıyorum, desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar, benim için dua eden bu kadar insan varken sonucun kötü olacağına inanmıyorum zaten ama acayip heycanlıyım...

heyecan olur olmazmı cnmm normal kontrole bile giderken günler öncesinde panikliyoruz ki böyle bi durumda olmaması mümkün değill

nalancım allah yardımcın olsun biz burda senin için dua edicez görceksin herşey yolunda gidecek hımm bugün kü yemekte ne var bakim nalancım bugün girip okuıyamadım paylaşımları açamadım topiği .:)

benim bu akşam yemek derdim yok kociş yemeğe götürücek bizi:lepi:

saol cnm...

dünkünün aynısı cnm karnıyarık marcimek çorbası salata...

yarında kıymalı kabak ve kırmızı biber dolması yapcem Allah kısmet ederse...

paylaşırım sizinlede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…