ben duştan sonra bebe yaği sürüyorum.
bi de nemlendirici sürüorum hep.
kakao da kullanicam
gerçi naparsam yapiim çatlicaami biliorum ama umut dünyasi işte..
ben ne yapayım.benimki şu an 10 aylık.kızım doğduğunda esinin bebeğinin ayında bile olmayacak.oğlum 15 aylıkken kızım dünyaya gelecekesin merak ettim sen ısteyerek mı hamıle kaldın, yanı daha otekisi bebik senin 17 aylık dimi, nasıl başa çıkcan :))
hay maşallah tombiş oğluna.gözünaydın canım .
boyu çok uzun olacak annesi.koca bi maşallah
bende hissediyorum esincim.uzun bi zamandır hemde.benimde ikinci olunca erken hissettim
Günaydın bebişimmm :)Nasılsın sezocumasocum günaydın kuşum yeni gördümm
sarsak da süper olur iyice içe işler de bilmiyom o sıkıntıya gelebilir miyim -tatlicadiarzu- yağlı oturmak zaten bi garip aklinialirimsmile
çıkma bence bugün sen evde oturdaha sonra alırsın :jeyyar:
canım arkadaşımın karışımı bu. ona da bizim dr umuz tavsiye etmiş, hiç çatlamamış.. zorunlu değil tabi ki..
günaydın herkese.
sabah evden çıkana kadar gayet iyiydim. otobüse bindim. gayet rahat ve oturarak geliyordum. biraz öksürük tuttu. sonra midem bulandı. dua ettim çıkarmayım diye.
işe gelince hemen yeşil erik yedim. biraz geçti ama sersem gibi ve halsizim.
artık 14 haftalık oluyorum bu sıkıntılar ne zaman geçecek.
dün biraz yürüdüm sonra otobüse bindim. yürümek beni yordu baya.
Evde mi oturayımmm hımmmm galiba benim kargom da bugün gelicek.Ben de bugün kargoya vercem birazdan yurtiçi kargoyu arıcam gelsin alsınlar evden diye
Günaydın bebişimmm :)Nasılsın sezocum
Evde mi oturayımmm hımmmm galiba benim kargom da bugün gelicek.Ben de bugün kargoya vercem birazdan yurtiçi kargoyu arıcam gelsin alsınlar evden diye
:roflol::roflol::roflol:evet oturrr mıçının üstüne kalkmaaa
:))) Peki bakalım oturayım hadi.Bu bölgenin kargosu öğlene kadar geliyor. O zaman öğlene kadar her an her şey gelebilirevet oturrr mıçının üstüne kalkmaaa
bijouxcum bu yağları eşit ölçüdemi karıştırıyoruz?
haftada 2 kere duştan önce sürüp yıkıyorsun. peki diğer günler ne sürüyorsun?
ben sabah akşam bebeyağı sürüyorum ve yıkamıyorum.
ben bilmem artık vardır bi bildiğimiz evde otur diyosak. don sütyen de durma kapı çalabilir :jeyyar:
ayy koptumm sende yağlanma sakın pehlivanlar gibbi edepli giyin kapıyı açç bijouxun sütçüsü gibi olmasın:roflol:
:))) Peki bakalım oturayım hadi.Bu bölgenin kargosu öğlene kadar geliyor. O zaman öğlene kadar her an her şey gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?