2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben duştan sonra bebe yaği sürüyorum.
bi de nemlendirici sürüorum hep.
kakao da kullanicam
gerçi naparsam yapiim çatlicaami biliorum ama umut dünyasi işte..

valla benim annem de çoook çatlamış ama elimizden geleni yapalım biz. bebe yağı kullanan bir arkadaşım hiç işe yaramadı demişti galiba onu desteklemek lazım..

esin merak ettim sen ısteyerek mı hamıle kaldın, yanı daha otekisi bebik senin 17 aylık dimi, nasıl başa çıkcan :))
ben ne yapayım.benimki şu an 10 aylık.kızım doğduğunda esinin bebeğinin ayında bile olmayacak.oğlum 15 aylıkken kızım dünyaya gelecek
ama bi arkadaşımda benim gibi kızı 15 aylıkken oğlu doğdu.dün onunla bahçede çay içtik.oğlu üç aylık olmuş.inan iki çocukla benden daha rahat çay içiyordu.kızı bahçede oynadı yeni bebek ise sürekli uyudu.evine ne zaman gitsem bebeği hep uyuyor.hatta bazen ikisinide uyutuyo babasına bırakıp bahçede saatlerce bizimle oturuyor.ben ise bazen çayımı bile içmeden direk eve çıkarım.sanırım birazda bebeğe bağlı bi şey.benimki zor bebek.doğduğu günden beri zor bi bebek oldu.

dalia yazını okurken üzüldüm ama sonucun sevindirici olması beni mutlu ett.
ne biçim doktor bunlar insanı panik edip üzüyorlar.
neyse canım allah bir daha yaşatmasın ve sağsalim bebişini kucağına al.

esra güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın herkese.
sabah evden çıkana kadar gayet iyiydim. otobüse bindim. gayet rahat ve oturarak geliyordum. biraz öksürük tuttu. sonra midem bulandı. dua ettim çıkarmayım diye.
işe gelince hemen yeşil erik yedim. biraz geçti ama sersem gibi ve halsizim.
artık 14 haftalık oluyorum bu sıkıntılar ne zaman geçecek.
dün biraz yürüdüm sonra otobüse bindim. yürümek beni yordu baya.

Evde mi oturayımmm hımmmm galiba benim kargom da bugün gelicek.Ben de bugün kargoya vercem birazdan yurtiçi kargoyu arıcam gelsin alsınlar evden diye

benim 15. haftada geçti canım 17. haftadayım az kaldı geçer

bijouxcum bu yağları eşit ölçüdemi karıştırıyoruz?
haftada 2 kere duştan önce sürüp yıkıyorsun. peki diğer günler ne sürüyorsun?
ben sabah akşam bebeyağı sürüyorum ve yıkamıyorum.

Evde mi oturayımmm hımmmm galiba benim kargom da bugün gelicek.Ben de bugün kargoya vercem birazdan yurtiçi kargoyu arıcam gelsin alsınlar evden diye
ben bilmem artık vardır bi bildiğimiz evde otur diyosak. don sütyen de durma kapı çalabilir :jeyyar:

evet oturrr mıçının üstüne kalkmaaa
:roflol::roflol::roflol:

Bijoux gel benim yanıma kargonu burdan gönderelim mng kargoyla güvenli gider bizim anlaşmamız varya mng korgoyla ucuz göndeririz kısss

inşallah geçer sezencim. artık sıkıldım, normal hayatıma dönmek istiyorum.
bugünde uykum var ve sersem gibiyim.

kızlar dün doktoruma sordum bebiş hareketlerini ne zaman net hissederiz giye 5 ay dolsun o zaman dedi ben iki kızımdada doktor olduğum halde 5 ay bitti öyle anladım daha zamanın var dedii

evet canım haftada 2 kere sürüyorum bunları. diğer günler de buraya fotosunu koyduğum sebamed ürününü sürüyorum. o da bu yağları kullanan arkadaşımın tavsiyesiydi. eğer görmediysen bulayım, fiyatı da uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…