2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birazdan çıkıyorum kısçelerr doktora gitcess
umarım doktor özür diler
bakalım bebeemin pipisi yerinde duruyo mu sempatiksalakcinni

eşlere bişiler oluyo zaten bizler hamile olunca akannehir

benimkide ben uykudayken tekmeliyo bebek tekmelemeye başlamadan alsanaalsanasmile

bi vuruyo ahlayarak uyanıyorum herüf hala uyuyo bilmiyorumkismile kaldırıyorum ne vuruyon ya şaşırdın mı diyom bişi yapmadım ben deyip dönüyo yatıyo akannehir

3-4 kez oldu ama sonuncusunda tekmelerken çığlık attım korktu kalktı ben nasıl böle yaparım ya diye korktu mirmirmirmir

nihayet farketti ya laelaelaelaelae

ayy acıktımm sabah erkeklerim kahvaltı yaparken atıştırdım biraz ama ne yesem ya midem çok yanıyo bu sıralar yemeğede korkuyorum

beğenmene sevindim canım sağlıkla güzel günlerde giydirrr bebişinea.s.

kusmam hiç olmadı şükür ama yinede korkuyorum.
poşet taşımak aklıma gelmiyor. aman inşallah olmaz.

bende yemek yiyebiliyorum ama bazen durduk yere midem tuhaf oluyor.
cidden zormuş hamilelik.
canım sebamed kremin resmini tekrar koyarmısın?

hadi pipiyi görde gel canımm büyümüşmü bi bakk:roflol:

günaydın güzel anneler.almaya başlamışsınız hediyeleri bende bugün veriyorum kargayo.benm hediyemede gelemdi.

tamam canım anladım. o aldıkları diskin vücutta olmaması ağrı yapmıormu demiştim ama anladım şimdi. bende de var da belde sorun o yüzden iice soruyorum başıma gelirse bileyim

bence duruo pipi yerinde sempatiksalakcinni
özür dilemesi gerek tabiki ama doktorlar hatalarını kabul etmezler kolay kolay. bulur bi kılıf bence. hadi canım git görün güzel haberlerle gel hihoyyyt

begüm senin ne zaman randevunn kız olup olmadığı kesinleşir artıkk

bijoux biliyodurr oda ser verir sır vermez cnmmm gönderen kişi yolladımı acaba
he valla bekleyin :1ninca:
canım sebamed kremin resmini tekrar koyarmısın?
koyayım canım birazdan..
hadi pipiyi görde gel canımm büyümüşmü bi bakk:roflol:
:roflol: :roflol:
tamam canım anladım. o aldıkları diskin vücutta olmaması ağrı yapmıormu demiştim ama anladım şimdi. bende de var da belde sorun o yüzden iice soruyorum başıma gelirse bileyim
yok hayatım var yok hissetmiyosun bile. ben kapalı ameliyat oldum mikrodiskektomi diyorlar her yer yapmıyor, ertesi gün ayağa kalktım, bir sonraki gün de hastaneden çıktım. yarım işaret parmağı kadar kesmişler sadece, aman razıydım.. afedersin ağrıdan wc ye bile gidemiyodum..

begüm senin ne zaman randevunn kız olup olmadığı kesinleşir artıkk

taaaa 11 haziranda canımm yaa. ama kız olduğunu ben hissediyorum. ilk tahmin doğru bence. hayırlısı tabiki.
9 haziran kocişimin doğun günü. 11 haziran kontrolüm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…