kızlar size bişey anlatacağım
dün gece biz uyurken eşim birden boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun korkma ya sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
Ayyyyyyy çok duygulandım yaa çok güzelller bayıldım bayıldımmmmm :)))) Sezencimmm çooook teşekkkkür ederim şidmi resmi koycam ben deay inanamıyorum ya bu kadar küçücük bebeğim olcak benim ya yerim ben onu
ayyy bana kimden gelio çok merak ediyorum. bi ipucu çakın hadi :jeyyar:
benim kusma geçti ama daha midem ara ara dönüyoo tam kaybolmadıı ama her geçen gün azalır heralde çok zor ya bende her dışarı çıktığımda dua ediyorum bişey olmasın diye çantamda poşet var inanırmısın milletin üstüne kusmayım diye garantiye aldım kendimi:roflol:
aynen canım hala tam olarak geçmiş değil benim de bulantılarım ama şükür azaldı artık en azından yemek yiyebiliyorum. bulanınca da limon sıkılmış soda da tamamen geçiriyor. 15. haftadan sonra daha rahatladım ben de.. bu durum ne zaman geçicek onu merak ediyorum.
1 hafta sonra 3lü test için gidicem o zaman sorayım ne dicek bakalım fisfisfis
birazdan çıkıyorum kısçelerr doktora gitcess
umarım doktor özür diler
bakalım bebeemin pipisi yerinde duruyo mu sempatiksalakcinni
eşlere bişiler oluyo zaten bizler hamile olunca akannehir
benimkide ben uykudayken tekmeliyo bebek tekmelemeye başlamadan alsanaalsanasmile
bi vuruyo ahlayarak uyanıyorum herüf hala uyuyo bilmiyorumkismile kaldırıyorum ne vuruyon ya şaşırdın mı diyom bişi yapmadım ben deyip dönüyo yatıyo akannehir
3-4 kez oldu ama sonuncusunda tekmelerken çığlık attım korktu kalktı ben nasıl böle yaparım ya diye korktu mirmirmirmir
nihayet farketti ya laelaelaelaelae
yok canım omurilikteki L4-L5 disklerimi aldılar benim, bacak sinirime baskı yapıyordu. bazen bacağımı hissetmiyodum parmaklarımı oynatamıyodum. bacakları ve karnı kontrol eden bölge de orasıymış. yani oraya girip ilaç veriyolarmış uyuşsun diye. o yüzden benim öyle bir şansım yokmuş yoksa çok istiyordum..
hangi agrıyı sordun hayatım?
birazdan çıkıyorum kısçelerr doktora gitcess
umarım doktor özür diler
bakalım bebeemin pipisi yerinde duruyo mu sempatiksalakcinni
eşlere bişiler oluyo zaten bizler hamile olunca akannehir
benimkide ben uykudayken tekmeliyo bebek tekmelemeye başlamadan alsanaalsanasmile
bi vuruyo ahlayarak uyanıyorum herüf hala uyuyo bilmiyorumkismile kaldırıyorum ne vuruyon ya şaşırdın mı diyom bişi yapmadım ben deyip dönüyo yatıyo akannehir
3-4 kez oldu ama sonuncusunda tekmelerken çığlık attım korktu kalktı ben nasıl böle yaparım ya diye korktu mirmirmirmir
nihayet farketti ya laelaelaelaelae
günaydın güzel anneler.almaya başlamışsınız hediyeleri bende bugün veriyorum kargayo.benm hediyemede gelemdi.
tamam canım anladım. o aldıkları diskin vücutta olmaması ağrı yapmıormu demiştim ama anladım şimdi. bende de var da belde sorun o yüzden iice soruyorum başıma gelirse bileyim
bence duruo pipi yerinde sempatiksalakcinni
özür dilemesi gerek tabiki ama doktorlar hatalarını kabul etmezler kolay kolay. bulur bi kılıf bence. hadi canım git görün güzel haberlerle gel hihoyyyt
Beğenmem mi hiç yaa gönlüne yüreğine sağlık canım arkadaşım :)beğenmene sevindim canım sağlıkla güzel günlerde giydirrr bebişinea.s.
çoğunluk gönderdi gelir seninkide bugün yarınn resmi hemen koyarsıın
Beğenmem mi hiç yaa gönlüne yüreğine sağlık canım arkadaşım :)
bijoux biliyodurr oda ser verir sır vermez cnmmm gönderen kişi yolladımı acaba
günaydın güzel anneler.almaya başlamışsınız hediyeleri bende bugün veriyorum kargayo.benm hediyemede gelemdi.
he valla bekleyin :1ninca:bijoux biliyodurr oda ser verir sır vermez cnmmm gönderen kişi yolladımı acaba
koyayım canım birazdan..canım sebamed kremin resmini tekrar koyarmısın?
:roflol: :roflol:hadi pipiyi görde gel canımm büyümüşmü bi bakk:roflol:
yok hayatım var yok hissetmiyosun bile. ben kapalı ameliyat oldum mikrodiskektomi diyorlar her yer yapmıyor, ertesi gün ayağa kalktım, bir sonraki gün de hastaneden çıktım. yarım işaret parmağı kadar kesmişler sadece, aman razıydım.. afedersin ağrıdan wc ye bile gidemiyodum..tamam canım anladım. o aldıkları diskin vücutta olmaması ağrı yapmıormu demiştim ama anladım şimdi. bende de var da belde sorun o yüzden iice soruyorum başıma gelirse bileyim
begüm senin ne zaman randevunn kız olup olmadığı kesinleşir artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?