2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimm yaa ne büyük bir stres üzüntü yaşamışşındır. çok şükür ki hataymış yani. yazık kız eşine artık şöle bi güzel gönlünü al :jeyyar::jeyyar: abboww bi pipili daha haa. bu arada haftası önden giden çocuklar %90 erkek oluyor demek ki gamyoncuiremsu

evet canım su çok önemli. ben çok dikkat etmeye çalışıorum. herşeyin yolunda olması ne güzel :lepi: haftaya gösterir nazlın inşallah

Bijoux gel benim yanıma kargonu burdan gönderelim mng kargoyla güvenli gider bizim anlaşmamız varya mng korgoyla ucuz göndeririz kısss

canım başka bir kargoya vericem çünkü 2 tane yollicam. eskişehirdeki bir arkadaşıma ne zamandır kütahya porselenin orjinal bir fincan takımını yollicam bir türlü kısmet olmadı. onu da halledeyim çıkmışken. başka bir zaman uğrarım inşallahhh opuyorumnanaktan

ben bilmem artık vardır bi bildiğimiz evde otur diyosak. don sütyen de durma kapı çalabilir :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:
Kışın çok önemli bir kargo bekliyordum ben bekledim bekledim gelmedi korgoyu aradım yarın elinizde olur dedi ben de duşa girdim duştan bir çıktım kapı çalıyor Bornozla kapıyı açmak zorunda kaldım D:
Tamam bebişlerim evdeyim kıçımın üstündeyim bi yandan size yzıyorum b yandan soru çözüyorum bi yandan sıcak bu ne yaa acayip sıcak bugün.Aşağıda biri güneşleniyor yaz geldi sanırsam

ayy koptumm sende yağlanma sakın pehlivanlar gibbi edepli giyin kapıyı açç bijouxun sütçüsü gibi olmasın:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: evet ben sütü kaçırdım ama sen çok şey kaçırırsın -tatlicadiarzu-

inşallah geçer sezencim. artık sıkıldım, normal hayatıma dönmek istiyorum.
bugünde uykum var ve sersem gibiyim.

benim kusma geçti ama daha midem ara ara dönüyoo tam kaybolmadıı ama her geçen gün azalır heralde çok zor ya bende her dışarı çıktığımda dua ediyorum bişey olmasın diye çantamda poşet var inanırmısın milletin üstüne kusmayım diye garantiye aldım kendimi:roflol:

benim için de çöz be aso ha nolur nolur -tatlicadiarzu-

of ben de yarın eğilecem o işe, sızmassam bu öğlenden sonra :çok üzgünüm:

aynen canım hala tam olarak geçmiş değil benim de bulantılarım ama şükür azaldı artık en azından yemek yiyebiliyorum. bulanınca da limon sıkılmış soda da tamamen geçiriyor. 15. haftadan sonra daha rahatladım ben de.. bu durum ne zaman geçicek onu merak ediyorum.

1 hafta sonra 3lü test için gidicem o zaman sorayım ne dicek bakalım fisfisfis

bijouxx senin sezeryan dimi epiduralmi düşünüyosun genelmi?
epidural olmazmış bende. bel fıtığı ameliyatı olurken epidural ignesini vurdukları disklerimi almışlar. dr a sordum yine de olmaz mı nereye vurcaz iğneyi dedi dalga geçti benle :roflol:

genel olucam yani ama epidural olan arkadaşlarımı gördüm inanılmaz rahattılar. ameliyattan sonra hala bacakları çözülmediği için ne ağrı ne sızı hissettiler, rahat rahar emzirdiler bebişlerini.. bacakları açılınca da ağrı kesiciler fayda eder duruma geldi. olabiliyorsan kesinlikle epidural ol derim. ama o da bir cesaret işi tabi. seni sedyeye bağlıyolar kımıldamaman için, önüne bez geriyolar. dr diyo neşterrrrr, kesiyorummmmm sen duyuyosun falan. metanet meselesi, o bende var da iğne vuracak disk yok anam :roflol:

ben epidural düşünüyodum bu değişik olsun dedin görerek doğuşunu bebişimin dün sordum doktoruma tavsiye etmedi ben ilk kızımı genel anesteziyle doğurdum ikinciyi epidural dedi ama kesildiğini anlamadım acı yoktu ama panikledimm korktumm şu an napıyolar diye düşünmekten tansiyonum fırladıı dedii bayılmak daha iyi dedi

güvenlik aradı kargom gelmiş,korgocuyu bekliyorum şimdi hemen altıma bişey geçirdim geceliğimin şortu vardı ayy geliyor

aa ne çabuk kız az önce takipten baktık dağıtıma verildi demişlerdi. heyecan yaptım ben de delikafadulden

neyse artık nereye gideceksen gidebilirsin ve evde istediğin gibi gezebilirsin en azından -tatlicadiarzu-

ağrı sızı yokmuş ama ilk sezeryana giren biri için ikinci epidurel zor dedi panikliyosun dedi hiç bilmeyen anlamıyo ama sen kesik nerde ne kadar büyüklükte bildiğin içinn korkarsın dedi bende vazgeçtim bide benim vücudum uydunmu onada enstezi uzmanı karar vericekmişş ha deyince yapmıyolarmış hemen

disksiz gacı senii :roflol: valla ben cesaret edemezdim ona canlı canlı kesilmeye. hep acıycak gibi gelir bana. o disk olmadan oluomuymuş canım ağrı sorun yapmıomu CADIARZU

evet ya kargoda kayboldu diye korkmaya başlamıştım artıkk rahatladımm

disksiz gacı senii :roflol: valla ben cesaret edemezdim ona canlı canlı kesilmeye. hep acıycak gibi gelir bana. o disk olmadan oluomuymuş canım ağrı sorun yapmıomu CADIARZU

yok canım omurilikteki L4-L5 disklerimi aldılar benim, bacak sinirime baskı yapıyordu. bazen bacağımı hissetmiyodum parmaklarımı oynatamıyodum. bacakları ve karnı kontrol eden bölge de orasıymış. yani oraya girip ilaç veriyolarmış uyuşsun diye. o yüzden benim öyle bir şansım yokmuş yoksa çok istiyordum..

hangi agrıyı sordun hayatım?

Ayyyyyyy çok duygulandım yaa çok güzelller bayıldım bayıldımmmmm :)))) Sezencimmm çooook teşekkkkür ederim şidmi resmi koycam ben de ay inanamıyorum ya bu kadar küçücük bebeğim olcak benim ya yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…