- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
selam kizlar nasilsiniz ?
birkac gundur giremedim girdigimdede topige ugrayamadim
basima neler geldi bir bilseniz 9 mayista lekelenmem olmustu hastaneye gitmistim orda benden kan almislardi o aldiklari kanlardan biri kotu cikmis
kanda sifiliz virusu bulmuslar yani frengi hayatimda ilk kez duydum sadece cinsel yolla bulasan bir virusmus tabi ben bunu bilmiyorum
internette biraz arastirdiktan sonra bayagi onemli birsey oldugunu ogrendim 90% annenden bebege geciyormus tabi yasarsa ben bunu ogrenince tabi sok oldum agladim silzadim su bes alti gundur neler yasadigimi bir ben birde Allah biliyor zaten bebegimi zor bulmustum kaybetme dusuncesi beni resmen cildirtti helede bu sekilde bulasan bir virusten dolayi tabi esimle cok fena tartistim zavalli adam ben seni aldatmadim kimseyle birlikte olmadim onca yemin etmesine ragmen onu hic dinlemedim
testlerimizi yenilediler ve cok sukur yanlis pozitif oldugunu soylediler kendimi de bebisimide zavalli esimide bosu bosuna uzdum
bugun tekrar doktor kontrolum vardi bebegimizi gorduk gayet iyiydi kocaman olmustu iki hafta da ileriden gidiyormus Allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis
mehaba kızlar ben bu akşam doktara gittim. Allaha şükür herşey yolundaydı. yalnız bol su içmemi istedi. su az dedi. bir kilo almışım ona iyi dedi.veee 16+3 gözüken nazlı bebeğim bize cinsiyetini maalesef göstermedi.çikolata yedim,dolaştım döndüm,su içtim doktorum dakikalrca uğraştı ama kesinlikle ayaklarını açmadııı.haftaya bir kere daha gidicem inşallah.
Bijoux gel benim yanıma kargonu burdan gönderelim mng kargoyla güvenli gider bizim anlaşmamız varya mng korgoyla ucuz göndeririz kısss
Kışın çok önemli bir kargo bekliyordum ben bekledim bekledim gelmedi korgoyu aradım yarın elinizde olur dedi ben de duşa girdim duştan bir çıktım kapı çalıyor
ben bilmem artık vardır bi bildiğimiz evde otur diyosak. don sütyen de durma kapı çalabilir :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
ayy koptumm sende yağlanma sakın pehlivanlar gibbi edepli giyin kapıyı açç bijouxun sütçüsü gibi olmasın:roflol:
inşallah geçer sezencim. artık sıkıldım, normal hayatıma dönmek istiyorum.
bugünde uykum var ve sersem gibiyim.
benim için de çöz be aso ha nolur nolur -tatlicadiarzu-Kışın çok önemli bir kargo bekliyordum ben bekledim bekledim gelmedi korgoyu aradım yarın elinizde olur dedi ben de duşa girdim duştan bir çıktım kapı çalıyorBornozla kapıyı açmak zorunda kaldım D:
Tamam bebişlerim evdeyim kıçımın üstündeyim bi yandan size yzıyorum b yandan soru çözüyorum bi yandan sıcak bu ne yaa acayip sıcak bugün.Aşağıda biri güneşleniyor yaz geldi sanırsam
evet oturrr mıçının üstüne kalkmaaa
ben bilmem artık vardır bi bildiğimiz evde otur diyosak. don sütyen de durma kapı çalabilir :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:
benim kusma geçti ama daha midem ara ara dönüyoo tam kaybolmadıı ama her geçen gün azalır heralde çok zor ya bende her dışarı çıktığımda dua ediyorum bişey olmasın diye çantamda poşet var inanırmısın milletin üstüne kusmayım diye garantiye aldım kendimi:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet ben sütü kaçırdım ama sen çok şey kaçırırsın -tatlicadiarzu-[/QUOTE
güvenlik aradı kargom gelmiş,korgocuyu bekliyorum şimdihemen altıma bişey geçirdim geceliğimin şortu vardı ayy geliyor
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet ben sütü kaçırdım ama sen çok şey kaçırırsın -tatlicadiarzu-[/QUOTE
güvenlik aradı kargom gelmiş,korgocuyu bekliyorum şimdihemen altıma bişey geçirdim geceliğimin şortu vardı ayy geliyor
ohh be nihayet gelmişşş
epidural olmazmış bende. bel fıtığı ameliyatı olurken epidural ignesini vurdukları disklerimi almışlar. dr a sordum yine de olmaz mı nereye vurcaz iğneyi dedi dalga geçti benle :roflol:bijouxx senin sezeryan dimi epiduralmi düşünüyosun genelmi?
ne güzel geldi seninde demek. 3. kişisin alan :lepi:
hadi bakta resmini ekle bize hihoyyyt
aynen canım hala tam olarak geçmiş değil benim de bulantılarım ama şükür azaldı artık en azından yemek yiyebiliyorum. bulanınca da limon sıkılmış soda da tamamen geçiriyor. 15. haftadan sonra daha rahatladım ben de.. bu durum ne zaman geçicek onu merak ediyorum.
1 hafta sonra 3lü test için gidicem o zaman sorayım ne dicek bakalım fisfisfis
epidural olmazmış bende. bel fıtığı ameliyatı olurken epidural ignesini vurdukları disklerimi almışlar. dr a sordum yine de olmaz mı nereye vurcaz iğneyi dedi dalga geçti benle :roflol:
genel olucam yani ama epidural olan arkadaşlarımı gördüm inanılmaz rahattılar. ameliyattan sonra hala bacakları çözülmediği için ne ağrı ne sızı hissettiler, rahat rahar emzirdiler bebişlerini.. bacakları açılınca da ağrı kesiciler fayda eder duruma geldi. olabiliyorsan kesinlikle epidural ol derim. ama o da bir cesaret işi tabi. seni sedyeye bağlıyolar kımıldamaman için, önüne bez geriyolar. dr diyo neşterrrrr, kesiyorummmmm sen duyuyosun falan. metanet meselesi, o bende var da iğne vuracak disk yok anam :roflol:
epidural olmazmış bende. bel fıtığı ameliyatı olurken epidural ignesini vurdukları disklerimi almışlar. dr a sordum yine de olmaz mı nereye vurcaz iğneyi dedi dalga geçti benle :roflol:
genel olucam yani ama epidural olan arkadaşlarımı gördüm inanılmaz rahattılar. ameliyattan sonra hala bacakları çözülmediği için ne ağrı ne sızı hissettiler, rahat rahar emzirdiler bebişlerini.. bacakları açılınca da ağrı kesiciler fayda eder duruma geldi. olabiliyorsan kesinlikle epidural ol derim. ama o da bir cesaret işi tabi. seni sedyeye bağlıyolar kımıldamaman için, önüne bez geriyolar. dr diyo neşterrrrr, kesiyorummmmm sen duyuyosun falan. metanet meselesi, o bende var da iğne vuracak disk yok anam :roflol:
aa ne çabuk kız az önce takipten baktık dağıtıma verildi demişlerdi. heyecan yaptım ben de delikafadulden
neyse artık nereye gideceksen gidebilirsin ve evde istediğin gibi gezebilirsin en azından -tatlicadiarzu-
disksiz gacı senii :roflol: valla ben cesaret edemezdim ona canlı canlı kesilmeye. hep acıycak gibi gelir bana. o disk olmadan oluomuymuş canım ağrı sorun yapmıomu CADIARZU
Ayyyyyyy çok duygulandım yaa çok güzelller bayıldım bayıldımmmmm :)))) Sezencimmm çooook teşekkkkür ederim şidmi resmi koycam ben de
aa ne çabuk kız az önce takipten baktık dağıtıma verildi demişlerdi. heyecan yaptım ben de delikafadulden
neyse artık nereye gideceksen gidebilirsin ve evde istediğin gibi gezebilirsin en azından -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?