2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy benim randevuya çok var. 19 gün nasıl geçecek.
bebişi merak ediyorum. iyi mi sağlığı yerinde mi diye.
sabah bir halt ettim kafam takıldı.
camda eski panjurlardan var. iple çekiyorsun. açayım dedim ipi yavaş yavaş çektim. biraz zor açıldı.
sonra içime şüphe düştü birşey oldu mu diye.
dikkatli oluyorum ama bazen dalgınlığıma geliyor.
offfffffffff! mafoldumben

benmde cumrtesi kontolüm.ya bişey sorcam.sabah kalkınca göbeği düzeleşen öğleden sona tekrar çıkan varmı.yda bu normalmi.

valla canım çok zor bel ağrısı her yei etkiliomuş. sol bacağım belden itibaren bazen tutmuyor o derece ağrıdan uyuşuyor. geçen akşam yine oldu çok korktum. bacağımı cimcikledim hissetmiyorum resmen eyvahedigeldismile benim hamilelikle başladı önceden yoktu sorunum umarım kalıcı olmaz :1no2:

yok canım bişey olsa kasılır kalırdınn içini ferah tut

benmde cumrtesi kontolüm.ya bişey sorcam.sabah kalkınca göbeği düzeleşen öğleden sona tekrar çıkan varmı.yda bu normalmi.

evet canım benim akşam karnım çok çıkıyo sabah kalkıyom aynanın karşısına geçiyom eşime diyorum benim karnım inmiş :):) dün daha çok şişdi canım o şişlik gaz oluyor gün içinde yediklerimizden merak etme sen :)

bijouxxxxxxxxxxxxxx :jeyyar::jeyyar:
efendimmm :1ninca::1ninca:

inşallah hamilelikten sonra geçer canım ama bebişten sonra mutlaka bir mr çektirmeni öneriyorum.. seni en iyi ben anlarım allah yardımcın olsun..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor-9.html
hilesizzz hurdasızzz sabah karnı, şimdi çektim
zemuszemus

ne bilim yaa.takıntılı olup çıktık.bu arada sana bişey diyimmi.içime bana hediye çekilişnde senin çıktığını söylüyo.nedense kafamçokkarıştı

keşke benimde öyle olsa sabahlari düzleşse filan
aleni bi şekilde ortada gebe olduum :))

kocişin doğum gününde gitt ultrason resminide hediyenle verr kızmda ortak oldu hediyeye diye

kocişimde benimle birlikte geliyor doktora. o kuru kalır mı hiç sempatiksalakcinni
sırf o da gelebilsin die kontrolleri hep onun gece çalıştığı haftaya alıyoruz. bu arada bu yıl doğum gününde kocamı göremicem bile gececi olduğu haftaya denk gelio çünkü mafoldumben

dün ultrasonda ilk kez göbek deliğimin üstünden baktı doktor önceden külot çizgisiniz az üstünden bakıyodu demek tam ortada artık bebişlerrr

sezencim sağol canım içimi rahatlattın. benimde sabah kalktığımda daha inmiş oluyor göbişim.
birşeyler yedikçe çıkıyor. millet karnımı seviyor.

sende evden çıkmadan paketini koy yatağın üstüne eve gelince alsınn seni hissetsin doktor konusunda oda geliyosa kızın sürprize ortak olamıycak o zaman maleseff

sezencim sağol canım içimi rahatlattın. benimde sabah kalktığımda daha inmiş oluyor göbişim.
birşeyler yedikçe çıkıyor. millet karnımı seviyor.

şirkette benimde göbeğimi sewmeye başladilar
ama henüz alişamadim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…