bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demid:d: teşekkür ederim cnm
taaaa 11 haziranda canımm yaa. ama kız olduğunu ben hissediyorum. ilk tahmin doğru bence. hayırlısı tabiki.
9 haziran kocişimin doğun günü. 11 haziran kontrolüm hihoyyyt
benmde cumrtesi kontolüm.ya bişey sorcam.sabah kalkınca göbeği düzeleşen öğleden sona tekrar çıkan varmı.yda bu normalmi.
yok hayatım var yok hissetmiyosun bile. ben kapalı ameliyat oldum mikrodiskektomi diyorlar her yer yapmıyor, ertesi gün ayağa kalktım, bir sonraki gün de hastaneden çıktım. yarım işaret parmağı kadar kesmişler sadece, aman razıydım.. afedersin ağrıdan wc ye bile gidemiyodum..
ayyyy benim randevuya çok var. 19 gün nasıl geçecek.
bebişi merak ediyorum. iyi mi sağlığı yerinde mi diye.
sabah bir halt ettim kafam takıldı.
camda eski panjurlardan var. iple çekiyorsun. açayım dedim ipi yavaş yavaş çektim. biraz zor açıldı.
sonra içime şüphe düştü birşey oldu mu diye.
dikkatli oluyorum ama bazen dalgınlığıma geliyor.
offfffffffff! mafoldumben
benmde cumrtesi kontolüm.ya bişey sorcam.sabah kalkınca göbeği düzeleşen öğleden sona tekrar çıkan varmı.yda bu normalmi.
tçok düz değil ama biraz inmiş oluyoo gün içindekine göre
efendimmm :1ninca::1ninca:bijouxxxxxxxxxxxxxx :jeyyar::jeyyar:
inşallah hamilelikten sonra geçer canım ama bebişten sonra mutlaka bir mr çektirmeni öneriyorum.. seni en iyi ben anlarım allah yardımcın olsun..valla canım çok zor bel ağrısı her yei etkiliomuş. sol bacağım belden itibaren bazen tutmuyor o derece ağrıdan uyuşuyor. geçen akşam yine oldu çok korktum. bacağımı cimcikledim hissetmiyorum resmen eyvahedigeldismile benim hamilelikle başladı önceden yoktu sorunum umarım kalıcı olmaz :1no2:
t
tek ben değilm demekki.bie göbek değilğimden kahverenkli ince bi çizgi var.aşağıya doğru iniyo .çizginin sonu nerde bitiyo hiç biliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım benim akşam karnım çok çıkıyo sabah kalkıyom aynanın karşısına geçiyom eşime diyorum benim karnım inmiş :):) dün daha çok şişdi canım o şişlik gaz oluyor gün içinde yediklerimizden merak etme sen :)
evet canım benim akşam karnım çok çıkıyo sabah kalkıyom aynanın karşısına geçiyom eşime diyorum benim karnım inmiş :):) dün daha çok şişdi canım o şişlik gaz oluyor gün içinde yediklerimizden merak etme sen :)
kocişin doğum gününde gitt ultrason resminide hediyenle verr kızmda ortak oldu hediyeye diye
kocişimde benimle birlikte geliyor doktora. o kuru kalır mı hiç sempatiksalakcinni
sırf o da gelebilsin die kontrolleri hep onun gece çalıştığı haftaya alıyoruz. bu arada bu yıl doğum gününde kocamı göremicem bile gececi olduğu haftaya denk gelio çünkü mafoldumben
sezencim sağol canım içimi rahatlattın. benimde sabah kalktığımda daha inmiş oluyor göbişim.
birşeyler yedikçe çıkıyor. millet karnımı seviyor.
sezencim sağol canım içimi rahatlattın. benimde sabah kalktığımda daha inmiş oluyor göbişim.
birşeyler yedikçe çıkıyor. millet karnımı seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?