gözünaydın canım.kızın hayırlı olsun.inşallah test sonucunda iyi çıkarSelam kızlar hediyelerinizi gördüm hepsi birbirinden güzel:))) bebişiniz ve sizler iyi günlerde kullanın. Bizde çarşamba günü doktora gittik. İkili test için ve salı günü tahlil sonuçlarımı alacağım. Bu arada doktorumuz cinsiyetimizi de söyledi. Allah izin verirse inşallah kızımız olacakmış. Eşim ve ben de çok mutlu olduk. Allah herkesin gönlüne göre versin:lepi:
Selam kızlar hediyelerinizi gördüm hepsi birbirinden güzel:))) bebişiniz ve sizler iyi günlerde kullanın. Bizde çarşamba günü doktora gittik. İkili test için ve salı günü tahlil sonuçlarımı alacağım. Bu arada doktorumuz cinsiyetimizi de söyledi. Allah izin verirse inşallah kızımız olacakmış. Eşim ve ben de çok mutlu olduk. Allah herkesin gönlüne göre versin:lepi:
gözün aydın zeynepcimm bebeişini gördünn ilk tahmin erkek demek bi kızdan sonra erkek olsun daha iyi
sagol canim insan olmayani ariyor hep kizim oldugundan benim gönlümde erkekten yana öncelikle saglikli olsunlar tabi:lepi:
ne kadar büyümüşlerr bendede var ama resim koyma özürlü olduğum için beceremedimm
İyiyim canım nolsun..Çok şükür kontrol iyiydi.Ama cinsiyetleri kesin değil,inşallah bir daha ki kontrolde kesinleşir..Gerçi doktorumun tahmin yürütmesi bile iyi bişeydi
seninde ne güzel 1 kız 1 erkek 1 taşla 2 kuş misaliiş
gözün aydınnn
sagol tatlim
günaydın sanada hayırlı cumalarrr
günaydınnn proppp
günaydınnnnnn
günaydınnnn
günaydınnnnn
benim bulunduğum cok küçük bi yer salı dr.gitcem esk. o zaman bi bakıcam canım
sonuç olarak herkese günaydınnnn
gecmis olsun canimgünaydın kızlar
nalancım dualarımız seninle inşallah sonucun temiz çıkıcak :Saruboceq:
bu arada bende dün akşam acillik oldum kızlar
dün sular seller gibi ishal oldum :bbo:
mide bulantısı kusma karın ağrısı akşama kadar bekledim bu arada gogıla gebelikte ishal yazıncada hiç hoş şeyler çıkmadı karşıma
hemen kendimi bi tıp merkezine attım 2 serum taktılar kaka tahlilide istediler ama ozamana kadar içim boşalmış heralde gelmedi lanet :roflol:
bugün bekliyorum bakalım şuanda da mide bulantım var
gebelikten bulanmadı bundan bulanıyo
neyse aklınızda bulunsun eğerki ishal olursanız göz ardı etmeyin gebelikte ishal çok tehlikeliymiş
Selam kızlar hediyelerinizi gördüm hepsi birbirinden güzel:))) bebişiniz ve sizler iyi günlerde kullanın. Bizde çarşamba günü doktora gittik. İkili test için ve salı günü tahlil sonuçlarımı alacağım. Bu arada doktorumuz cinsiyetimizi de söyledi. Allah izin verirse inşallah kızımız olacakmış. Eşim ve ben de çok mutlu olduk. Allah herkesin gönlüne göre versin:lepi:
gözün aydin canim
bı çok iyiyimiş :roflol: :roflol:
SORU : Kocam külot yerine boxer don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?
CEVAP : Evet ama bir şey giymezse daha çok şansınız olur.
kıssslarrr hediyelerin hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
oo süper gelsin kızlar gelsin oğluşlarımıza gelin lazım yaa bu ne hep erkek hep erkek..
gözün aydın canım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?