2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun frenkcim.
benim kasığım değil böbreğime doğru tam sol belimde. bugün hiçbirşey yapmadım, ayyyy pimpirikli oldum yaw!

ilaçların yan etkilerine bir bak canım.
belki normaldir.
ben hala folik asit kullanıyorum. doktor bitirince demir ve vitamine başla dedi ama
daha 16 tane filan var.
akannehir

şimdiye kadar olmamıştı ben ne zamandır elevitle balık yapını kullanıyodum akannehir
tansiyonum düştü heralde
yemek yedim uzandım kendime geldim biraz

5. ay dolana kadar mı alsanaalsanasmile
doktor tembellik etmesin baksın :dilcikar:

ben hediyeleri göremim
yüklenen hiç bişi göremim şirket yasahlı benneyaptımki
bu kadın ne yorum etmiyo demeyin ha :CüvCüv:

fınfık senin pipilin olcak sölim ben sana :ecrin_bebek:
bakalım ne kaa doru tahmın etmişem sempatiksalakcinni

Hadi ya kaydirigubbakcemile3 şaşırmadım çünkü bende iş yerinden göremiyorum imageshack.us' de yüklenen resimleri kaydirigubbakcemile3
Bizde de yasaklı..

Ayrıcana heç farketmez yavrim sağlıklı olsun opuyorumnanaktan

evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum Nalan'ı. Şu anda bitmiştir zaten dinleniyordur muhtemelen. Telefon numarasını bilenler arasa da bizde öğrensek durumu

aradım nalanı evdeymiş çoooook iyiymiş, süper geçmiş ve size süpriz bir haberi varrrr birazdan girecek..

olm madem farketmez ne merak ediyon :dilcikar:

lost un finalini izliyodum yazık be 6 seneme ne biçim sonla bitti. neyse şimdi arıyorum nalanı :1rolleyes:
6 sezonu izlemedim o kadar dört gözle beklediğim halde akannehir
bi ara fırsat bulup bi günde hepicisini izleyebilirim sempatiksalakcinni
aradım nalanı evdeymiş çoooook iyiymiş, süper geçmiş ve size süpriz bir haberi varrrr birazdan girecek..
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…