2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bi belde de yaşadığım için hediye paketini istediğim gibi hazırlayamadım.umarım beni de mazur görür arkadaşım

propppp sende sustuunnn gene ne iş papıyonnn
ya ne işi aşk-ı memnu seyredıorum dun kacırdım ya mısafır yuzunden :) once ghost whısperer ın yenı bölümü gelmişti onu seyrettim sımdı de aşk-ı memnu yarısındayım sımdı
Neyse kızlar kendinize iyi bakın aso kaçar Öperim hepinizi :)

asoooo randevumu 1 ine çektim hadi aynı gün gitmiş olcaz doktora çok ısrar ettin dayanamadım :) ama benım cekme nedeniimmm salı günü ankaraya gidicem anamın yanınaaa hafta içi gidip gelim diye salıya cektım kı salı gıdıp persembe cuma dönimm oh ohh

bendeee salı günü ditcemm dr.aaaa

hadi gözünaydın canımm
sıkıntı yapma tatlım drlar ense ölçümünde sıkıntı görmezlerse 2li yerine 3lü ya 4lü yaptıryor dra göre değişen durumlar yani

zaten ssk ile ilgili heryer yapmıyo ikili testi
anadolu yakasında sadece zeynep kamil/göztepe ssk ve cevizli araştırma yapıyo
bende çalıştığım için fazla zamanım olmadığı için kızılayda yaptırayım dedim
ama o da son 24 satt içinde bebeğin ultrasonunu istiyor ssk dada ölçemediler uzun sürer filan dediler ne bilim bir sirü bahane işte
kızılayda ense kalınlığı olması şart dedi yada orda 60 tl ye yeniden çektirmem gerekmiş
bende yaptırmadım geldim

valla bayılcan yeri de biliyon ha benim gibi. ben de hastanenin acilinde bayılmıştım ama haktten dikkat etmen lazım ya caddedeyken ne bilim karşı karşıya geçerken bayılsaydın allah korusunnnnnnnnn :1shok: dr bana bi elevit bi de ferro diye bi demir hapı verdi sana da vermesi lazımdı neden vermedi ki allah allah. neyse geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah.

daha başlamadım yemeklerimi yaptım şimdi oturdum. şinndi başlarım sanırsam galiba heralde

buraya mı geliyorsun proop, hangi semte?
kızlar hediyemi bugün kargoya verdim atık heyecanla bekleyin acaba kime aldım hahaha :) az kalsın anneye hediye göndermeyi unutuyordum fakaat ona da ufak bir hediye var.

çok sağol Fınfık evet sık ölçtürmek lazım ama evde tansiyon aleti yok bir de her gün eczaneye gidip tansiyon ölçtürmek zor geliyor :)

Benimde yok ve tansiyonum genelde düşük gezerim hele de yazları yerlerde gezer..
Bu sebepten en kısa zamanda digital tansiyon aleti alacağım..

kızlar hediyemi bugün kargoya verdim atık heyecanla bekleyin acaba kime aldım hahaha :) az kalsın anneye hediye göndermeyi unutuyordum fakaat ona da ufak bir hediye var.

evet ya ben kek gibi unuttum bugun göndereceğim onuda bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ÇOK GÜZELLERRRRRRRRRR

COK BEGENDIM DİLEMMACIM COK COK TESEKKUR EDERIM
Beğenmene çok sevindim canım,güle güle giysin bebeişinopuyorumnanaktan
Hadi hayırlı olsun..Sen de 3 lü yaptırırsın bişey olmaz

asocum geçmiş olsun. bende ısıklarda bayılmıstım. sabahlar olur dikkatli ol tatlım suyunu yanından eksık etme tatlım

ODTÜ de canım bizim evimiz, yani benim kızlık evim, yani anamın evi benim eski evim :)

Benimde yok ve tansiyonum genelde düşük gezerim hele de yazları yerlerde gezer..
Bu sebepten en kısa zamanda digital tansiyon aleti alacağım..

canım benimde hep düşüktür bu yaz çok dikkatli olmalıyız tuzda yasak bize
başka bi ryöntemler bulup tansiyonu dengeli tutmalıyız
bu arada digitaller fazla önerilmiyor tatlım bununla ilgili dün yazı okudum

günaydın kızlarr bugun geç kalktım.kahvaltı yapıyorum. kaç gündür çok erken kalkıyordum. küçük yiğenim bizdeydi o yuzden. bugun uyudum şööleeeezemuszemus
mide bulantım geçti diye sevinirken sabahları yine bulanıyor offf ohaoldumsmile

haftaya cuma randevu aldık . cinsiyetini çok merak ediyorummm . günler hemen geçsinde cuma olsun bebişimi göreyimmmmmmm

nalan Allah yardımcın olsun . dualarım seninlee .

Toplumumuz geleneksel olarak tansiyon ölçmeye "çok meraklı" bir toplumdur. Sokaklarda elinde tansiyon aletiyle dolaşarak tansiyon ölçen ve yaptığı bu "mini check-up" sayesinde geçimini sağlayan insanlar giderek azalmış olsa bile bu merakımız evlerde yaygın olarak kullandığımız aletlerle varlığını sürdürmektedir.

Dijital aletlerle zaman zaman tansiyonumuzu gözden geçirmek sağlığımıza katkısı olan bir alışkanlık olsa da bu durum anne adayları için geçerli olmayabilir. Üstte solda gördüğünüz geleneksel tansiyon aletini cazibesi ve kolay kullanımıyla gölgede bırakan ve sağdaki resimde gördüğünüz dijital aletler gebelik döneminde doğru sonuç vermezler ve küçük tansiyonunuzu gerçeğinden daha düşük ve hatta "sıfır" olarak bile ölçebilirler.

Ortaya çıkan damarsal değişiklikler nedeniyle gebelik döneminde tansiyon ölçme yöntemi daha farklıdır ve dijital aletler hamile tansiyonu ölçmeyi "bilmezler"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…