Günaydın kızlar.Ptt kargoya baktım takip e..Son olarak dağıtıcıya verilmiş.Arkadaşıma bugün ulaşır hediyeler...Benim güzel bir paket yaptırma fırsatım olmadı,arkadaşım mazur görür umarım
Benim hediyem daha gelmedi,ben bir de okul adresini verdim
Neyse kızlar kendinize iyi bakın aso kaçar Öperim hepinizi :)
ya ne işi aşk-ı memnu seyredıorum dun kacırdım ya mısafır yuzunden :) once ghost whısperer ın yenı bölümü gelmişti onu seyrettim sımdı de aşk-ı memnu yarısındayım sımdıpropppp sende sustuunnn gene ne iş papıyonnn
Neyse kızlar kendinize iyi bakın aso kaçar Öperim hepinizi :)
ya ne işi aşk-ı memnu seyredıorum dun kacırdım ya mısafır yuzunden :) once ghost whısperer ın yenı bölümü gelmişti onu seyrettim sımdı de aşk-ı memnu yarısındayım sımdı
asoooo randevumu 1 ine çektim hadi aynı gün gitmiş olcaz doktora çok ısrar ettin dayanamadım :) ama benım cekme nedeniimmm salı günü ankaraya gidicem anamın yanınaaa hafta içi gidip gelim diye salıya cektım kı salı gıdıp persembe cuma dönimm oh ohh
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama
sabahtan beri dr dayım ama yine ikili testişini hallademedim bu iki oldu çıldırıcam.
artık vazgeçtim üç hafta sonra üçlüyü yaptıracağım
bu arada ilk defa cinsiyetle ilgiili ufak olsa bi yorum yaptı
erkek gibi görünüyo dedi
Bijouxcummm ders çalışıyo msuun bakiyim sen ben daha başlayamadım.Sabah sıcak olmadan markete gideyim geleyim dedim.Dönüşte de eczaneye uğradım göz damlası almak için bir tansiyonum düştü orda küttt bayıldım bu arada tansiyonum 7ye 4e düşmüş oh maşallah bana.eczacı komşumuz siteden ödü koptu :) dedim korkmayın ben alışkınım bana hep olur adamın yüreğine iniyordu :) Dönüşte poşetlerimi taşıttırdı elemanına:) Rengim hala bembeyaz gözleirmin altı morardı.O da dedi ki kan değerleriniz düşük bence salı doktora kanım düşükse kan hapı ver dicem.
çok sağol Fınfık evet sık ölçtürmek lazım ama evde tansiyon aleti yok bir de her gün eczaneye gidip tansiyon ölçtürmek zor geliyor :)
buraya mı geliyorsun proop, hangi semte?
kızlar hediyemi bugün kargoya verdim atık heyecanla bekleyin acaba kime aldım hahaha :) az kalsın anneye hediye göndermeyi unutuyordum fakaat ona da ufak bir hediye var.
bafo hediyenin fotosunu bekliyoruz
kimden gelmiş peki sana
Beğenmene çok sevindim canım,güle güle giysin bebeişinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÇOK GÜZELLERRRRRRRRRR
COK BEGENDIM DİLEMMACIM COK COK TESEKKUR EDERIM
Hadi hayırlı olsun..Sen de 3 lü yaptırırsın bişey olmazgünaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama
sabahtan beri dr dayım ama yine ikili testişini hallademedim bu iki oldu çıldırıcam.
artık vazgeçtim üç hafta sonra üçlüyü yaptıracağım
bu arada ilk defa cinsiyetle ilgiili ufak olsa bi yorum yaptı
erkek gibi görünüyo dedi
valla bayılcan yeri de biliyon ha benim gibi. ben de hastanenin acilinde bayılmıştımama haktten dikkat etmen lazım ya caddedeyken ne bilim karşı karşıya geçerken bayılsaydın allah korusunnnnnnnnn :1shok: dr bana bi elevit bi de ferro diye bi demir hapı verdi sana da vermesi lazımdı neden vermedi ki allah allah. neyse geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah.
daha başlamadım yemeklerimi yaptım şimdi oturdum. şinndi başlarım sanırsam galiba heralde
buraya mı geliyorsun proop, hangi semte?
kızlar hediyemi bugün kargoya verdim atık heyecanla bekleyin acaba kime aldım hahaha :) az kalsın anneye hediye göndermeyi unutuyordum fakaat ona da ufak bir hediye var.
Benimde yok ve tansiyonum genelde düşük gezerim hele de yazları yerlerde gezer..
Bu sebepten en kısa zamanda digital tansiyon aleti alacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?