2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet çok önermiyorlar ama manuel olan içinde onu kullanmasını bilen biri lazım ben kullanabiliyorum ama kendi tansiyonumu alamam ki :bbo:

senin gibi canavar nasıl hasta oldu naptın da üşüttün bu kadar :1ninca:
dikkat et kendine benneyaptımki
geçmiş olsun ilaşum Şeniz
nalan dün 13.30 dedi ladycimmm
ama hemen sonuçlar çıkmıyo dimi benneyaptımki

2 gibi falan diye hatırlıyorum canım. bütün topik duacıyız onun için :Saruboceq:

:Saruboceq:

balık yağı ve elevit içyorum
dün doktor bana kalsiyum hapıyla demir hapı yazdı akannehir
günde 4 hap çok be :sinifsinif:
bi anda ellerim ayaklarım buz oldu midem bulandı hala da bulanıyo üşüyorumda :gitme:
anlamadım noldu akannehir

kader benimde 2 li testim olmadı bebiş ense kalınlığını ölçtürmedi çünkü benden 4 lü test istedi.
onu da kendi laboratuarında yaptırıyot. ssk ödemiyormuş. burada 2 doğum hastanesi var sigortanın, orası yapıyormuş ama doktor kabul etmiyormuş. çünkü iyi bakılmaz garanti olmaz diye. bir sürü insan yaptırıyor, yalnışlık olabilir. bir sefer olacak diye bende para vereceğim.

aso ve bijoux geçmiş olsun dikkat edin kendinize.

ilaçların yan etkilerine bir bak canım.
belki normaldir.
ben hala folik asit kullanıyorum. doktor bitirince demir ve vitamine başla dedi ama
daha 16 tane filan var.
akannehir

Doktor randevum haftaya benim..
Ama ben yarın başka bir yere gidip cinsiyetine baktırmaya karar verdim opuyorumnanaktan
Çünkü benim doktorum 5. ay dolana kadar söylemiyormuş
Bekleyemem o kadar :umursamaz:
Yüzdelik bir ihtimal bile olsa ben artık öğrenmek istiyorumzemuszemus

kızlar ben bu tarihlerde annemlerde olcağımı bildiğim için hediye çekilişine katılmamıştım internete sürekli giremiyorum da. hediyeleri merak ettim görmek istiyorum ama bulamadım hangi başlık altına eklediğinizi.

burda canım hediyeler. eylüldekine katılırsın inşallah, tavsiye ediyorum süper oluyor :)

evet inşallah . hediyelerinizde çok güzel bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine ama benımkının cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın bısey alamıyorum amahep bakıyorum begenıyorum alamıyorum:))

evet inşallah . hediyelerinizde çok güzel bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine ama benımkının cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın bısey alamıyorum amahep bakıyorum begenıyorum alamıyorum:))

sarı, yeşil veya beyaz alabilirsin canım çok heves ediyorsan :)

hediyem geldiiiii.yuppiii.içime doğan doğru çıkmış.figen göndermiş bana. çok güzeller ama affet diğer gönderdğin şeyi anlayamdm.galiba küyahyaya özel bişey ama çok güzeller .çok teşekkür eederim.

ayy kargom şubedeymiş dağıtıma çıkmamış dedim çabuk çıkartın arkadaşlar yemek yiyor 3 e kadar teslim olur dediler dedim iki gündür oyalanıyonuz bugün teslim olcak dedim bağırdım kızaa cık cık

aldın mı bende kıza bağırıp çağırdım alalalaa kargonuz şubede dedi yaa canım senin hediyen onu süs olarakta kullanabilirsin kolye olarakta eminin beğenmişsindir :) el yapımı kolye o tülbentten ben çok beğeniyorum ama onu süs olarakta kullanıyorlar sen bilirsin :)

çok beğendim yaaolumunekankayizsmile.çok sağol.içime sen doğmuştun doğru çıktı.bi ölmicemi biliyorum kaydirigubbakcemile3

selam güzel anneler umarım herşey yolundadır

bebişler ve anneleri için show tv de "agubugu" die bir program başlıyormuş evde olan anneler takip edebilir merak edilen herşeye cvp veriliormuş proflar tarafından yarın sabah 9 da

slmms hoş geldinn iiz şükür nalanında ii haberlerini bekliyoruzzz muaynededir

Selam kızlar hediyelerinizi gördüm hepsi birbirinden güzel:))) bebişiniz ve sizler iyi günlerde kullanın. Bizde çarşamba günü doktora gittik. İkili test için ve salı günü tahlil sonuçlarımı alacağım. Bu arada doktorumuz cinsiyetimizi de söyledi. Allah izin verirse inşallah kızımız olacakmış. Eşim ve ben de çok mutlu olduk. Allah herkesin gönlüne göre versin:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…