canım benimde hep düşüktür bu yaz çok dikkatli olmalıyız tuzda yasak bize
başka bi ryöntemler bulup tansiyonu dengeli tutmalıyız
bu arada digitaller fazla önerilmiyor tatlım bununla ilgili dün yazı okudum
Evet çok önermiyorlar ama manuel olan içinde onu kullanmasını bilen biri lazım ben kullanabiliyorum ama kendi tansiyonumu alamam ki :bbo:
günaydın kızlar
nalancım dualarımız seninle inşallah sonucun temiz çıkıcak :Saruboceq:
bu arada bende dün akşam acillik oldum kızlar
dün sular seller gibi ishal oldum :bbo:
mide bulantısı kusma karın ağrısı akşama kadar bekledim bu arada gogıla gebelikte ishal yazıncada hiç hoş şeyler çıkmadı karşıma
hemen kendimi bi tıp merkezine attım 2 serum taktılar kaka tahlilide istediler ama ozamana kadar içim boşalmış heralde gelmedi lanet :roflol:
bugün bekliyorum bakalım şuanda da mide bulantım var
gebelikten bulanmadı bundan bulanıyo
neyse aklınızda bulunsun eğerki ishal olursanız göz ardı etmeyin gebelikte ishal çok tehlikeliymiş
ama hemen sonuçlar çıkmıyo dimi benneyaptımkinalan dün 13.30 dedi ladycimmm
2 gibi falan diye hatırlıyorum canım. bütün topik duacıyız onun için :Saruboceq:
balık yağı ve elevit içyorum
dün doktor bana kalsiyum hapıyla demir hapı yazdı akannehir
günde 4 hap çok be :sinifsinif:
bi anda ellerim ayaklarım buz oldu midem bulandı hala da bulanıyo üşüyorumda :gitme:
anlamadım noldu akannehir
burda canım hediyeler. eylüldekine katılırsın inşallah, tavsiye ediyorum süper oluyor :)
evet inşallah . hediyelerinizde çok güzel bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine ama benımkının cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın bısey alamıyorum amahep bakıyorum begenıyorum alamıyorum:))
aldın mı bende kıza bağırıp çağırdım alalalaa kargonuz şubede dedi yaa canım senin hediyen onu süs olarakta kullanabilirsin kolye olarakta eminin beğenmişsindir :) el yapımı kolye o tülbentten ben çok beğeniyorum ama onu süs olarakta kullanıyorlar sen bilirsin :)
selam güzel anneler umarım herşey yolundadır
bebişler ve anneleri için show tv de "agubugu" die bir program başlıyormuş evde olan anneler takip edebilir merak edilen herşeye cvp veriliormuş proflar tarafından yarın sabah 9 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?