2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yükseleni farklı olabilir. ay benimde ilk çıktığım ikizlerdi. ne hediye alır, ne çiçek alır, bir yere giderdik hiç açmısın diye sormazdı. ne zalakmışım ben yaw niye çıktıysam odunla.
birde arkadaşımın kocası vardı ikizler ben bu kadar yalancı ve atmasyon biri görmedim hayatımda. karısıda ikizler ama çok farklıydı.
kesin yükselen etkiliyor.

yükselen olayını anlamıorum ama olabilir.
bide bu burç olayına o kadar da inanmıorum. kişiden kişiye hep değişiyo özellikleri çünkü.

begümmm iyimisin dimi

canım benimmm :1hug: kalçam ve bacağımı soracak olursan aynı yaa. değişme gelişme yok. ısıtıcı krem aldık doktor tavsiyesiyle akşamları masaj yaparak onu sürüp yatıyorum baya yakıo ama aynı pek bir ilerleme yok. çok kötü sancıları. 11 haziran gelsede gitsem doktoruma :Saruboceq: sen nasılsın canımm olumunekankayizsmile

canımmm inşallah bir an önce geçer dikkat et kendine çok ayaktada kalma napiiimm iyi olmaya çalışıorum işte küççük bir operasyon geçircem 2 ay içersinde onu bekliom

slm kızlar muhabbet çok hoş yetişemiyorum yazılanlara benim beebğim 17 haftalık henüz cinsiyetini öğrenemedik 3lütarama testi yaptırdık pzrtsi 1 haziranda alıcaz inş hayırlı haberleri ve cinsiyetini öğrenicez inş,bir sorum olacak siz ne sıklıkla ultrasona giriyorsunuz bebeğin şeklini bozuyomuş ultrason var mı böle birşey?

ben çıkıorum eşimmm erken gelcek yemek yapmam lazım daha sonra yine bakarm nalandan gelen haberlere öpüorum hepinizi kendinize dikkat edin baş baş

yok canım olur mu öyle şey, riskli gebeler sürekli giriyolar ultrasona. dr a sorduğumda dedi ki hayır bir zararı yok ama ultrason elektrik sinyali olduğu için bebek rahatsız olabiliyormuş o an hani noluyo ya gibilerinden :) o kadar.. ben ayda 1 giriyorum..

hayırlı olsun bu arada, buraya son adet tarihini, yaşını, hamile kaldığın kiloyu yazarsan bafo arkadaşım gelince seni de listeye ekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…