yok vitamin hapı bile almıyorum.. benim doktor da hiçbir şey vermedi bana, gidince bunu da sorucam..:1closedeyes:demir hapı alıyo musun
o şişiriyomuş yanı istah açıyo
ben bugun kullanmaya baslıcam asırı kilo almam inşallah kafamçokkarıştı
yok ya onu da ilk kez duydum... allah korusunslm kızlar muhabbet çok hoş yetişemiyorum yazılanlara benim beebğim 17 haftalık henüz cinsiyetini öğrenemedik 3lütarama testi yaptırdık pzrtsi 1 haziranda alıcaz inş hayırlı haberleri ve cinsiyetini öğrenicez inş,bir sorum olacak siz ne sıklıkla ultrasona giriyorsunuz bebeğin şeklini bozuyomuş ultrason var mı böle birşey?
ay ne kadar ikizler düşmanı var
aa niye ya cok cici isimben nickimi deiştirecem ama nick bulamıom boshayallersmile
bende aynılarından kullanıyorum ama ben sabah ac karnına içiyorum neden acaba:icecream:
elevite ve demir hapına başladım başlayalı geceleri bile açlıktan uyanıyorum o derece yani. demek ki yatmadan önce içmesem bütün gün midem kazıncak :bbo:
hakatten hediyesi gitmiş ama.. gelirim az sonra demişti yahuu
anaaaa
elevite ve demir hapına başladım başlayalı geceleri bile açlıktan uyanıyorum o derece yani. demek ki yatmadan önce içmesem bütün gün midem kazıncak :bbo:
yok vitamin hapı bile almıyorum.. benim doktor da hiçbir şey vermedi bana, gidince bunu da sorucam..:1closedeyes:
ben niye hep açım ya, 4 ayda 4 kiloooo olmaz kiii... devamlı şişiyorum
nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw öldük meraktan
ne dedi doktor
acaba cinsiyetini öğrendi mi
meraba bende kasım ayında doğum yapacağım
selam kızlar ben geldim, nasılsınız?
nihayett :teytey:selam kızlar ben geldim, nasılsınız?
Ebru Şallı 1 kg almış 5 aydaaklinialirimsmile
aynen canim meraktan olduk vallahilmaz:
meraba bende kasım ayında doğum yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?