2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demir hapı alıyo musun
o şişiriyomuş yanı istah açıyo
ben bugun kullanmaya baslıcam asırı kilo almam inşallah kafamçokkarıştı
yok vitamin hapı bile almıyorum.. benim doktor da hiçbir şey vermedi bana, gidince bunu da sorucam..:1closedeyes:

yok ya onu da ilk kez duydum... allah korusun

ay ne kadar ikizler düşmanı var

bende ikizlerle pek anlaşamıyorumbilmiyorumkismile

ben nickimi deiştirecem ama nick bulamıom boshayallersmile
aa niye ya cok cici isim

elevite ve demir hapına başladım başlayalı geceleri bile açlıktan uyanıyorum o derece yani. demek ki yatmadan önce içmesem bütün gün midem kazıncak :bbo:
bende aynılarından kullanıyorum ama ben sabah ac karnına içiyorum neden acaba:icecream:

nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaw öldük meraktan

ne dedi doktor
acaba cinsiyetini öğrendi mi

hakatten hediyesi gitmiş ama.. gelirim az sonra demişti yahuu

geleceği yok baksana :dilcikar:
nalannnnnnnnnnnnnnnnn klava:
:roflol: :roflol: :roflol:

elevite ve demir hapına başladım başlayalı geceleri bile açlıktan uyanıyorum o derece yani. demek ki yatmadan önce içmesem bütün gün midem kazıncak :bbo:
anaaaa
şişecess deseneee
o yuzden mi demir hapını gece iç dedi acepppp akannehir
amanın tırstımm
yok vitamin hapı bile almıyorum.. benim doktor da hiçbir şey vermedi bana, gidince bunu da sorucam..:1closedeyes:

gerek görmemiştir belki bilmiyorumkismile
sor ama doktora aynı su ifadeyle :1closedeyes:

:roflol:

öncelikle bafo arkadaşıma hediyesinden dolayı çooookkkkk teşekkür ederim, çoookkkk beğendim, eşim kayınvaldem ve ben resmen bayıldık hediyene, insanın yanağını ayırası gelmio valla....fotoları akşama koycam cnm...

mesaj atacaktım ama vazgeçtim buraya yazim dedim, bende bugün senin ordaydım biliyomusun aynı cadde de 244 no da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…