yok canım olur mu öyle şey, riskli gebeler sürekli giriyolar ultrasona. dr a sorduğumda dedi ki hayır bir zararı yok ama ultrason elektrik sinyali olduğu için bebek rahatsız olabiliyormuş o an hani noluyo ya gibilerinden :) o kadar.. ben ayda 1 giriyorum..
hayırlı olsun bu arada, buraya son adet tarihini, yaşını, hamile kaldığın kiloyu yazarsan bafo arkadaşım gelince seni de listeye ekler..
ay ne kadar ikizler düşmanı var
nickin güzel ya kalsın böyle değiştirince yabancı gibi oluyo alışamıyoruz :umursamaz:
canımmm inşallah bir an önce geçer dikkat et kendine çok ayaktada kalma napiiimm iyi olmaya çalışıorum işte küççük bir operasyon geçircem 2 ay içersinde onu bekliom
ben çıkıorum eşimmm erken gelcek yemek yapmam lazım daha sonra yine bakarm nalandan gelen haberlere öpüorum hepinizi kendinize dikkat edin baş baş
bijouxxx canım nalana msj atta gelsin 2 dk sonra gitsin
hediyesi mi gelmiş!
ama bize süprisi vardı! akannehir
hediyesi mi gelmiş!
ama bize süprisi vardı! akannehir
allah iyiliğini versin kız melodi şaka yapmıştım :roflol::roflol:
hee
anlatsalar anlicaktık da
benimde ikizler arkadasımdan kocaaa kazık yedim akannehir
yükseleni farklı olabilir. ay benimde ilk çıktığım ikizlerdi. ne hediye alır, ne çiçek alır, bir yere giderdik hiç açmısın diye sormazdı. ne zalakmışım ben yaw niye çıktıysam odunla.
birde arkadaşımın kocası vardı ikizler ben bu kadar yalancı ve atmasyon biri görmedim hayatımda. karısıda ikizler ama çok farklıydı.
kesin yükselen etkiliyor.
yok kıs değişştirme kalsın böle alışması zor oli yenısıne kaydirigubbakcemileben nickimi deiştirecem ama nick bulamıom boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3
he valla ben de pişman oldum kaydirigubbakcemile3
eve daha şimmdi girdik dedi, müsait olunca gelir canım..
süprizi şeyy hah hediyesi gelmiş -tatlicadiarzu-
allah iyiliğini versin kız melodi şaka yapmıştım :roflol::roflol:
ben niye hep açım ya, 4 ayda 4 kiloooo olmaz kiii... devamlı şişiyorum
ben niye hep açım ya, 4 ayda 4 kiloooo olmaz kiii... devamlı şişiyorum
demir hapı alıyo musun
o şişiriyomuş yanı istah açıyo
ben bugun kullanmaya baslıcam asırı kilo almam inşallah kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?