2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...

veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESıN olarak,

KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ayyy canımmmm gözünn aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:zemuszemusdelikafadulden

canım benim çok mutlu oldummmm Allah bağışlasın sevinçden inan gözlerim doldu öpüyorum yanaklarından

:dance::dance::dance:

ayyyy cok sukur canim gozun aydin prensesin geliyo demekki 41 kere masallah Rabbim nazarlardan korusun insallah

nalancımmmm o kadar cok sevındım ki.... süper bir kız annesi olucaksın ve asla kötü bişey cıkmayacak... bebişinde sımsıcak uyusun hediyesinin içinde

beğendiğine çok sevindim... bir daha ki sefere uğra beklerim :teytey:

ay nalannn süper haber yaaa
çok sevindim canımmm
yanımda olsamda sana sarılsam çok sevindim walla tatlımmm

ohh hele şükürr
süper süperhihoyyythihoyyyt
kız haberide çok güzel pipililer sarmıştı topikimizi birazda mamuşlu olsun yaaopuyorumnanaktan

oo nalan bir kız ha! hadi maşallah, Allah nazarlardan saklasın, bak hiçbir şeyciği yokmuş bebişin.. nazlı bir kız o kadar kaydirigubbakcemile3

Çok şükür :Saruboceq:
Çooooooooookkkkkkk sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin kızını.
:lepi: alkisalkisalkis

Canım çk sevindim sonuçların iyi çıkmasına ne güzel, senin de bir prensesin olacak allah nazarlardan saklasın. Benim de kızım oluyor:)))))))))

nalancım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım çok sevindim walla inşallah 9 ay boyunca herşey güzel gider canımmm öpüorum

walla tahminimde yanılmamışım süprizin kızzzzzz olduğunu yazmıştım maşallahhhhh

nalancım çok sevindim güsel haberlere gözünaydın canım benim burda hepimiz senin için dua ettik kız olduğunada çok sevindimm hayırlı olsun bir tanem :)

hadiii kızlarrr ben kaçar kendinize bebiklerinize ii bakınn hafta sonu yokum ben nalancım tekrar gözün aydınnn şükürler olsun rabbime

cAaanımmm ohh iyi etmişsin aynı gün gidelim senle ankaraya mı gitcen ya ne güzel ben de özledim ankarayı yaa

NAAAAAAAAAAAAAlaaaaaan ya cnm çok sevindimm bak dmeiştik sana hepimiz sonuçlar hepsi gayet güzel çıkcak diye :) Güzel bir prenses annesisin sen artık :)

nalancım çok sevindim herşeyin ii olmasınaa kaydirigubbakcemile2
prensesin geliyormuş ne güsel sağlıkla gelsin inşallaahhhhh

bugün gezmeye gitmiştim otururken sağ tarafıma bişey batıyormuş gibi oldu. ilk defa oldu . bebeğim yer değiştiryodu yada tekme attı annesine . çok mutlu oldummmm .
erken değil heralde daha. herkes bebiştir dedi . çünkü hiç olmamıştı bu zamana kadarr:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…