2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masal hoşgeldin.
yorgunluk bende de var. çalışıyorsun değil mi?
vücut yoruluyor haliyle benim perşembe günü pilim bitmiş oluyor.

BASAK, nasıl yaaa ayda 1 kilo aldın diye rejime mi sokuyor hayret doğrusu.1 kilo için rejim yaptıran doktor da ilk kez gördüm.boşver sıkma canını fln sakın yaa allahım ya

masal hoşgeldin.
yorgunluk bende de var. çalışıyorsun değil mi?
vücut yoruluyor haliyle benim perşembe günü pilim bitmiş oluyor.

evet canım işdeyımm çalışıyorumm
bu arada o bahsettiğin arıdan bendede oluyor kasıkta bebeğimiz buyuyorrrr :)))
kızlar dr bana 12+2 iken %90 kız dedı bıraz erken değilmı yaaa gerçi 17 haziranda
kontrolum var 16 haftalık olucak o zaman bakalım ne dıcekk gerçi sağlıklısı olsun ama kız
dediğinde çok sevındım kısmetse kızımın adını MıRAY koymayı düşünüyoruz

bu arada ben hiç kilo almadım henuz kızlarrrr

BASAK, nasıl yaaa ayda 1 kilo aldın diye rejime mi sokuyor hayret doğrusu.1 kilo için rejim yaptıran doktor da ilk kez gördüm.boşver sıkma canını fln sakın yaa allahım ya

yok ben 3 kilo aldım. normalde 1 kilo 1:50 kilo felan almam lazımmış.onıun için rejim dedi.tam iştahımın açıldığı zaman .offf bilmiyorumkismile

başakcım rejim mi verdi? ilginç geldi bana.
bugün kahvaltıda şokella vermişler. az bişey yiyebildim. hiç sevmiyorum artık.
bir tek dondurmayı çikolatalı yiyorum.
inşallah böyle fazla tatlı yemeden giderim.

yok ben 3 kilo aldım. normalde 1 kilo 1:50 kilo felan almam lazımmış.onıun için rejim dedi.tam iştahımın açıldığı zaman .offf bilmiyorumkismile
Olsun yine de rejimlik durum yok bence. Sonuçta vücut su toplamış da olabilir aman valla ne biliyim :)

Olsun yine de rejimlik durum yok bence. Sonuçta vücut su toplamış da olabilir aman valla ne biliyim :)

kesnlikle su topladı.ayakkabılarımın hiç biri olmuyo.deve tabanı gibi oldu.yüzüklerim olmuyo.acyyip şiştim.bide bana bi test verdi alfafetoprotein diye.başka bu testi yaptıran varmı

bu arada eleviti kestirdi çok iştah açıyo diye demir hapı ve vitamin verdi.

canım benim hayırlı olsun iyi haberlerlegelmişin bebeğin iyiymiş çok sevindim senin gönlünden kız mı erkek mi geçiyordu kızlar çok tatlı oluyor başakcım süslersin onu artık ne güsel tokalarla falan çeşit çeşit :) rengarenk .):)

ay benim ayaklarımın şiştiğini düşünemiyorum zaten 40 numara giyiyorum. :roflol:

kesnlikle su topladı.ayakkabılarımın hiç biri olmuyo.deve tabanı gibi oldu.yüzüklerim olmuyo.acyyip şiştim.bide bana bi test verdi alfafetoprotein diye.başka bu testi yaptıran varmı
Dikkat et kendine şişlikle bende de var çok erken ama ara ara elim ayağım çok şişiyor.

benim içime hep erkek doğuyodu.bunada kesn demedi.gözkmüyo kız olbilr dedi bide biay önce erkek gibi diynce iyice alıştım erkek fikrine hiç kız ihtimalinini düşünmüyodum.

bende 13+2 deyim 4 kilo aldım
dr bişey demedi ama hiç mide bulantım filan olmadı çok şükür her istediğimide yiyorum
sadece süt ve sigaradan nefret ettim
bebişden önce günde 1,5 paket içiyordum şimdi eşimin içmesine bile tahammül edemiyorum.
bide süt içemiyorum sadece 1 yada 2 kere meyveli içebildim

ama kendime limit koydum başarabilirsem 68 doğum yapacağım
inş12 veya 13 kg toplam yani almış olacağım
hedefim öyle ama nolur bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…