hadi gözün aydın. bir prenses daha mı gelior acaba?
bilmiyorumki.erkek diye severken bi an kzı düşüncesi ne bilim tuaf oldum.bi hafata sonra başak bi toktora gidip kesn öğrenmem lazım
masal hoşgeldin.
yorgunluk bende de var. çalışıyorsun değil mi?
vücut yoruluyor haliyle benim perşembe günü pilim bitmiş oluyor.
BASAK, nasıl yaaa ayda 1 kilo aldın diye rejime mi sokuyor hayret doğrusu.1 kilo için rejim yaptıran doktor da ilk kez gördüm.boşver sıkma canını fln sakın yaa allahım ya
başakcım rejim mi verdi? ilginç geldi bana.
bugün kahvaltıda şokella vermişler. az bişey yiyebildim. hiç sevmiyorum artık.
bir tek dondurmayı çikolatalı yiyorum.
inşallah böyle fazla tatlı yemeden giderim.[/QUOT
ben tatlı hiç yiyemiyorum.elevit çok iştahımı açtı
Olsun yine de rejimlik durum yok bence. Sonuçta vücut su toplamış da olabilir aman valla ne biliyim :)yok ben 3 kilo aldım. normalde 1 kilo 1:50 kilo felan almam lazımmış.onıun için rejim dedi.tam iştahımın açıldığı zaman .offf bilmiyorumkismile
Olsun yine de rejimlik durum yok bence. Sonuçta vücut su toplamış da olabilir aman valla ne biliyim :)
bu arada eleviti kestirdi çok iştah açıyo diye demir hapı ve vitamin verdi.
başakcım nasıl bir rejim verdi?
Dikkat et kendine şişlikle bende de var çok erken ama ara ara elim ayağım çok şişiyor.kesnlikle su topladı.ayakkabılarımın hiç biri olmuyo.deve tabanı gibi oldu.yüzüklerim olmuyo.acyyip şiştim.bide bana bi test verdi alfafetoprotein diye.başka bu testi yaptıran varmı
canım benim hayırlı olsun iyi haberlerlegelmişin bebeğin iyiymiş çok sevindim senin gönlünden kız mı erkek mi geçiyordu kızlar çok tatlı oluyor başakcım süslersin onu artık ne güsel tokalarla falan çeşit çeşit :) rengarenk .):)
Dikkat et kendine şişlikle bende de var çok erken ama ara ara elim ayağım çok şişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?