2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben ilk başlarda gece çok sık sık ağladıkları için demiştim ayıramssın çok sık kalkıyorlarmış gece yanında olur sonra ayırırsın dediğin gibi beşiğinide alıcakmışsın zati herşrey istediğn gibi gönlünce olsun güselim :)

ay nerdeyse ögle yemegı vaktı geldı ben gıdıp uyucam hala cok cene yaptım yıne hadı kızlar ıyı haftasonları herkese gorusuruz

kızlar günaydınn..nasılsınızz

nalandan haber varmı?nasıl geçmiş amniosentezi?işim çok hemen girip çıkıcam...duygucum hayırlıs olsun kızın olacakmış..allah sağlıkla sıhatle almayı nasib etsin inş..
selanik i kurbağalar basınca dün yunanistan da ve türkiyede deprem olabilir uyarıları vardı ..sabahta t.dağda ve edirnede olan deprem beni korkuttu?zaten çok evhamlıyım bu konuda ..akşama nasıl eve giricem ben bilmiyorum yaaa.üüüf..allahım sen koru ne oluur..

kızlarrrrrrrr bana fikir verin. AYSıMA ismini kızım olursa koymak yıllardan beri hayalim. sizce nasıl bu isim. annem ve ablam değişik bi isim. böle isimler moda oldu iice bilindik bi isim koy diolar. ama kızım olursa aklım hep bu isimde.
anlamı nuryüzlü ayyüzlü demek opuyorumnanaktan

kızlar konuya direk dalıyomuş gibi oldum ama napcaksınız oda yapıcakmısınızz ben çok kararsız kaldım

ay nerdeyse ögle yemegı vaktı geldı ben gıdıp uyucam hala cok cene yaptım yıne hadı kızlar ıyı haftasonları herkese gorusuruz

kız bana isim konusunda bişi de öle git

canım çok ii nalanın spnuçları doktor %90 bişey yok demiş. ve kızı olacak olumunekankayizsmile sende korkutma öyle kendini yaa. içini ferah tut. herşeyi Allah bilir. Rabbim büyük :Saruboceq:

Kızlar benm bugün hafiften karnım ağrıyor yaa belimde ağrıyor akşam olsun isityom eve gitmek istiyorumm

geçmiş olsun tatlım. ben o durumu hergün yaşadığım için alışmaya çalışıorum

bence çok hoş . anlamadı da güsel. .. koymazsan içinde kalır sonra . opuyorumnanaktan

Kızlar 14+5 İm hala mİdem bulanıyor mİde bulanytısı devam edenler var mı

canım mrb
herkesin farklı oluyormuş ama canım başkasınla karşılaştırma yapıp canını sıkma 9 ay boyunca bulantı çeken var hiç bulantı yaşamamış insanlarda var ama
bence bulantı çekenler daha az kilo alıyorlarkaydirigubbakcemile5

günaydaın kızlar nasılsınız.doktordan geliyorum.bebeğim çok şükür iyiymiş.127 grammış.ben 3 kilo almışım.doktor çok dedi 1 ay da. rejim verdi. asıl konu bebeğme bi ay önce erkeğe benziyo derken şimdide göstermedi.25 dk ultrasonda kaldım.zıplaıdm.karnımla oynadı doktor yok banamısn demedi.kız olabilir dedi.şoka girdmm

aysima güzel bir isim bence. hep hayalini kurduğun bir isimse düşünme koy bence.

Kızlar benm bugün hafiften karnım ağrıyor yaa belimde ağrıyor akşam olsun isityom eve gitmek istiyorumm

geçmiş olsun canım.

bende düşünüyorum kim bakacak diye annem bakar ama zor kalbinde pil var.
kayınvaldde ile küsüm hem istemem bakmasını.
çocuğum onlara benzemesin sonra.
allah büyük sakın kendini üzme strese girme ortada kalmaz, bir çözüm bulunur.

Günaydın kızlar

başak58 bebeğinin iyi olmasına sevındım

son 3 gundur uyumama ragmen uykusuzluk çekıyorum ve süreklı yorgunummm

sızler nasılsınız kızlarr ?

hadi gözün aydın. bir prenses daha mı gelior acaba?

Benİmde Öyle Çok sık deĞİl ama bulanıyor İŞtee bugÜn hİÇ tadım yok baıŞmda aĞrıyor karnımda

benimde oluyor bulantım, bugün gayet iyi kalktım kahvaltı yaptım, saçlarımı yıkamadan duş aldım. biraz yattım. kalktığımda midem bulandı. hemen soda içtim.
şimdi biraz devam ediyor. birde sol tarafta yumurtalıklara doğru garip bir ağrı var ama hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…