neutral derken? Unisex mi demek istedin :))) ırmak diye erkek duymadım hayatım boyunca belki vardır da bence gayet kız ismi ..
Ayırırım bennn, kucama almadan bilemem şimdi ama ben çok disiplinliyimdir bebeklikten baslıcam ben onun dısıplınıne hele erkek annesı olmak cok buyuk sorumluluk ya erkeklerın kucuk yasta bagımsız bıreyler olarak yetısmesı lazım anneye bagımlılık minimum seviyede olmalı, snr evlnecek gitcek gelin bana laf soylıcek sen boyle yetıstırmıssın ıste fln dıye, ben kaynanama soyluorum cunku hep sen boyle boyle yapmasaydın kocam da boyle olmazdı dıye, ben sımdıden duzenımı kurdum kafamda ne zaman ne yapcagım bellı, eger kucagıma aldıgımda olaganustu bı mucıze bısı olmazsa da bu duzene gore gıtmeyı planlıyorum :) cocugumun ıyılıgı ıcın ama herşey, bakalım söylemekle olmuyo, uygulamaya gelınce gorcez
yatagı gectım calısma masası bıle oluomus ne guzel :)
yarencim belisin mobilyaları bunlar değilmi. ben de beğenmiştim bunları vereliniortak
ay nerdeyse ögle yemegı vaktı geldı ben gıdıp uyucam hala cok cene yaptım yıne hadı kızlar ıyı haftasonları herkese gorusuruz
kızlar günaydınn..nasılsınızz
nalandan haber varmı?nasıl geçmiş amniosentezi?işim çok hemen girip çıkıcam...duygucum hayırlıs olsun kızın olacakmış..allah sağlıkla sıhatle almayı nasib etsin inş..
selanik i kurbağalar basınca dün yunanistan da ve türkiyede deprem olabilir uyarıları vardı ..sabahta t.dağda ve edirnede olan deprem beni korkuttu?zaten çok evhamlıyım bu konuda ..akşama nasıl eve giricem ben bilmiyorum yaaa.üüüf..allahım sen koru ne oluur..
Kızlar benm bugün hafiften karnım ağrıyor yaa belimde ağrıyor akşam olsun isityom eve gitmek istiyorumm
kızlarrrrrrrr bana fikir verin. AYSİMA ismini kızım olursa koymak yıllardan beri hayalim. sizce nasıl bu isim. annem ve ablam değişik bi isim. böle isimler moda oldu iice bilindik bi isim koy diolar. ama kızım olursa aklım hep bu isimde.
anlamı nuryüzlü ayyüzlü demek opuyorumnanaktan
Kızlar 14+5 İm hala mİdem bulanıyormİde bulanytısı devam edenler var mı
Kızlar 14+5 İm hala mİdem bulanıyormİde bulanytısı devam edenler var mı
kızlarrrrrrrr bana fikir verin. AYSİMA ismini kızım olursa koymak yıllardan beri hayalim. sizce nasıl bu isim. annem ve ablam değişik bi isim. böle isimler moda oldu iice bilindik bi isim koy diolar. ama kızım olursa aklım hep bu isimde.
anlamı nuryüzlü ayyüzlü demek opuyorumnanaktan
Kızlar benm bugün hafiften karnım ağrıyor yaa belimde ağrıyor akşam olsun isityom eve gitmek istiyorumm
gerçekten ya bende kara kara düşünüyom şimdiden 37 yaşında anne ol 2 ay olmadan ellerin eline bırak olcak iş değil valla hoş şu an bırakıcak biride yok annem rahatsız bakamaz.kayınvalidem bursada
nasıl olcak valla bilmiyom çok zor olacak çokkkkkkkkk
oh maşallah ne çok şey almışsın.
bende almak istiyorum ama hep kız şeylerine bakıyorum.
aynen bende hep kız şeylerine bakıyorum . kızlara çok güzel şeyler varr. hep pembelere gidiyor elim . cuma günü belli olacak bakalım kızmı erkekmi ? çok merak ediyoorumm .
elbiseleri görünce içim eriyor resmen. kız olursa anne kız bir örnek giyinicez.
ne güzel heyecan bunlar. aslında bez alma fikri benimde aklıma yattı.
yavaş yavaş almak lazım diye düşünüyorum.
evet canım şimdiden almak en iisi . arkadaşlarım öyle dedi hep. önceden al koy çok ii oluyor dediler. benimde aklıma yattı bu ay alıcam. doğdukdan sonra bez yetiştiremyiz poklularaa :roflol:
evet valla yetimez. ben odasına depolamayı düşünüyorum.
ıslak mendilinide 1-2 ay kala almaya başlarım.
şı yukarıda reklamı olan uni markasını merak ettim. yeni doğan içinmiş.
günaydaın kızlar nasılsınız.doktordan geliyorum.bebeğim çok şükür iyiymiş.127 grammış.ben 3 kilo almışım.doktor çok dedi 1 ay da. rejim verdi.asıl konu bebeğme bi ay önce erkeğe benziyo derken şimdide göstermedi.25 dk ultrasonda kaldım.zıplaıdm.karnımla oynadı doktor yok banamısn demedi.kız olabilir dedi.şoka girdmm
Benİmde Öyle Çok sık deĞİl ama bulanıyor İŞtee bugÜn hİÇ tadım yok baıŞmda aĞrıyor karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?