2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadercim sütü soğuk içmeyi denedin mi? bende ilk başta içemiyordum.
soğuk süte alıştım. günde 1 bardak verdi doktor.

ama kendime limit koydum başarabilirsem 68 doğum yapacağım
inş12 veya 13 kg toplam yani almış olacağım
hedefim öyle ama nolur bilemem tabi
Bence kendine öyle bir limit koyma,çünkü son 3 ayda ciddi kilo almalar başlıyor.Hem sen hem de bebek iyice kilo alıyor inşalllah 12-13 alabilirsin ama sonradan umutların tükenmesin diye diyorum

yoo denemedim ama süt kelimesine bile dayanamıyom onun yerine peynir ve yoğurt yiyorum bol bol açığı öyle kapatmaya çalışıyorummirmirmirmir

Bijouxxxxx hoşgeldin şekerim :) Sınava az kaldı var ya hiç canım istemiyor girmek sınav havamda değilim uuufff benim yerime de gir sen en iyisi :)

Bence kendine öyle bir limit koyma,çünkü son 3 ayda ciddi kilo almalar başlıyor.Hem sen hem de bebek iyice kilo alıyor inşalllah 12-13 alabilirsin ama sonradan umutların tükenmesin diye diyorum

doğru diyosun gerçi evdeki hesapçarşıya uymuyo malum herzaman
bakicez artık nolacak:dance:

kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
oo hakatten kızlar atağa kalktı, iyi iyi gelin lazım bize :lepi:

Bijouxxxxx hoşgeldin şekerim :) Sınava az kaldı var ya hiç canım istemiyor girmek sınav havamda değilim uuufff benim yerime de gir sen en iyisi :)
hoşbuldukkkk Şeniz
gireyim hayatım ne demek kaydirigubbakcemile3 sabah girdim geldim bi kazıktı sorma inşallah seninkiler kolaydır eyvahedigeldismile

yarınkine çalışmaya başlicam az sonra. tocam da evde o da bilgisayarda takılır. bebek odası baktık çıkışta ama adam gibi bişey bulamadık. inegöl e gidelim diyoruz olmazsa, buraya nakliye yapıyolar. o da olmazsa en son çare çilekten beğendiğimi alıcam..

bu hafta da boş odamdaki yüklük dolaplarını kaldırmaya gelicek ustalar. içindekiler boşalacak atılacak vsvs bir sürü iş. ondan sonra da duvar ve yer. ama onlar daha sonraya kalır sanırım. çocuk odasının duvarlarını kağıt kaplatıcammm

benim oğluşumun adı en baştan beri belli Toprakkk :) tabi bazı arkdaşlara olduğu gibi dr cinsiyetini değiştirmezse -tatlicadiarzu-

merhaba güzel anneler nasılsınız?
ben ve bebişim iyiyiz öğle yemeğini bekliyoruz acıktık biraz
başak kızın oluyormuş tebrikler canım

canım yarın ki sınavında başarılar dilerim
bende çilekten beğendim onu alacaz
gelecek h.sonu alırız inş.
yazarken bile heyecanlanıyorum

kızlar hepinize bişey sorcam doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz.
ben kesinlikle normal düşünemiyorum düşüncesi bile hemen kasıyo beni daha önce anne olanlar ne tavsiye ediyolar

Hadi ya çıkmış sorulardan çıkmadı yaaa uuuff benimki nasıl acaba yaa aman ne zor yapıyolarsa uyuzlar gıcıklar oooof.
Oh valla bebek hazırlıkları başladı ne güzel. Ben de temmuzda alcam odasını sonra da yavaş yavaş alcam her birşeylerini :)

merhaba güzel anneler nasılsınız?
ben ve bebişim iyiyiz öğle yemeğini bekliyoruz acıktık biraz
başak kızın oluyormuş tebrikler canım

sağol cnm ama bilmiyorumki neyim olcak.bi gittim erkek gibi dedi.bugün gittim kız gibi dedi.en iyisi hafta içi giidip başka doktora sormak

kızlar hepinize bişey sorcam doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz.
ben kesinlikle normal düşünemiyorum düşüncesi bile hemen kasıyo beni daha önce anne olanlar ne tavsiye ediyolar

ben normal düşünüyorum kesinlikle, epiduralde istemiyorum.
normal bebek için en iyi olanı; tabi ki anne ve bebek sağlığı için gerekli görülürse sezeryana karşı değilim. bence kasılma canım, rahat ol.
kötü doğum hikayeleri dinleme.
benim arkadaşım 2 tane çocuğunu normal doğurmuş. ikincisini 42 yaşında doğurdu ve normal doğum. bugün olsa yine normal düşünürüm diyor.
çok güzel moal verdi. hiç panik yapacak korkulacak birşey yok diyor.
sadece sancı başladı diye her an kendini hastaneye atma, sancılarını kontrol et 5dk ya inince gidersin dedi.

Ben normal doğum düşünüyorum inş. istediğim gibi olur
başakcığım içinin rahat etmesi için başka dr a da gidebilirsin tabi
belirsizlik kötü oluyor
bana ilk 10. haftada erkek gibi dedi sonra 14.hafta erkek dedi
son gittiğim dr da erkek dedi
sanırım artık yanılma payları yoktur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar dualarınız, ii dilekleriniz kısacası desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....a.s.

rabbim yardımcın olsun pek yazamıyorum ama hep seni okuyor sonucunu bekliyorum dualarım hep senle ve bebişinle. Allah hepimize ii bir hamilelik ,hayırlı evlat nasip etsin.

canım yarın ki sınavında başarılar dilerim
bende çilekten beğendim onu alacaz
gelecek h.sonu alırız inş.
yazarken bile heyecanlanıyorum
safari di mi ben de onu çok beğendim gittim gördüm süper duruyor. eğer başka beğenemezsek o takımı alıcam ben de. hem de hem erkek hem kız kullanabilir..

yok ya çıkmadı :bbo: seninki kolaydır umarım ama çok sinir oldum sınavda kötükedihüso

ben de yazın düşünüyorum oda takımı almayı. o yüzden yazlığa gitmeden önce odayı halletmem lazım.

oda takımı alacaklara bilgi olsun. geldiğinde mobilya kokusu oluyormuş 1-2 ayda ancak gidiyormuş. o yüzden erkenden alıp camları açın ve havalandırın. bir de takım alırken boya maddesini sorun önemliymiş. çilek o konuda çok hoşuma gitti sıfır boya varmış takımlarında..

evet safari çok güzel duruyor di mi?
bende orada onu çok beğendim

bijoux netten baktın mı
abajurları falanda var çok güzel duruyor
ben ekstralarını da almayı düşünüyorum
tam bir oda olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…