Bence kendine öyle bir limit koyma,çünkü son 3 ayda ciddi kilo almalar başlıyor.Hem sen hem de bebek iyice kilo alıyor inşalllah 12-13 alabilirsin ama sonradan umutların tükenmesin diye diyorumama kendime limit koydum başarabilirsem 68 doğum yapacağım
inş12 veya 13 kg toplam yani almış olacağım
hedefim öyle ama nolur bilemem tabi
Bence kendine öyle bir limit koyma,çünkü son 3 ayda ciddi kilo almalar başlıyor.Hem sen hem de bebek iyice kilo alıyor inşalllah 12-13 alabilirsin ama sonradan umutların tükenmesin diye diyorum
oo hakatten kızlar atağa kalktı, iyi iyi gelin lazım bize :lepi:kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
hoşbuldukkkk ŞenizBijouxxxxx hoşgeldin şekerim :) Sınava az kaldı var ya hiç canım istemiyor girmek sınav havamda değilim uuufff benim yerime de gir sen en iyisi :)
oo hakatten kızlar atağa kalktı, iyi iyi gelin lazım bize :lepi:
hoşbuldukkkk Şeniz
gireyim hayatım ne demek kaydirigubbakcemile3 sabah girdim geldim bi kazıktı sorma inşallah seninkiler kolaydır eyvahedigeldismile
yarınkine çalışmaya başlicam az sonra. tocam da evde o da bilgisayarda takılır. bebek odası baktık çıkışta ama adam gibi bişey bulamadık. inegöl e gidelim diyoruz olmazsa, buraya nakliye yapıyolar. o da olmazsa en son çare çilekten beğendiğimi alıcam..
bu hafta da boş odamdaki yüklük dolaplarını kaldırmaya gelicek ustalar. içindekiler boşalacak atılacak vsvs bir sürü iş. ondan sonra da duvar ve yer. ama onlar daha sonraya kalır sanırım. çocuk odasının duvarlarını kağıt kaplatıcammm
benim oğluşumun adı en baştan beri belli Toprakkk :) tabi bazı arkdaşlara olduğu gibi dr cinsiyetini değiştirmezse -tatlicadiarzu-
Hadi ya çıkmış sorulardan çıkmadı yaaa uuuff benimki nasıl acaba yaa aman ne zor yapıyolarsa uyuzlar gıcıklar oooof.
oo hakatten kızlar atağa kalktı, iyi iyi gelin lazım bize :lepi:
hoşbuldukkkk Şeniz
gireyim hayatım ne demek kaydirigubbakcemile3 sabah girdim geldim bi kazıktı sorma inşallah seninkiler kolaydır eyvahedigeldismile
yarınkine çalışmaya başlicam az sonra. tocam da evde o da bilgisayarda takılır. bebek odası baktık çıkışta ama adam gibi bişey bulamadık. inegöl e gidelim diyoruz olmazsa, buraya nakliye yapıyolar. o da olmazsa en son çare çilekten beğendiğimi alıcam..
bu hafta da boş odamdaki yüklük dolaplarını kaldırmaya gelicek ustalar. içindekiler boşalacak atılacak vsvs bir sürü iş. ondan sonra da duvar ve yer. ama onlar daha sonraya kalır sanırım. çocuk odasının duvarlarını kağıt kaplatıcammm
benim oğluşumun adı en baştan beri belli Toprakkk :) tabi bazı arkdaşlara olduğu gibi dr cinsiyetini değiştirmezse -tatlicadiarzu-
merhaba güzel anneler nasılsınız?
ben ve bebişim iyiyiz öğle yemeğini bekliyoruz acıktık biraz
başak kızın oluyormuş tebrikler canım
kızlar hepinize bişey sorcam doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz.
ben kesinlikle normal düşünemiyorum düşüncesi bile hemen kasıyo beni daha önce anne olanlar ne tavsiye ediyolar
kızlar dualarınız, ii dilekleriniz kısacası desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....a.s.
safari di mi ben de onu çok beğendim gittim gördüm süper duruyor. eğer başka beğenemezsek o takımı alıcam ben de. hem de hem erkek hem kız kullanabilir..canım yarın ki sınavında başarılar dilerim
bende çilekten beğendim onu alacaz
gelecek h.sonu alırız inş.
yazarken bile heyecanlanıyorum
yok ya çıkmadı :bbo: seninki kolaydır umarım ama çok sinir oldum sınavda kötükedihüsoHadi ya çıkmış sorulardan çıkmadı yaaa uuuff benimki nasıl acaba yaa aman ne zor yapıyolarsa uyuzlar gıcıklar oooof.
Oh valla bebek hazırlıkları başladı ne güzel. Ben de temmuzda alcam odasını sonra da yavaş yavaş alcam her birşeylerini :)
safari di mi ben de onu çok beğendim gittim gördüm süper duruyor. eğer başka beğenemezsek o takımı alıcam ben de. hem de hem erkek hem kız kullanabilir..
yok ya çıkmadı :bbo: seninki kolaydır umarım ama çok sinir oldum sınavda kötükedihüso
ben de yazın düşünüyorum oda takımı almayı. o yüzden yazlığa gitmeden önce odayı halletmem lazım.
oda takımı alacaklara bilgi olsun. geldiğinde mobilya kokusu oluyormuş 1-2 ayda ancak gidiyormuş. o yüzden erkenden alıp camları açın ve havalandırın. bir de takım alırken boya maddesini sorun önemliymiş. çilek o konuda çok hoşuma gitti sıfır boya varmış takımlarında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?