Aynı yakadayız bak ben de çekmeköydeyimkartal/yakacık cnm sen nerde oturoyosun
nasıl gelsin cnm ya kocası var birde bekar oğlu onlara kim bakacak ki olmaz yani
Beni kuzenimde karışık almıştı bezleri .siz kaç aylığa göre alıyosunuz bezleri?
daha almadım ben ama . numaralı oluyomuş sanırım . 1 numaradan 1 paket alcam. sonra 2 numaradan 2 tane falan. prima almayı düşünüyorum . en iisi o galiba :hulya:
günaydın kızlar,
git yat prop, hep işin gevezelik :).. bu arada hep tabiat tandansı olan isimler düşünüyorsun, ırmak falan da olabilir o zaman..
kaydirigubbakcemile3ırmak diye erkek duymadım anacım hiç :)
kendılerıne de bakabılırler ama gelesı yok heralde anladım ben
heee figen o mağazaya gidicez önce de şimdi mobılyacılar sıtesıne gıdıcegımız ıcın baska bısı de gorup begenebılırım ama ben fıkrımı degıstırmedım şimdilik onu alcam :))
ben odama da bı besık alıcam ama sadece 1.5-2 ay yatırıcam onun içinde. Ben çok okuyorum ve doktorla çok sohbet ediyorum, ayrı odada büyüyen çocuğun gelişimi daha iyi oluomuş ana kuzusu pısırık bişi olmuomuş, hoş benım cocugum oyle olamaz zaten heralde benden pısırık bısı cıkmaz :))))
bez almaya başladınızmı bende aybası baslamayı dusunuyorum acaba yenıdoganla mı baslamak laızm huggies alıyım dıyorum ben
yenidoğandan 1 paket yetiyormuş sanırım . başka siteden okudum. sonra 2 numara 2-3 paket...
ablam kızına molfix kullanıyordu. pişik oldu baya kötüydü. doktora götürdüler. doktor prima kullanın demiş. ... oyuzden bende prima alayım dıyorum . canım hayırlı ugurlu olsun:hooray:
kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
günaydın kızlar bugün son iş günüm çok heyecanlıyım :))
nasılsınız?
kayınvaliden cıksın gelsin bı zahmetlmaz:
benımkı de ankarada ama gelicek yanı eli mahkum, ben evde olmama ragmen gelıcek yardımcı olmak ıcın, senınkı nıye gelmıomuş, torunundan onemlı şey mi var
neutral derken? unisex mi demek istedin :))) ırmak diye erkek duymadım hayatım boyunca belki vardır da bence gayet kız ismi ..Hep kıza mı koyuyolar bence neutral! :uhm:
ayırırım bennn, kucama almadan bilemem şimdi ama ben çok disiplinliyimdir bebeklikten baslıcam ben onun dısıplınıne hele erkek annesı olmak cok buyuk sorumluluk ya erkeklerın kucuk yasta bagımsız bıreyler olarak yetısmesı lazım anneye bagımlılık minimum seviyede olmalı, snr evlnecek gitcek gelin bana laf soylıcek sen boyle yetıstırmıssın ıste fln dıye, ben kaynanama soyluorum cunku hep sen boyle boyle yapmasaydın kocam da boyle olmazdı dıye, ben sımdıden duzenımı kurdum kafamda ne zaman ne yapcagım bellı, eger kucagıma aldıgımda olaganustu bı mucıze bısı olmazsa da bu duzene gore gıtmeyı planlıyorum :) cocugumun ıyılıgı ıcın ama herşey, bakalım söylemekle olmuyo, uygulamaya gelınce gorcezbizde bir iki ay yatırcaz sonra odasını yapıcam bende ama doğmadan değil doğduktan sonra odasını yapıcaz zayten ilk başlarda yanında olmak zorunda bebek ayıramassın .:)
ayırırım bennn, kucama almadan bilemem şimdi ama ben çok disiplinliyimdir bebeklikten baslıcam ben onun dısıplınıne hele erkek annesı olmak cok buyuk sorumluluk ya erkeklerın kucuk yasta bagımsız bıreyler olarak yetısmesı lazım anneye bagımlılık minimum seviyede olmalı, snr evlnecek gitcek gelin bana laf soylıcek sen boyle yetıstırmıssın ıste fln dıye, ben kaynanama soyluorum cunku hep sen boyle boyle yapmasaydın kocam da boyle olmazdı dıye, ben sımdıden duzenımı kurdum kafamda ne zaman ne yapcagım bellı, eger kucagıma aldıgımda olaganustu bı mucıze bısı olmazsa da bu duzene gore gıtmeyı planlıyorum :) cocugumun ıyılıgı ıcın ama herşey, bakalım söylemekle olmuyo, uygulamaya gelınce gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?