2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendılerıne de bakabılırler ama gelesı yok heralde anladım ben

yok yok gelir kesinlikle zaten gelicekde

ama ne kadar kalabilecekki 1 bilemdin 2 ay
hatta biraz ele avuca gelsin ben bursaya götürüp bakarım diyo
ben kıyamıyorum
birde benim işin çok yoğun işyerinden 2 ay aralıksız ayrı kalmanın mümkünatı yok
bi gün işe gelmazsem kıyamet kopuyo
bugün cumartesi diye biraz sakin gerçi diğer masada o kadar çok işim var ki ayrılıp sizden geçemiyom ordaki işlerimi halletmeye

Nalan da isim düşünmeye başladı mı acaba? Kız ismi de çok zor bence..

bizde bir iki ay yatırcaz sonra odasını yapıcam bende ama doğmadan değil doğduktan sonra odasını yapıcaz zayten ilk başlarda yanında olmak zorunda bebek ayıramassın .:)

kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)

bi kızımız daha gelio haaa zemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar bugün son iş günüm çok heyecanlıyım :))
nasılsınız?

ayyyyy ne güzelllll çok kıskandım seni çokkk sempatiksalakcinni tadını çıkar rahat haayatın zemuszemus

amannn benim ki gelmesin de -tatlicadiarzu- :dilcikar:

Hep kıza mı koyuyolar bence neutral! :uhm:
neutral derken? unisex mi demek istedin :))) ırmak diye erkek duymadım hayatım boyunca belki vardır da bence gayet kız ismi ..
bizde bir iki ay yatırcaz sonra odasını yapıcam bende ama doğmadan değil doğduktan sonra odasını yapıcaz zayten ilk başlarda yanında olmak zorunda bebek ayıramassın .:)
ayırırım bennn, kucama almadan bilemem şimdi ama ben çok disiplinliyimdir bebeklikten baslıcam ben onun dısıplınıne hele erkek annesı olmak cok buyuk sorumluluk ya erkeklerın kucuk yasta bagımsız bıreyler olarak yetısmesı lazım anneye bagımlılık minimum seviyede olmalı, snr evlnecek gitcek gelin bana laf soylıcek sen boyle yetıstırmıssın ıste fln dıye, ben kaynanama soyluorum cunku hep sen boyle boyle yapmasaydın kocam da boyle olmazdı dıye, ben sımdıden duzenımı kurdum kafamda ne zaman ne yapcagım bellı, eger kucagıma aldıgımda olaganustu bı mucıze bısı olmazsa da bu duzene gore gıtmeyı planlıyorum :) cocugumun ıyılıgı ıcın ama herşey, bakalım söylemekle olmuyo, uygulamaya gelınce gorcez

ben böyle beşik almayı düşünüyorum.
[/URL][/IMG]

sonra böle kullanılabiliyor.

[/URL][/IMG]

evet. ben beşiği beyenmiştim .
sonradan yatak olduğunu falan gördüm. güsel gerçekten bayanssulusmile

ehhh artık bebişlerimiz doğsun birlikte bu konularında alışverişini yaparız kaydirigubbakcemile5

yarencim belisin mobilyaları bunlar değilmi. ben de beğenmiştim bunları vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…