rabbim yardımcın olsun pek yazamıyorum ama hep seni okuyor sonucunu bekliyorum dualarım hep senle ve bebişinle. Allah hepimize ii bir hamilelik ,hayırlı evlat nasip etsin.
slm bayanlar, aranıza yeni katılıyorum,opuyorumnanaktan ama inanın şu listeye nerden bilgilerimi eklicem bilmiyorum off...mafoldumben 14+1 günlük hamileyim yerimseniben
slm bayanlar, aranıza yeni katılıyorum,opuyorumnanaktan ama inanın şu listeye nerden bilgilerimi eklicem bilmiyorum off...mafoldumben 14+1 günlük hamileyim yerimseniben
nalan hakkaten kimse yok bugun.. ben de gıdıcektım kocam beni sattı, işim çıktı dedi, bebeğimizin odasının siparişini vericektiik, görür o yarın pazar pazar sokaklara çıkarcam onu kafasını şişirip :)
napıosun sen, sen tatile ne zmn gıtceksın, e bı dee tatıle gıden kac gun kalcak kı bız bı hafta gıdıp döncez, mıllet 3 ay yapacak heralde :)
ben bu hamıle kaldıgımız kıloyu neden yazıoruz anlamadım, ne alaka cidden, kime ne ya da ne işimize yarıcak :S saçma ötesi
eskiden hemen cevap verirdin, sımdı 10 dk da verıosun, e yaşlanıosun nalan :)) ya yaş yine yazılabılır de kılo cidden ne alaka yani insan sohbet ettiği insanın yaşını mrk edebılır ama kılosunu merak etmez heralde :) biz marmarise giitcekmişizbu konuyu acmayalım hıc snr anlatırım, hazıran sonu gıbı gıtcez ama ıste 1 hafta en fazla 10 gun kalırız snr da başka tatil neyim yok :)
binn gildiiimmm
bende yazdım kiloyu yaşı amaa nalancım senin yaş doğru yazılmamış sanırımm bi baksanaa tatlım
binn gildiiimmm
bende yazdım kiloyu yaşı amaa nalancım senin yaş doğru yazılmamış sanırımm bi baksanaa tatlım
iim canım valla haftasonu modunda daha pijamalarla geziorum valla nietimde yoktu çıkarmaya ama eşim arkadaşlarıyla yemeğe gideceğizz yoksa bu halde pinekliyecektim valla:)sen nasılsın canım bu arada kızın olacakmış çok sevindimm gerçektennhoşgeldin cnm nasılsın bu arada...
haklısın tatlım maalesef yaşlandım artık, menopoza girmeden şu bebişimi sağ salim doğurayımda gerisi önemli değil...
sende hep 23 kalmayacaksın...aklinialirimsmile
eşimde işleri yoğun olduğu için 1 hafta temmuzda 1 haftada ağustos da kullanayım diyo, bakalım nasıl yapacak...
marmaris konusunuda sonra mutlaka anlat merak ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?