2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam fıstıklar, nasılsınız....

bende şöle bi bakim arkidişlerim niler yapmış dedim ama bugün pek faaliyet yok buralarda, yakında herkes tatilede gider hepten boşalır topic...

benim hediyem hala gitmedi bakalım ne zaman gidecek, acayip gıcık oldum, geçen pazartesi sipariş verdim hediye hala gelmemiş...

aso cnm sen sınavdan çıktın geziyosun herhalde, nasıl geçti sınavın, gelince haber ver mutlaka, kardeşimde bugün girdi sınava onun gayet ii geçmiş...

slm bayanlar, aranıza yeni katılıyorum,opuyorumnanaktan ama inanın şu listeye nerden bilgilerimi eklicem bilmiyorum off...mafoldumben 14+1 günlük hamileyim yerimseniben

rabbim yardımcın olsun pek yazamıyorum ama hep seni okuyor sonucunu bekliyorum dualarım hep senle ve bebişinle. Allah hepimize ii bir hamilelik ,hayırlı evlat nasip etsin.

sonucum ii çıktı şimdilik cnm, detaylı ultrasonda bebek ii görünüyo dedi ama amniyo sonucu 3 hafta sonra belli olcak... ilgilendiğin için çok teşekkür ederim..

slm bayanlar, aranıza yeni katılıyorum,opuyorumnanaktan ama inanın şu listeye nerden bilgilerimi eklicem bilmiyorum off...mafoldumben 14+1 günlük hamileyim yerimseniben

hoşgeldin aramıza...a.s.

sen kendin ekleyemezsin zaten cnm, sen bilgilerini buraya yaz bafo arkadaşımız görünce seni listeye ekler merak etme...

sat:
tahmini doğum tarihi:
varsa yaptırdığın testler:
varsa cinsiyet tahmini:

sen bu bilgileri buraya yaz gerisini bafo halleder...

nalan hakkaten kimse yok bugun.. ben de gıdıcektım kocam beni sattı, işim çıktı dedi, bebeğimizin odasının siparişini vericektiik, görür o yarın pazar pazar sokaklara çıkarcam onu kafasını şişirip :)
napıosun sen, sen tatile ne zmn gıtceksın, e bı dee tatıle gıden kac gun kalcak kı bız bı hafta gıdıp döncez, mıllet 3 ay yapacak heralde :)

ben bu hamıle kaldıgımız kıloyu neden yazıoruz anlamadım, ne alaka cidden, kime ne ya da ne işimize yarıcak :S saçma ötesi

ben bu hamıle kaldıgımız kıloyu neden yazıoruz anlamadım, ne alaka cidden, kime ne ya da ne işimize yarıcak :S saçma ötesi

aslında biz ayvalığa gitmeyi planlıyorduk ama hamiş kalınca iptal oldu, eşimin beni uzun yola götüreceğini hiç sanmam, gidersek belki ağva yada şile tarzı yakın yerlere gideriz herhalde, eşimin ne zaman izin kullanacağıda belli değil bu arada, tatil olayı muallakta yani, siz nireye gideceksiniz?

onu bende annamadım ama yazdım, benim için bi sorun yok ama baya kişi kilosunu ve yaşını yazmamış galiba...

bijoux sınav zor geçmiş cnm ama hiç olmazsa bugünki sınavını atlattın hadi bi gayret yarınıda atlat sonra rahatsın, bol şans ve zihin açıklığı diliyorum sana cnm...:Saruboceq:

eskiden hemen cevap verirdin, sımdı 10 dk da verıosun, e yaşlanıosun nalan :)) ya yaş yine yazılabılır de kılo cidden ne alaka yani insan sohbet ettiği insanın yaşını mrk edebılır ama kılosunu merak etmez heralde :) biz marmarise giitcekmişiz bu konuyu acmayalım hıc snr anlatırım, hazıran sonu gıbı gıtcez ama ıste 1 hafta en fazla 10 gun kalırız snr da başka tatil neyim yok :)

binn gildiiimmm
bende yazdım kiloyu yaşı amaa nalancım senin yaş doğru yazılmamış sanırımm bi baksanaa tatlım

haklısın tatlım maalesef yaşlandım artık, menopoza girmeden şu bebişimi sağ salim doğurayımda gerisi önemli değil...

sende hep 23 kalmayacaksın...aklinialirimsmile

eşimde işleri yoğun olduğu için 1 hafta temmuzda 1 haftada ağustos da kullanayım diyo, bakalım nasıl yapacak...

marmaris konusunuda sonra mutlaka anlat merak ederim...

hoşgeldin cnm nasılsın bu arada...
iim canım valla haftasonu modunda daha pijamalarla geziorum valla nietimde yoktu çıkarmaya ama eşim arkadaşlarıyla yemeğe gideceğizz yoksa bu halde pinekliyecektim valla:)sen nasılsın canım bu arada kızın olacakmış çok sevindimm gerçektenn

hahahaha sen menapoza girmezsin 50ne kadar, ıkıncıyı de yaparsın bak prop dediydi dersin görürsün :) kızını da doğurcan mis gibi işte ohhhh, isim düşün isim boşver evham yapmayı :)
ben sonsuza kdr 23 kalıcam şekerim benım ruhum genç, hıh, ama kilo telaşım yıne basladı hamıleyın dıye takmıodum ne guzel, acaba 95 fln olur muyum cok korkuyorum, nası vercem, vucudum bozulcak, çatlaklar sarkmalar olcak dıye endıselenıorum su an, diyet yapıcam kendıme ekmek yemeyı bırakıcam gunde 1 ekmek yıyorum ne faydası var bebege, bana da anca yag yapıo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…