çook teşekkür ederim hayatım inşallah yarınkiler iyi geçerr kaydirigubbakcemile5
benim de eşim sevgilisini hastaneye götürdü takılıyorum öyle.. şaşırmayın onun arabası sevgilisi ve de sanayiye gitti
:roflol::roflol::roflol:Allah seni tependen batırsın bende 3 kere sevgilimi yazıyo die okudum sonunu okuyunca anladım, noluyo dedim ya....
asooo nası geçti sınavın, sen sınavdayken ben uyudum :) tammm 4 saat uyudum ayıyım ben :)[/QUOTE
Ohhhhh yarasın bebişime iyi yapmışsın canım.SInav fena değildi ya bakalım görcez napmışım
Ah canım fena değildi sınavım. Yemek fln yedik eve geldik şimdi keyif yapıyoruz.Kocam aldı eline biraları ben de soda içiyorum. Alkolü ve sigarayı özledim ya resmen.aso cnm sen sınavdan çıktın geziyosun herhalde, nasıl geçti sınavın, gelince haber ver mutlaka, kardeşimde bugün girdi sınava onun gayet ii geçmiş...
Fena değildi zeynocum cevaplarımı yazdım kağıda pazartesi sorular yayınlansın da bakayım ne yapmışımasooo nasıldı sınav kız eyvahedigeldismile
asooo nası geçti sınavın, sen sınavdayken ben uyudum :) tammm 4 saat uyudum ayıyım ben :)[/QUOTE
Ohhhhh yarasın bebişime iyi yapmışsın canım.SInav fena değildi ya bakalım görcez napmışım
Ah canım fena değildi sınavım. Yemek fln yedik eve geldik şimdi keyif yapıyoruz.Kocam aldı eline biraları ben de soda içiyorum. Alkolü ve sigarayı özledim ya resmen.
alkolik gacı :) biz de gecen aksam fılm seansının baslamasını beklerken bı yere oturduk eşim saolsun bı bıra soyledı bı de sıgara yaktı işte o an gercektennn canım istedi :) az kaldı az, yarısı bitti işte :)
Ah canım fena değildi sınavım. Yemek fln yedik eve geldik şimdi keyif yapıyoruz.Kocam aldı eline biraları ben de soda içiyorum. Alkolü ve sigarayı özledim ya resmen.
valla bende öle ne yalan sölim, kız doğumdan sonra emzirme dönemi bitince bi araya gelip alem yapalım...
Kızlar siz diyetisyen mi araştırıyorsunuz? Benim bir arkadaşım caddede bir diyetisyene gidiyor 18 kilo verdi şuan görseniz incecik bişey oldu.Zayıflamaktan kafası kocaman kaldı hatta. Ben veremezsem ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim zorlanmadan güzel bir programla verdi kilolarınalaaannn... evde meyve kalmamış hiç meyve krızım tuttu markete gittim meyve aldım geldım kusura bakma ama cıkmıssın neyse dönunce okursun..
ilk olarak evet cnm hemen bı tane daha yap, sana cok yakıscak annelık oh misss :)
ikinci olarak hemen sımdı arastırıyorum o dedıgın amcayı :)
ayrıca evet doganın kanunu bu 30 yas ustu daha zor kılo verıo ama sonucta hepımız bayag kılo alcaz nıtekım ben senden fln cok alırım toplamda malum cok yedıgım ıcın :) ama işalla enerjım tukenmemıs olur da bebek yuzunden verırım dedıgın gıbı kolayca :)
mucccckk
hadi bakalım inşallah kurtulursun. ben bakmıyorum sorulara moralim bozuluyo sonra. sonuçlar açıklanınca inme insinFena değildi zeynocum cevaplarımı yazdım kağıda pazartesi sorular yayınlansın da bakayım ne yapmışıminşallah iyi gelir sonuçte kurtulurum sınav okul derdinden
nalan inceledim amcayı. ama bu adam biraz son çare gibi göründü bana, daha umutsuz vakalar için, kronık şişmanlar için, ben once normal bır dıyetısyen kontrolunde diyetımı yaparım, eger kılolarımı fln vermezsem boyle bı adama anca o zmn basvururum, sence de oyle yapmamız daha mantıklı diil mi şekerım
Offf offf nasıl canım çekiyo uleeeynnnnn :))))) alkol aşeriyorumalkolik gacı :) biz de gecen aksam fılm seansının baslamasını beklerken bı yere oturduk eşim saolsun bı bıra soyledı bı de sıgara yaktı işte o an gercektennn canım istedi :) az kaldı az, yarısı bitti işte :)
Ay evet vallaa yaaaa benimki çok sık yurtdışına gidiyor gittiği bi gün alın bebelerinizi de gelin bebişleir uyutur kızkıza alem yaparız sabahta ilk uyanan kahvaltı hazırlarvalla bende öle ne yalan sölim, kız doğumdan sonra emzirme dönemi bitince bi araya gelip alem yapalım...Ohhhhhhhhh
Kızlar siz diyetisyen mi araştırıyorsunuz? Benim bir arkadaşım caddede bir diyetisyene gidiyor 18 kilo verdi şuan görseniz incecik bişey oldu.Zayıflamaktan kafası kocaman kaldı hatta. Ben veremezsem ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim zorlanmadan güzel bir programla verdi kiloları
=)) ay ben bekleyemiyorum hiç cevaplar orda dururken sınav sonuçlarını bekleyemiyorum bilip ona göre moda giriyorum
hadi bakalım inşallah kurtulursun. ben bakmıyorum sorulara moralim bozuluyo sonra. sonuçlar açıklanınca inme insin
Ya canım karamsar olmaaa aaaa olsun sağlık olsun gerisi mühim değil ne olcak. Hem bakın Aynur kumsel aksoy var onu bi araştırın netten.arkadaşım gitti çok memnun kaldı 18 kilo verdi incecik ötesii olduben bunu geçenlerde tv de izledim çok mantıklı konuşuyo, kendisi zaten dr. muş, önce bu sistemle kendini zayıflatmış şimdide milleti zayıflatıyo, zaten bende o ümitsiz vakalardan olucam gebelikten sonra bundan eminim...:gitme:mafoldumben
Kızlar siz diyetisyen mi araştırıyorsunuz? Benim bir arkadaşım caddede bir diyetisyene gidiyor 18 kilo verdi şuan görseniz incecik bişey oldu.Zayıflamaktan kafası kocaman kaldı hatta. Ben veremezsem ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim zorlanmadan güzel bir programla verdi kiloları
Merak etme canım keisn ben de kalkarımnalan: benım sınırımı bozma, vercez kıloları, şimdi dusunme...klava:
aso: o zaman ben gelmıyorum cunku kahvaltı bana kalıyo kesın :dance:
Offf offf nasıl canım çekiyo uleeeynnnnn :))))) alkol aşeriyorum
Ay evet vallaa yaaaa benimki çok sık yurtdışına gidiyor gittiği bi gün alın bebelerinizi de gelin bebişleir uyutur kızkıza alem yaparız sabahta ilk uyanan kahvaltı hazırlarOhhhhhhhhh
kız noldu elin ayağın titriyorda alıntımı yapamıyorsun artık bu nasıl alıntı böle söle kocana başka bi odada içsin bari...
evet toplaşma fikri güzel benim eşimde şehirdışı seyahatlere gidiyo bendede buluşuruz, ama bu sene muaf kaldı ben hamişim die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?