2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah seni tependen batırsın bende 3 kere sevgilimi yazıyo die okudum sonunu okuyunca anladım, noluyo dedim ya....

valla allah sınava giren herkesin yardımcısı olsun cnm, inşallah ii sonuçlar alırsın...opuyorumnanaktan

nalan inceledim amcayı. ama bu adam biraz son çare gibi göründü bana, daha umutsuz vakalar için, kronık şişmanlar için, ben once normal bır dıyetısyen kontrolunde diyetımı yaparım, eger kılolarımı fln vermezsem boyle bı adama anca o zmn basvururum, sence de oyle yapmamız daha mantıklı diil mi şekerım

Kızlar siz diyetisyen mi araştırıyorsunuz? Benim bir arkadaşım caddede bir diyetisyene gidiyor 18 kilo verdi şuan görseniz incecik bişey oldu.Zayıflamaktan kafası kocaman kaldı hatta. Ben veremezsem ona gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim zorlanmadan güzel bir programla verdi kiloları

Fena değildi zeynocum cevaplarımı yazdım kağıda pazartesi sorular yayınlansın da bakayım ne yapmışım inşallah iyi gelir sonuçte kurtulurum sınav okul derdinden
hadi bakalım inşallah kurtulursun. ben bakmıyorum sorulara moralim bozuluyo sonra. sonuçlar açıklanınca inme insin

ben bunu geçenlerde tv de izledim çok mantıklı konuşuyo, kendisi zaten dr. muş, önce bu sistemle kendini zayıflatmış şimdide milleti zayıflatıyo, zaten bende o ümitsiz vakalardan olucam gebelikten sonra bundan eminim...:gitme:mafoldumben

nalan bırını onerdı ama adam dıyetısyen dııl farklı tedavıler uyguluyo, ben de nalana dıyorum kı once normal bı dıyetısyenle kıcımızı sıkıp az yıyerek kılo vermeye calısalım :) amaaaaan zamanı gelınce dusunuruz ya sefam su an ben ekmegı kesıcem tamamen onun dısında bısı yapmıcam

nalan: benım sınırımı bozma, vercez kıloları, şimdi dusunme...klava:
aso: o zaman ben gelmıyorum cunku kahvaltı bana kalıyo kesın :dance:

hadi bakalım inşallah kurtulursun. ben bakmıyorum sorulara moralim bozuluyo sonra. sonuçlar açıklanınca inme insin
=)) ay ben bekleyemiyorum hiç cevaplar orda dururken sınav sonuçlarını bekleyemiyorum bilip ona göre moda giriyorum
Ya canım karamsar olmaaa aaaa olsun sağlık olsun gerisi mühim değil ne olcak. Hem bakın Aynur kumsel aksoy var onu bi araştırın netten.arkadaşım gitti çok memnun kaldı 18 kilo verdi incecik ötesii oldu

diyetisyenlerin hepsi aynı hepsi aynı diyet listesini verip yolluyo, ben o kadar aç kalıp o kadar sporu ona gitmedende yapsam zayıflarım zaten, diyetisyene gerek kalmıyo yani...

ben sıradışı ve kalıcı bi şi ler arıyorum...

ekmeği tam kesme prop. ekmek yemezsek kaslarımız erir. normalde günde 3-4 dilim arası ekmek öneriliyor. biz hamileyiz sanırım 6 ya kadar çıkabiliriz. tam buğday ekmeğini tavsiye ediyorum bu arada..

ben kimseye gitmicem valla diyetisyen oldum zaten okuya okuya. sıkmadan normal bir programla veririm inşallah. ama size birşey diyeyim kiloları en çok verdiren yürüyüştür. o yüzden nisana kadar normal ağır olmayan bir diyet uygulicam nisandan sonra da her sabah bebişi arabaya atıp yürücem..

nalan: benım sınırımı bozma, vercez kıloları, şimdi dusunme...klava:
aso: o zaman ben gelmıyorum cunku kahvaltı bana kalıyo kesın :dance:
Merak etme canım keisn ben de kalkarım kaçta yatarsam yataım normal insanlar gibi geç saate kadar uyuyamıyorum yaa. Yılbaşında arkadaşlar vardı sabah 8.30da gittiler o saate kdr alkol alındı düşün. ben 8.30da yatıp 10 kalktım mal gibi.Normalde her gün 7de ayaktayım ne işim varsa bebk olunca uykuya hasret kalcaz

yahu kilo vermek kadar kolay bişe yok hiç korkmayın anacım ben 4 ayda 16 kilo verdim.. toplamda 19..

bana bir çocuğu sağlıklı dünyaya getirmek imkansız geliyo işte kilodan çok. o yüzden bebişim iyi olsun da kilolar giderrrr diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…