iim canım valla haftasonu modunda daha pijamalarla geziorum valla nietimde yoktu çıkarmaya ama eşim arkadaşlarıyla yemeğe gideceğizz yoksa bu halde pinekliyecektim valla:)sen nasılsın canım bu arada kızın olacakmış çok sevindimm gerçektenn
ben yazın topiğin bekçiliğini yapıcam herhalde...
hahahaha sen menapoza girmezsin 50ne kadar, ıkıncıyı de yaparsın bak prop dediydi dersin görürsün :) kızını da doğurcan mis gibi işte ohhhh, isim düşün isim boşver evham yapmayı :)
ben sonsuza kdr 23 kalıcam şekerim benım ruhum genç, hıh, ama kilo telaşım yıne basladı hamıleyın dıye takmıodum ne guzel, acaba 95 fln olur muyum cok korkuyorum, nası vercem, vucudum bozulcak, çatlaklar sarkmalar olcak dıye endıselenıorum su an, diyet yapıcam kendıme ekmek yemeyı bırakıcam gunde 1 ekmek yıyorum ne faydası var bebege, bana da anca yag yapıo(
nalan ben de bekçilik ederim senle merak etme. şimdi fazla yazamıyorum çalıştığım için ama 3 hafta sonra tatil. hep evdeyim. zaten burası o kadar sıcak oluyor ki gündüzleri evden çıkmam. klimanın karşısında oturur patik falan örerim artık. alkisalkisalkis
bilgilendirdiğiniz için sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5
sat: 19 şubat
kilo: 59
tahmini doğum tarihi: 26 kasım
varsa yaptırdığın testler: ikili test
varsa cinsiyet tahmini: tahmini kız
süpersin, yaz arkadaşı da buldum kendime, oohhh herkese ii tatiller o zaman, merak etmeyin topic bize emanet....aynı benim gibisin bende evden kımıldamayı düşünmüyorum klimayla yapışık kardeş oluruz yazın artık...:teytey:
bi de link açarmışım bebek örgü modelleri diye.. hehehe..
kız valla açsana ama detaylı anlat yoksa yapamam, ben örgüyü örüyorum ama yaka ve kol kısmını yapmasını bilmediğim için hep kalıyo maalesef, ama bi gün mutlaka çözecem...
aç aç aç bebek örgü modelleri topiğini, ama detaylı anlat bende öreyim ya, yelek felanda öğret bize ne güzel örelim...
tatil bi gelsin de canım. ben sana kolay örülenleri öğreteyim. bebişler üşümesin kışın. giysinler yelekleri patikleri ohhh..
valla çok ii olur, ama bunu unutmayalım mutlaka yapalım yazın...
tamam nalancım. neyse ben çıkıyorum. yemek yapıcam. dinlenicem sonra biraz. görüşürüz............
nalaaannn... evde meyve kalmamış hiç meyve krızım tuttu markete gittim meyve aldım geldım kusura bakma ama cıkmıssın neyse dönunce okursun..
ilk olarak evet cnm hemen bı tane daha yap, sana cok yakıscak annelık oh misss :)
ikinci olarak hemen sımdı arastırıyorum o dedıgın amcayı :)
ayrıca evet doganın kanunu bu 30 yas ustu daha zor kılo verıo ama sonucta hepımız bayag kılo alcaz nıtekım ben senden fln cok alırım toplamda malum cok yedıgım ıcın :) ama işalla enerjım tukenmemıs olur da bebek yuzunden verırım dedıgın gıbı kolayca :)
mucccckk
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html
ha nalan bu da senın yenı yemek tarıflerını verecegın link, akşam üstü oraya kayacaz artıkın :)))
çook teşekkür ederim hayatım inşallah yarınkiler iyi geçerr kaydirigubbakcemile5bijoux sınav zor geçmiş cnm ama hiç olmazsa bugünki sınavını atlattın hadi bi gayret yarınıda atlat sonra rahatsın, bol şans ve zihin açıklığı diliyorum sana cnm...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?