2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman keşke gitmeseydiniz bugün pineklemeye devam etseydin, yaşa baktım 1 yaş küçük yazmış yazarım ben bafoya bunu, valla bende aynı senin gibiyim, bugün bütün gündür pinek modundaydım, zaten dün amniyo oldum ya, doktor 2 gün istirahat verdi mecbur oturuyorum yani...çok teşekkür ederim cnm, bizi çok mutlu etti prensesimiz allah gönlümüze göre verdi valla çok mutluyum...

bilgilendirdiğiniz için sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5

sat: 19 şubat
kilo: 59
tahmini doğum tarihi: 26 kasım
varsa yaptırdığın testler: ikili test
varsa cinsiyet tahmini: tahmini kız

ben yazın topiğin bekçiliğini yapıcam herhalde...

nalan ben de bekçilik ederim senle merak etme. şimdi fazla yazamıyorum çalıştığım için ama 3 hafta sonra tatil. hep evdeyim. zaten burası o kadar sıcak oluyor ki gündüzleri evden çıkmam. klimanın karşısında oturur patik falan örerim artık. alkisalkisalkis

valla allah kısmet ederse 2 seneye kadar 2. yi doğurmak istiyorum cnm tabi nasip kısmet,
kilo olayıda çok nankör öle diim ben sana, ben 29 yaşımdan sonra 55 kilonun üstüne çıkmaya başladım iş hayatının yoğunluğundan dolayı, sonra bi daha asla o kiloya dönemedim, yaşın ilerledikce kilo vermek çok zorlaşıyo mutlaka dikkat etmek lazım..

bu adamı bi araştırsana fevzi özgönül, ben buna gitmeyi düşünüyorum doğumdan sonra, birlikte gideriz...

süpersin, yaz arkadaşı da buldum kendime, oohhh herkese ii tatiller o zaman, merak etmeyin topic bize emanet....aynı benim gibisin bende evden kımıldamayı düşünmüyorum klimayla yapışık kardeş oluruz yazın artık...:teytey:

bilgilendirdiğiniz için sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5

sat: 19 şubat
kilo: 59
tahmini doğum tarihi: 26 kasım
varsa yaptırdığın testler: ikili test
varsa cinsiyet tahmini: tahmini kız

ne demek cnm, sağlıkla gelsin bebişin inşallah, bundan sonra hep aramızda ol...

bi de link açarmışım bebek örgü modelleri diye.. hehehe..

bu arada prop bunuda yazmam lazım, sen var ya bu enerjiyle bırak 23 ü hep 20 kalırsın valla, süpersin, ve bu azminle kilo falan kalmaz sende merak etme yaşında genç hemencecik verirsin, zaten boyun yeter cnm benim, bak gör biz 30 ve üstü hatunlar diyetle debelenirken sen hemencecik vercen...

bi de link açarmışım bebek örgü modelleri diye.. hehehe..

kız valla açsana ama detaylı anlat yoksa yapamam, ben örgüyü örüyorum ama yaka ve kol kısmını yapmasını bilmediğim için hep kalıyo maalesef, ama bi gün mutlaka çözecem...

aç aç aç bebek örgü modelleri topiğini, ama detaylı anlat bende öreyim ya, yelek felanda öğret bize ne güzel örelim...

tatil bi gelsin de canım. ben sana kolay örülenleri öğreteyim. bebişler üşümesin kışın. giysinler yelekleri patikleri ohhh..

nalaaannn... evde meyve kalmamış hiç meyve krızım tuttu markete gittim meyve aldım geldım kusura bakma ama cıkmıssın neyse dönunce okursun..
ilk olarak evet cnm hemen bı tane daha yap, sana cok yakıscak annelık oh misss :)
ikinci olarak hemen sımdı arastırıyorum o dedıgın amcayı :)
ayrıca evet doganın kanunu bu 30 yas ustu daha zor kılo verıo ama sonucta hepımız bayag kılo alcaz nıtekım ben senden fln cok alırım toplamda malum cok yedıgım ıcın :) ama işalla enerjım tukenmemıs olur da bebek yuzunden verırım dedıgın gıbı kolayca :)
mucccckk

geldim tatlım bende diğer topiclerde dolaşıyordum, hiperaktif arkadaşım benim, yerinde duramıyo...

bijoux sınav zor geçmiş cnm ama hiç olmazsa bugünki sınavını atlattın hadi bi gayret yarınıda atlat sonra rahatsın, bol şans ve zihin açıklığı diliyorum sana cnm...:Saruboceq:
çook teşekkür ederim hayatım inşallah yarınkiler iyi geçerr kaydirigubbakcemile5

benim de eşim sevgilisini hastaneye götürdü takılıyorum öyle.. şaşırmayın onun arabası sevgilisi ve de sanayiye gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…