2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de tek olduğumu sanıyodum. burdaki kadınların çoğu 10-11 de zor kalkıyolar bir saat iş yapıp hergün gezmeye gidiyolar. gece 2 lere 3 lere kadar da oturuyolar. ben erken yatıp erken kalkıyorum diye çok şaşırıyolar. ben de senin gibi 7 dedi mi ayaktayım hafta sonu dahil. bence de en güzeli bizimki :lepi:

bebeği sağlıklı dogurmak kadar dogal bısı yok asıl, bak annelerımıze, ne folık asıt kullandılar ne demır hapı, 9 ay calıstılar dınlenmeden etmeden, cattttt dıye normal dogumu da yaptılar, gayet saglıklı olduk yanı, bebeklerımızın asıl saglıksız olması ihtimalı az yanı olasılıga vursan :)

ben kocamı cok kıskanıyorum :S facebook tan bı kız eklemıs okul arkadası kız ıpıncecık guzel genc, ben inek gibi kocaman ve hamileyım cok sınır oldum cok kıskandım :Smafoldumben

Ya erken kalkınca gün bana kalıyor ne güzel. Geç kalkınca gün btiiyor hemen akşam oluyor.Sabah kalkıyorum öğlene kdr işlerimi halletmiş evimi toparlamış yemeği yapmış sporumu bile yapmış oluyorum sonraa oohh miss rahatım :) Gezme bile çıksa he rşeyimi halletmiş olduğumdan kafam rahat oluyor

ya verilmesine verilio ama bende zor oluyo, ben 1.5 senede 25 kg verdim ama imanım gevredi, hem az yedim hemde haftanın 4-5 günü koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım anca 1.5 senede verebildim, yani benim metobolizmada bi sorun var zaten hayatımın hiç bi döneminde bu kadar basit kilo almamıştım, su içsem yarıyo lafı tam bana göre yani, nefret ediyorum bu halimden...

ben kocamı cok kıskanıyorum :S facebook tan bı kız eklemıs okul arkadası kız ıpıncecık guzel genc, ben inek gibi kocaman ve hamileyım cok sınır oldum cok kıskandım :Smafoldumben
Deli kız sen hamilesin hamilelikten sonra sen incecik anne olcan asıl o seni kıskansın.:=)

Allah yaşatmasın canım sana o korkuyu hep böyle pozitif ol bu konuda inşallahh opuyorumnanaktan

kız allah iyiliğini versin niye kilo alıyosun kocana bebek dogurmak için. merak etme sen onun gözünde çok kutsalsın şimdi. eklediyse ekledi nolcak yahu. hem senin de maşallahın var şu anda kendini ne kadar şişman görsen de hiiiç değilsin şekerim..

aynnen valla. erken kalkan yol alır diye boşa dememişler kaydirigubbakcemile5

Tiroid hormonlarıyla da ilgiliymiş metabolizma ne kadar doğru bilmem. Sen baktırdın mı değerlerine canım.Az ve sık yemek bol su içmek en güzeli.doğumdan sonra yeni topic açarız kilo vermek için kendimizi motive ederiz siz hiç merak etmeyin :)

ben sinirlendim kendı kendıme mutsuz oldum cıkıyorum ben film seyretcem saat 8 hala kocam gelmedı zaten güyya cmts arıyorum o kız kım dıye gülüo bi de pissss yaa çok sevıo boyle ben kıskanıp sınırlenınce gıcıkkkkkk.. sizi seviorum elveda

sana ii seyirler cnm sıkma canını erkekler sever öle karılarını kıskandırmayı...

Ah canım benim boşver kıskandığını belli etme sen.Off ben d eçok kıskancım hemde en fenasından:S

endokrin uzmanına gidicem cnm hele bi doğurayım hayırlısıyla, oofffff zor işler işte...

ben kaçar kızlar biraz kocişle ilgileneyim...:teytey:

endokrin uzmanına gidicem cnm hele bi doğurayım hayırlısıyla, oofffff zor işler işte...

ben kaçar kızlar birazocişle ilgileneyim...:teytey:
Hadi kaç bakalım cnm iyi bak kendine. Ben de sıkıldım çok ya benimki de oyun oynuyo bi yandan telefonları susmuyor daral geldi yaa saatlerdir durmadan birileri arıyor oooooof

senin 2 .hamilelik mi,ilk hamileliliğin 5.ayında mı 1 kilo aldın

ilkle ikinci başka mı oluyor,kadın zaten zayıftı,karın kasları da sıkı almaz tabii aynı :ecrin_bebek:ilkteki gibi,benim ilk hamileliğim demek ki ikincisinde de böyle olucam:))))

selam hanimlar iyi hafta sonlari bende eurovisiona bakiyorum simdi sira türkiyede insallah güzel bir sonuc aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…