2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop ve aso bugün dr a gidiceklerdi 9,30 da. iyi haberlerle gelirler inşallahh..

canım kolay gelsin ben o işleri geçen sene atlattım kendine dikkat et canım çok yorma kendini emi

bijoix sanada kolay gelsin yorma kendini çok olur işler yavaş yavaş halledersin

sanırım birimize nalan birimize esraa gönderecek.geriye kimse kaldımı bilimiyorum.banada hala ulaşmadı hediyem

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar, ah bir de erken kalkmak olmasa :))
eşim bugün evde, izinli. hazır uyuyorken bakayım dedim :)))
sağolun kızlar valla rahatladım çok ev gibisi yok..
benim hediyem de bugün teslim olucakmış.. bakalım kime gidicek :))

Cuma günü kontrol sürem dolmadan yine doktora gidicem.. inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenebilirim.
kendi doktoruma gitmicem ama, nöbetçi doktora görünücem onlar bile daha ilgililer.

inşallah canım :1hug:

esraacım ev hayatında mutluluklar diliyorum, umarım sıkılmazsın iş hayatından sonra

sağol canım, yok sıkılacağımı sanmıyorum 15 aydır evdeydim iyice alıştım eve 3 ay çalışmak sıkmıştı beni açıkcası :kedi::kedi:

günaydın kıslar!
canım çok sıkkın! herşey düşündüğüm gibi olsun diye dua ediyorum.
sizde bana dua edin sıkıntılarım bitsin.
işim var sonra gelirim yine.

Cuma günü kontrol sürem dolmadan yine doktora gidicem.. inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenebilirim.
kendi doktoruma gitmicem ama, nöbetçi doktora görünücem onlar bile daha ilgililer.
inşallah canım öğrenirsin.yaramaz bu sefer gösterir neyi var neyi yoksasempatiksalakcinni

4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus
canım benım cok sevındım

heyo bir prensimiz daha oluyor crincim cok sevındım cnm

canım allah yardımcın olsun ne yazık ki birçoğumuzu yaşadığı şeyler allah sabır versin ve canını cok sıkmamaya çalış. bu arada bende 4 ayda 7 kilo aldımbilmiyorumkismile

ah kadercim allah senin de yardımcın olsun

hoscakal melodı cuma gorusuruz
tatlım iyi yolculuklar

yarın görüşürüz cnmm byee
sezencim gidiyormussun... çok özlicez ama seni bilmiyorumkismile

oh ne guzel kısın sımsıcak olur

İyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))
gerçi bebiş sağolsun pek uyutmadı sabah.. dün de ilk tekmesini hissettim çok heyecanlıydı ya.

ay ne şahane yaa bende istiyorummohaoldumsmile

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

son durumumuz bayanlar :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…