ne kadar kötü değil mi bende aynı durumdayım bide benim işimi bi bilseniz.
3 4 kişilik işi tek başıma yapıyorum
görseniz halimi
fiyat teklifi+satın alma+muhasebe+elemanların günlük ne iş yapacağı+matbaa iş takibi+sipariş takibi+ürün eksiği takibi+ artık tükenmek üzereyim stresten karnımın içleri acıyo yemin ederim ve 9 hat telefon var hepsine bakıyorum + cep telimde ayrı
abartıyorum zannedeceksiniz ama malesef abartma değil bide üstüne üstlük maaşımıda düzgün alamıyom
elemanlar dahil 20 kşi filanız en düşük asgari ücretlinin içerde 3000 tl alacağı var
artık gerisiniz siz hesap edinklava:
Evet canım yarın doktora gidiyorum sabah 9.30da bebeğimle buluşmam var :)))))))Bakalım her şey yolunda mı:)yarın doktoramı gidiyosun yemek topikinde prop şu anda bana tarif yazıcakk
sezencim kendine iyi bak canım.
prop iyi yolculuklar.
hepiniz iyi akşamlar çıkışım yaklaşıyor.
doktor kontrolüne gidenlerden iyi haberler bekliyoruz.
Evet canım yarın doktora gidiyorum sabah 9.30da bebeğimle buluşmam var :)))))))Bakalım her şey yolunda mı:)
sezen kekın resmını de cektım ekledım senın ıcın :)
sağol canım. sayende hafif bir yemek yedik ve eşimde bayıldı.
4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus
mrb kızlar ben geldim ben cuma günü ikili testimi yaptırdım kan verdim kan sonuçları cuma günu çıkacak
yalnız nt değeri 6 diyor bunu anlayamadım
iyi bir değer mi nt ne anlama geliyor
slm kızlar cumartesi bebeğimi gördüm doktorum ilk tahmini kız demişti 1 ay önce cinsiyetimiz değişti bebeğim erkekmiş 3 lü test yaptık sonucu perşembe alıcam çok şükür bebeğim sağlıklıymış boyu 17 cm ve 190 gr olmuş
nalan_nalan gözün aydın işallah sağlıkla kucağınada alırsın.
sezencim kendine iyi bak canım.
prop iyi yolculuklar.
hepiniz iyi akşamlar çıkışım yaklaşıyor.
doktor kontrolüne gidenlerden iyi haberler bekliyoruz.
hadi hayırlı olsun canım süper haberr :dance:4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus
aa cinsiyet değişti demek :) maşallah oğluşuna o zamannslm kızlar cumartesi bebeğimi gördüm doktorum ilk tahmini kız demişti 1 ay önce cinsiyetimiz değişti bebeğim erkekmiş 3 lü test yaptık sonucu perşembe alıcam çok şükür bebeğim sağlıklıymış boyu 17 cm ve 190 gr olmuş
ilk şeker yüklemesi sadece 1 saat. eğer riskli çıkarsan 4 saatlik olana giriyorsun bir daaha ama başka gün. evet glikozun tadı biraz iğrenç oluyor ama abrtıldığı kadar da değil canım hiiç endişelenme. birçok arkadaşım yaptırırken yanlarındaydım..kızlar daha zamanı var ama şimdiden endişe etmeye başladım.
7 ayda şeker testi yapılıyormuş. sabah aç karnına gidip kan aldırıyorsun, sonra glikozlu,limonlu bir karışım içiriyorlarmış. yine kan alıp şeker değerine bakıyorlar ve bu 4 saat filan sürüyormuş. aç aç bekliyorsun. fenalık geçirip bayılanlar olmuş. şimdiden endişe eder oldum.
allah yardımcımız olsun!
gelince yaz bize kız merak ederiz. ben de prş gidicem 3 gün kaldııEvet canım yarın doktora gidiyorum sabah 9.30da bebeğimle buluşmam var :)))))))Bakalım her şey yolunda mı:)
gözün aydin canim insallah sonuclarinda iyi cikar:Saruboceq:slm kızlar cumartesi bebeğimi gördüm doktorum ilk tahmini kız demişti 1 ay önce cinsiyetimiz değişti bebeğim erkekmiş 3 lü test yaptık sonucu perşembe alıcam çok şükür bebeğim sağlıklıymış boyu 17 cm ve 190 gr olmuş
ayy kızlar oku oku bitmedi geçmiş
ben yarın dr a gidiyorum heyecan içindeyim inş bir sorun yoktur cinsiyetinide net öğrenirim belki
sağ salim annecini bekliyodur bebişim onu çok özledim 1 aydır görmüyorum
ayy kızlar oku oku bitmedi geçmiş
ben yarın dr a gidiyorum heyecan içindeyim inş bir sorun yoktur cinsiyetinide net öğrenirim belki
sağ salim annecini bekliyodur bebişim onu çok özledim 1 aydır görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?