2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Bafo
Aslında bir süredir aranızdayım ama özelden mesaj gönderemedim.
Benide listeye eklermisin.
SAT : 20,02,2010
TDT:27,11,2010
30 yaşındayım
doktor kontrolüm 12 haziranda
cinsiyet henüz belli değil

bafo canım listede benden 2 tane var sat 29 ocak olan gerçek. sonlarda kini silebilirsin canım..

bu sıcakta çalışmakta hiç çekilmiyor :sinifsinif:
kıyafetler üstüme yapıştı resmen evde olanlara çok özeniyorum şuanda benneyaptımki

dün gece sıcaktan uyuyamadım 1 e kadar. üstümü başımı çıkarıp öyle yattım camları da açtım anca uyumuşum.. çok zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun

dün gece sıcaktan uyuyamadım 1 e kadar. üstümü başımı çıkarıp öyle yattım camları da açtım anca uyumuşum.. çok zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun

valla aynı şeyi ben de düşündüm canım. pike mike hak getire zaten üstüme bişey örtmüyorum bi de üstümü çıkardım daha tam sıcaklar gelmedi :bbo: napıcaz bilmiyorum akannehir

sıcaklar iyice tembelleştirdi.hiç çalışmak okula gelmek istemiyorum.en azından karneler verilsede seminerlerde üç saat çalışıp eve gitseydim.

ben akşam eve gidince açıyorum klimayı geçiyorum karşısına saatlerce oturuyorum sonra salonum iyice serinledikten sonra orada yatıyorum diğer odalara sıcaktan geçilmiyor

valla aynı şeyi ben de düşündüm canım. pike mike hak getire zaten üstüme bişey örtmüyorum bi de üstümü çıkardım daha tam sıcaklar gelmedi :bbo: napıcaz bilmiyorum akannehir

bende üstüm açık yatıyorum 1 haftadır sıcaktan içim daralıyor

aslı dikkat et canım klima da çarpmasın serinleyim derken hasta olma..
bu yaz sık sık soğuk duşların altına giricez desenize :))

günaydin hanimlar kahvaltidan sonra ugrarim bir bakayim dedim iyi sayfalar fazla ilerlememis oku oku bitmiyor yoksakaydirigubbakcemile3

bende cam açık üstüm açık yinede su gibiydimm kocişe bakıyorum üstünü örtmüş mışıl mışıl ben yanıyorumm

çok teşekkür ederim canım benden dularını eksik etmeyen bütün arkadaşlarımı...benimde aslında maddiyat çok iyi değil ama bebişimin yanında olayım diye bütün harcamalardan kısıcaz canım ama ücretsiz izin işi eşimin hiiiç hoşuna gitmedi nedense:dance:konusunu acınca bile yüz ifadesi değişiyor ama yapacağım bişey yok çok üstüme gelme istifa ederim diyorum:teytey:

efet bende saniyelik bi olay olsada hissediyorum artık bebişimin hareketlerinidelikafadulden dairedeki mesai arkadaşlarıma(mesai çirkeflerinede) dün söyledim herşeyi benim şurda 5 ayım kalmış valla fazla bi iş yapamam dedim müdürde bayan onuda kafaladım allahtan o benden yana olduda konu kapandı:)))

doktorum çok kızdı bana(( zaten kiloluyum bide böyle giderse yarım dünya gezecem.diyetisyene gitmeye karar verdim artık
aslı dikkat et canım klima da çarpmasın serinleyim derken hasta olma..
bu yaz sık sık soğuk duşların altına giricez desenize :))

cidden çok zor bir yaz bekliyor bizi kızlar gece 3 kere soğuk duş aldım ama nafile(( sabah yine yanıyordu tüm vücudum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…