günaydın duygu
hediyelerin fotosunu kaoyacakmısın.bizler çok meraklıyızopuyorumnanaktan
dün gece sıcaktan uyuyamadım 1 e kadar. üstümü başımı çıkarıp öyle yattım camları da açtım anca uyumuşum.. çok zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun
dün gece sıcaktan uyuyamadım 1 e kadar. üstümü başımı çıkarıp öyle yattım camları da açtım anca uyumuşum.. çok zorlanıcaz Allah yardımcımız olsun
valla aynı şeyi ben de düşündüm canım. pike mike hak getire zaten üstüme bişey örtmüyorum bi de üstümü çıkardım daha tam sıcaklar gelmedi :bbo: napıcaz bilmiyorum akannehir
valla aynı şeyi ben de düşündüm canım. pike mike hak getire zaten üstüme bişey örtmüyorum bi de üstümü çıkardım daha tam sıcaklar gelmedi :bbo: napıcaz bilmiyorum akannehir
sıkma canını güzelim. her yerde buna benzer sorunlar oluyor. senin izne ayrıldığında tatil yapacağını düşünüyorlardır. kendini üzüp bebişi de üzme. artık kendini ve bebişi düşünmelisin kim ne yaparsa yapsın.
benim imkanım olsa bende ya ücretsiz izin alırdım ya da işten ayrılırdım. ama maddiyat ağır basıyor.
canım tebrikler bende bebeğimin hareketlerini 2 gündür hissediyorum sanki içimde baloncuklar patlıyo gibi doktora gitmeden önce bende biriyle kavga ettim çok sinirlendim karnım adet olucakmışım gibi ağrıdı bebeğimi kaybettim diye çok üzüldüm ama çok şükür iyimiş doktor bunun bebek için iyi olmadığını bidaha bu kadar sinirlenmemi söyledi sende dikkat et kimse için bebeklerimizi üzmeyelim
hiç canını sıkma arkadaşım,
durum heryerde aynı aşağı yukarı. dualarımız seninle ...
teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun hepinizden
kilo konusunda gelince; ben zaten kilolu olduğum için en son 12.haftanın sonunda doktora gitmiştim ve 1 kilo almıştım. Ama ozamandan beri demir şurubu içiyorum sanırım baya kilo aldım yada bana öyle geliyor. İş yerinde benden 7 hafta önce olan bir arkadaşım daha var hamile kaldığında çok zayıftı ve 2,5 aylık hamileyken 7 kilo almıştı. Birazda bünye ile ilgili sanırım çok kafana takma bence. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması
aslı dikkat et canım klima da çarpmasın serinleyim derken hasta olma..
bu yaz sık sık soğuk duşların altına giricez desenize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?