Hediyelerim geldihihoyyyt
Şimdi yüklemeye çalışıyorum
Çok teşekkür ederim birisi .
Çok beğendim hepsini,çok sağol canım,iyi dileklerin ve güzel notun da beni çok mutlu ettia.s.
kızlar daha zamanı var ama şimdiden endişe etmeye başladım.
7 ayda şeker testi yapılıyormuş. sabah aç karnına gidip kan aldırıyorsun, sonra glikozlu,limonlu bir karışım içiriyorlarmış. yine kan alıp şeker değerine bakıyorlar ve bu 4 saat filan sürüyormuş. aç aç bekliyorsun. fenalık geçirip bayılanlar olmuş. şimdiden endişe eder oldum.
allah yardımcımız olsun!
saol canım seninde gözünaydın..afiyet olsun cnm, beğendiyseniz ne mutlu bana...
gözünaydın cnm çookkkk sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
burun ölçüsü olabilir belki...
kocaman olmuş maaşallah prensine, gözünaydın cnm...
saol cnm inşallah...
saol canım inş iyi çıkargözün aydin canim insallah sonuclarinda iyi cikar:Saruboceq:
insallah güzel haberlerle gelirsin canim:Saruboceq:
aa cinsiyet değişti demek :) maşallah oğluşuna o zamann
evet canım değişti prensim olacak inş sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok
İyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))
gerçi bebiş sağolsun pek uyutmadı sabah.. dün de ilk tekmesini hissettim çok heyecanlıydı ya.
iyi akşamlar canım gözünaydın rahatsın artık yani bende 2 gün önce hissettim gerçekten çok güzel bir duygu
canim güle güle kullan simdiden vereliniortakkombi işini hallettik nihayet kızlar, oh içim rahatladı valla, Buderus un yoğuşmalı kombisini alıyoruz, salondaki peteklerden birinide genişletiyorum, ikisinide aynı yer halledecek, perşembe günü tadilat var bende yani annicanız...
yine yoğun bi hafta beni bekliyo, çarşambada temizlik var, oooffffff....
İyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))
gerçi bebiş sağolsun pek uyutmadı sabah.. dün de ilk tekmesini hissettim çok heyecanlıydı ya.
ay şimdiden kolay gelsin, hele bendeki işleri görsen acırsın halime. boş odadaki yüklükler dolu içi boşalacak sonra kırılacak, içindeki gerekli olanlar küçük tuvalete istiflenecek, odaya petek eklenecek, yerleri, duvarları, balkon demirleri ve taşları yapılacak. yatak odası oraya geçecek gardop işlerini saymıyorum bile :bbo: ve de dün biraz başladık nolucak halim bir yardım edenim yok kızlar..kombi işini hallettik nihayet kızlar, oh içim rahatladı valla, Buderus un yoğuşmalı kombisini alıyoruz, salondaki peteklerden birinide genişletiyorum, ikisinide aynı yer halledecek, perşembe günü tadilat var bende yani annicanız...
yine yoğun bi hafta beni bekliyo, çarşambada temizlik var, oooffffff....
ya ben de hiç bişe hissetmiyorum. bazen hıh işte bu diyorum ama bakıyorum sonra bağırsak hareketiymiş mafoldumbenben daha hicbirsey hissetmiyorum fisfisfissözde ikinci bebekler daha cabuk hisssedilirmis belki bende haftaya hissetmeye baslarimCADIARZU
aaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel çok merak ettim şimdi hemen yaz tamam mı şekerim opuyorumnanaktanneyse bende ddiyom timse yokkk bende yarın bebeğimi görmeye ditcemkiii cinsiyetini işallah öğrenirim catlıcammm
belkim çoook uzun yollardan geliyodur belkim sana ulaşmaya çabalıyodur ondan gecikmiştir ne biliyosunn kaydirigubbakcemile2ay kimse kalmamış tabii bu saatte kimse olmaz
kızlar hediyesi gelmeyen bi ben mi kaldım yoksa.umudum yarında bakalım yarın gelecek mi
günaydııın!
ya ben de hiç bişe hissetmiyorum. bazen hıh işte bu diyorum ama bakıyorum sonra bağırsak hareketiymiş mafoldumben
günaydııın!
aynen bijocum bana da aynı şey oluyor hıh kıpırdadı diyorum bakıyorum ki meğer gazmış :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?