2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kombi işini hallettik nihayet kızlar, oh içim rahatladı valla, Buderus un yoğuşmalı kombisini alıyoruz, salondaki peteklerden birinide genişletiyorum, ikisinide aynı yer halledecek, perşembe günü tadilat var bende yani annicanız...

yine yoğun bi hafta beni bekliyo, çarşambada temizlik var, oooffffff....

yupppiiii çok sevindim dilemmacım güzel günlerde kullansınlar inşallah..

canım endişe edilecek bişey değil o. ben daha önce yaptırmıştım. hem bayılmazsın çünkü glikozlu su içiyorsun. o da çok şekerli olduğu için bişey olmaz yani. merak etme..

ıyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))
gerçi bebiş sağolsun pek uyutmadı sabah.. dün de ilk tekmesini hissettim çok heyecanlıydı ya.

saol canım seninde gözünaydın..

İyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))
gerçi bebiş sağolsun pek uyutmadı sabah.. dün de ilk tekmesini hissettim çok heyecanlıydı ya.

iyi akşamlar canım gözünaydın rahatsın artık yani bende 2 gün önce hissettim gerçekten çok güzel bir duygu

iyi akşamlar canım gözünaydın rahatsın artık yani bende 2 gün önce hissettim gerçekten çok güzel bir duygu

ben daha hicbirsey hissetmiyorum fisfisfissözde ikinci bebekler daha cabuk hisssedilirmis belki bende haftaya hissetmeye baslarimCADIARZU

canim güle güle kullan simdiden vereliniortak
İyi akşamlar kızlar artık evdeyim iş yok erken kalkmak yok oh ne güzel :))

artik evdesin demek stresten kurtuldun bol bol dinlen canim demek bebisi hissettin cok sevindim darisi bana insallah:Saruboceq:

neyse bende ddiyom timse yokkk bende yarın bebeğimi görmeye ditcemkiii cinsiyetini işallah öğrenirim catlıcammm

ay kimse kalmamış tabii bu saatte kimse olmaz
kızlar hediyesi gelmeyen bi ben mi kaldım yoksa.umudum yarında bakalım yarın gelecek mi

ay şimdiden kolay gelsin, hele bendeki işleri görsen acırsın halime. boş odadaki yüklükler dolu içi boşalacak sonra kırılacak, içindeki gerekli olanlar küçük tuvalete istiflenecek, odaya petek eklenecek, yerleri, duvarları, balkon demirleri ve taşları yapılacak. yatak odası oraya geçecek gardop işlerini saymıyorum bile :bbo: ve de dün biraz başladık nolucak halim bir yardım edenim yok kızlar..
buderus süper seçim ben çok memnunum hayatım. güle güle kullanın şimdiden..

ben daha hicbirsey hissetmiyorum fisfisfissözde ikinci bebekler daha cabuk hisssedilirmis belki bende haftaya hissetmeye baslarimCADIARZU
ya ben de hiç bişe hissetmiyorum. bazen hıh işte bu diyorum ama bakıyorum sonra bağırsak hareketiymiş mafoldumben

neyse bende ddiyom timse yokkk bende yarın bebeğimi görmeye ditcemkiii cinsiyetini işallah öğrenirim catlıcammm
aaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel çok merak ettim şimdi hemen yaz tamam mı şekerim opuyorumnanaktan

ay kimse kalmamış tabii bu saatte kimse olmaz
kızlar hediyesi gelmeyen bi ben mi kaldım yoksa.umudum yarında bakalım yarın gelecek mi
belkim çoook uzun yollardan geliyodur belkim sana ulaşmaya çabalıyodur ondan gecikmiştir ne biliyosunn kaydirigubbakcemile2

ya ben de hiç bişe hissetmiyorum. bazen hıh işte bu diyorum ama bakıyorum sonra bağırsak hareketiymiş mafoldumben
günaydııın!
aynen bijocum bana da aynı şey oluyor hıh kıpırdadı diyorum bakıyorum ki meğer gazmış :uhm:

günaydııın!
aynen bijocum bana da aynı şey oluyor hıh kıpırdadı diyorum bakıyorum ki meğer gazmış :uhm:

hayal kırıklığı oluyor di mi kaydirigubbakcemile3 ben de kendimi bu konuda tek sanıyodum iyi bari tek değilmişim -tatlicadiarzu-

Günaydınlar...bende bebeğimin hareketlerini henüz hissetmemiş olan annelerdenim:)
Ama ultrasonda kıpırkıpırdı ınşallah en kısa zamanda hissederim...

Dünkü kontrolümü iptal ettik eşimin işi çıktı...O da görmek istiyor miniciğimizi:)

Bugün 15.30 da randevumuz...Bakalım minik bize ne sürprizler hazırlıyor...

Cinsiyeti önemli değil sadece onu "kızım" diye mi yoksa "oğluşum" diyemi seveceğime karar vermek istiyorum...

ınşallah iyidir bebişkolarımız

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkezeeeeeeeeeeee:) sıcak çok sıcak heryerim fısıl fısıl olduu şimdiden, allahtan iş yerim gölgede kalıyor güneş görmüyor serin oluıyorr hepinize güsel bir gün diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…