ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gramasoo ne dedi dr hadi yaz
bende cam açık üstüm açık yinede su gibiydimm kocişe bakıyorum üstünü örtmüş mışıl mışıl ben yanıyorumm
ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
ay valla hem de ne tatlı :) cimcime yaa bacak bacak üstüne atmı kolunun biri kafasının altında :))))gözünaydın canım prensesimiz keyif yapıyor öylemi benimkide en son bacak bacak üstüne atmıştı çok tstlılar dimi allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)
Çok sağol cannım benimmm. 16 hafta 5 günlük ama ultrasonda 16 hafta 3 görünüyor sat 4 şubat benim :)asoglk
gözünaydın canım.cimcimen kaç haftalık canım.sat tarihin neydi senin
evet dombili benimki anca keyif yapıyor içerde :) yok yaa ne rejimi benim doktorum 4 ayda 3,5 kilo çok iyi dedi ama benimki düşük tabi ben 1 kilo 300 gram aldımoy maşallah bebeşineee.seninki benmkinden şişko benm 127 grm :)hem kilona nasıl normal dedi.ben 4 ayda 3 kilo aldım kadın rejim verdi.
sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.
kızlar siz bebişleri hissediomusunuz
Ben doktora sorum hissedebilir myiim şidmi dedim daha var hissetmene 18.haftadan sonra hissedersiniz artık en geç 20 haftalıkken hissedersin dedinasıl hissediosun peki
ayy hadi hayırlı olsun prensesin bayanssulusmileay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
sen de biliyosun işte şişme nedenin.. kes demek kolay ama biraz azaltmayı denesen? yazık böbreklerine..bijoux
tuzsuz yaşayamıyor o zaman hiç bi şey yiyemiyorum.ben tuzu abartı kullananlardanım.bazen tadına bakmadan atarım.oğlumda da tuz erik limon yiye yiye şiştim bunda da aynı şeyler.tuzu azaltırsam yiyemiyorum.ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?