2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.

ben ilk hamileliğimde davul gibi şiştim.yüzümü el ve ayaklarımı gören şok oluyordu.temmuz sonu doğum yaptım.şişlerim haftalarca inmedi.sanırım yine şişiyorum.vücudum çok su topluyor.

Bir de doktor fazla kilo almamışsın3,5 kilo alman gerekti normalde ama bebeğin gelişimi iyi bir problem yok şimdilik dedi. Normal olan 4 ayda 3,5 kilo almakmış benim doktoruma göre.

bijoux
tuzsuz yaşayamıyor o zaman hiç bi şey yiyemiyorum.ben tuzu abartı kullananlardanım.bazen tadına bakmadan atarım.oğlumda da tuz erik limon yiye yiye şiştim bunda da aynı şeyler.tuzu azaltırsam yiyemiyorum.ne yapacağımı şaşırdım

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram

gözünaydın canım prensesimiz keyif yapıyor öylemi benimkide en son bacak bacak üstüne atmıştı çok tstlılar dimi allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram

oy maşallah bebeşineee.seninki benmkinden şişko benm 127 grm :)hem kilona nasıl normal dedi.ben 4 ayda 3 kilo aldım kadın rejim verdi.

gözünaydın canım prensesimiz keyif yapıyor öylemi benimkide en son bacak bacak üstüne atmıştı çok tstlılar dimi allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :)
ay valla hem de ne tatlı :) cimcime yaa bacak bacak üstüne atmı kolunun biri kafasının altında :))))

asoglk
gözünaydın canım.cimcimen kaç haftalık canım.sat tarihin neydi senin
Çok sağol cannım benimmm. 16 hafta 5 günlük ama ultrasonda 16 hafta 3 görünüyor sat 4 şubat benim :)

oy maşallah bebeşineee.seninki benmkinden şişko benm 127 grm :)hem kilona nasıl normal dedi.ben 4 ayda 3 kilo aldım kadın rejim verdi.
evet dombili benimki anca keyif yapıyor içerde :) yok yaa ne rejimi benim doktorum 4 ayda 3,5 kilo çok iyi dedi ama benimki düşük tabi ben 1 kilo 300 gram aldım

sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.

çalışan bir bayan olarak valla yasakları bile dinlemiyorum parmakarası terlikle geziyorum plajda gibi:teytey::teyteyna rağmen çok şişiyor bacaklarım eve gidince farkediyorum davul gibi oluyor:gitme::gitme:

kızlar siz bebişleri hissediomusunuz

ben hissediyorum artık zamanı belli olmuyor ama saniyelik bir balon patlama gibi bişeyler le kendini hissettiriyor bebişim..

ayy hadi hayırlı olsun prensesin bayanssulusmile

sen de biliyosun işte şişme nedenin.. kes demek kolay ama biraz azaltmayı denesen? yazık böbreklerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…