2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[amanda amannnn asomuzun da prensesi olucak bayanssulusmile kız o göbüğün neresinde o 17 cm haa :jeyyar: hadi gözün aydın tatlımmm cimcimen de pek rahatına düşkün anlaşılan
ah canım benimmmm çok sağol küçük prensesim o benimmmmmmmmmmmmmmm

heheheh laelaelaelaelae senin dohtura göre ben anormalim o zaman :CüvCüv: 6 kiloyla yola devammm. şuan da kaçım acep. 2 haftadır tartılmıom :1ninca:[/QUOTE]

hepsi'den baskül şipariş ettim. olmucak böle kilomu bilmeden daha çok kilo alıyorum galiba
evet cnm iyi yapmışsın her sabah aç karna tartıl kilonu takip et ona göre yemelerini düzene sokarsın
asocum hayırlı olsun kızın :) maşallah ona.. sen çok az kilo almışsın bebek iyi, demek ki kiloyla bebek gelişimi çok da alakalı değil..
canım benim bebeğe faydalı şeyler yiyorum ben.Hamur işlerini azalttım hiç yemiyor değilim ama azalttım.Faydalı şeyler yiyorum bu yüzden ben az alıyorum bebek çok alıyo :)

ekliyorum cnm

Selam Bafo
Aslında bir süredir aranızdayım ama özelden mesaj gönderemedim.
Benide listeye eklermisin.
SAT : 20,02,2010
TDT:27,11,2010
30 yaşındayım
doktor kontrolüm 12 haziranda
cinsiyet henüz belli değil
okdir. ekliyorum

bafo canım listede benden 2 tane var sat 29 ocak olan gerçek. sonlarda kini silebilirsin canım..
hadı yaa... heheh siliyyim bari

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
ayyy süperr.

aso maaşallah canım kızına, oy demek keyfi yerindeydi :) ne güzelll
evet cnm benim çok sağoool :)
Ohhh gözün ayın şekerim senin de :) AFP için kan verdim ben de bugün 2 gün sonra çıkcak sonucum:)

prop senin oğlun da kocamaaan olmuş maşallah! haftaya da ben gidicem bakalım bu günlerde çok heyecanlıı..

evet cnm benim çok sağoool :)

Ohhh gözün ayın şekerim senin de :) AFP için kan verdim ben de bugün 2 gün sonra çıkcak sonucum:)
saol cnm, ben de doktora dedim afp yapalım nıye oyle yapalım garantı olsun dedı mecburen tamam dedım ben de ama gereksız kesınlıkle cunku 2lı test rıskım ınanılmaz dusuk cıkmıstı 4luye ne gerek yanı :)
prop senin oğlun da kocamaaan olmuş maşallah! haftaya da ben gidicem bakalım bu günlerde çok heyecanlıı..
evet cnm bıraz fazla buyumus sanki :) ekrana fln sıgmadı kesınlıkle parca parca da zar zor baktık her zamankı gıbı coooook hareketlıydı bı pozısyon yakalasak saniyede degıstırıo fln :S cok korkuorum azman ve hıperaktıf bı oğlum olcak dıye :))

Aso ve Prop çok sevindim bebişlerinizin iyi olduğuna opuyorumnanaktan

Artık cinsiyetlerde kesinleşti ne güzel :ecrin_bebek:

Sağlıkla gelsinler boshayallersmile

amin fınfık darısı hepimizin bebeğinin başına :)

maşallah yavruna. seninki baya sermiş oturuyo hee.benmki okdar oyanamaya bile kıprıdamadı.kapatmış pipisini gözkmedi.doktor gözkmüyosa kız olbilr dedi ama yüzde yetmiş hatta seksen erkek.analar bilir demi :)))))

valla ben hıssetmıstım, uzulmustum, kız ıstıodum, en basından berı erkek olcanı bılıodum ama :) demek kı bılıomuş analar

ben alıstırdım kendımı ama erkek anası olmaya şimdiden geline nasıl ezşyet ederım dıye dusunmeye basladım
nihahahahhaha yasasın kotulukalkisalkisalkis

demek seninkide pipili annesibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
banada erkek dedi ama 13 haftalıktı daha o yüzden daha kesin değil
bu arada hayırlı yolculuklar sana cnm

senin de gözün aydın propcummm :)) pipiyi garantilemişşiniz
benimde kesin denseydi artık bi 11'ini iple çekiorum resmen. eşim çok korkuo kızdan erkeğe dönecek die sempatiksalakcinni

ben test sonucnu göstercm ,cuma günü.bi kaçamak yapıp ultrasona girerim.inş açmıştır bacaklarını bizim bay utangaç

saolun kızlar..
benımkı de cok korkuodu cunku etrafta hava atıodu hep erkek adamın erkek evladı olur tabi ki diye, kıza dönseydi apışıp kalırdı :)))

hayırdır canım.neden canın sıkkın

hayırdır melodi noldu canım

insanlar canımı sıkıyor.
niye bu hırs, herşeyi ben bilirimcilik, bencillik, altında olan birini ezme merakı,
hatta iftira bile atmalar...
bunları duyuyorum ve hayret ediyorum.
hep hayalim sakin bir sahil kasabasında bahçeli bir evde oturup çocuğumu kendim büyütmek istiyorum.
insanlardan uzak durmak istiyorum.

saolun kızlar..
benımkı de cok korkuodu cunku etrafta hava atıodu hep erkek adamın erkek evladı olur tabi ki diye, kıza dönseydi apışıp kalırdı :)))

prop sen gitmedin mi daha?
kız olsaydı ne derdi acaba?

ya kızlar ne diycem burdaki en büyük anne adayı benim galiba listeye şöyle bi baktımda
kendimi yaşlı hissettim vala

kendime 41,5 maşallah diyeyim baridelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…