2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damar atması pıt pıt bi şey atıyomuş gibi hissediyorrum.orda bi hareketlilik bi şey var biliyorum.ikinci olduğu için bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum.ilk hamileliğimden çok zaman geçmediği için tanıdık hareketler bunlar.o yüzden anlıyorum.ama ilk hamileliğimde 20.haftamda hissetmiştim ilk

valla ben de hiçbişe hissetmiyorum tembel çıktı bizimki

sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.

ayyy ben zaten tuzu çok kullanmam. aramam yani tuzu. ama ayaklarım bir şişiyor anlatamam. sandalet aldım pazar günü. her biyeri açık püfür püfür ohhhhh şakkıdı

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram

amanda amannnn asomuzun da prensesi olucak bayanssulusmile kız o göbüğün neresinde o 17 cm haa :jeyyar: hadi gözün aydın tatlımmm cimcimen de pek rahatına düşkün anlaşılan

Bir de doktor fazla kilo almamışsın3,5 kilo alman gerekti normalde ama bebeğin gelişimi iyi bir problem yok şimdilik dedi. Normal olan 4 ayda 3,5 kilo almakmış benim doktoruma göre.

heheheh laelaelaelaelae senin dohtura göre ben anormalim o zaman :CüvCüv: 6 kiloyla yola devammm. şuan da kaçım acep. 2 haftadır tartılmıom :1ninca:

bijoux
sen bel fıtığı ameliyatı olmuştun değilmi
bende de 5 yıldır bel fıtığı var ama ameliyat olmadım.bazen tutulur yüremekde kalkmakta zorlanı iki büklüm kalırım.hamileliklerimde çok zorluyor.oğlumda belim çok ağrımıştı.şimdi iyimisin peki.sorunun bittimi

hepsi'den baskül şipariş ettim. olmucak böle kilomu bilmeden daha çok kilo alıyorum galiba

asocum hayırlı olsun kızın :) maşallah ona.. sen çok az kilo almışsın bebek iyi, demek ki kiloyla bebek gelişimi çok da alakalı değil..

asocum hayırlı olsun kızın :) maşallah ona.. sen çok az kilo almışsın bebek iyi, demek ki kiloyla bebek gelişimi çok da alakalı değil..

evet canım kiloyla bebek gelişimi alakalı değilmiş benim doktorum kilo bile verebilirsin dedi sadece bebeğe yararlı şeyleri tüket, bol su iç, spor yap dedi hem bebeğin sağlıklı olur hemde sen çok kilo almadan hamileliğini bitirirsin dedi. Şimdilik ben hiç kilo almadım bakalım nasıl devam edecek.

kızlarrrrrrr ben geldimmm :) ankaraya gıtmeden once gelmıcektım eve tekrar ama baktım cok vakıt var daha eve gelıp evde beklıım dedım..
şimdi erkek olduğumuz kesinleşti. doktor ultrasonu nereye cevırse oraya dönüp pipisini açtı, biraz sapık bi çocuk olcak galiba :S
boyumuz 18.5 cm, kilomuz da 175 gr civarı.
4lü teste karar verdik AFP yerine testimi de yaptırdım sonucu 3 gune gelır
işte bu kdrrr :)

evet canım oldum 2,5 sene oldu..
eğer sadece belin ağrıyosa ameliyat olmana gerek yok. kremlerle rahatlayabilirsin, kaplıcaya gidebilirsin, fizik tedavi olabilirsin..
ama benim gibi bacağın uyuşuyosa, parmaklarını hissetmiyosan ya da yürümekte zorlanıyosan o zaman ameliyat olmalısın çünkü bu demektir ki fıtık bacak sinirine zarar veriyor.
şimdi iyiyim şükür ama çok yorulunca, mesela dışarda çok dolanırsam ya da çok temizlik yaparsam belim agrıyor. o zaman da bir agrı kesici işimi görüyor. ameliyat olmadan önce 1 kutu içsem fayda etmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…