aaaaaa ne güzel aynıyız :) aynı gün doğarlar belki bebeklerimiz de :)asoglk
sat benimde 4 şubat canım.
o zaman üzülmeme gerek yok heralde dimiBen doktora sorum hissedebilir myiim şidmi dedim daha var hissetmene 18.haftadan sonra hissedersiniz artık en geç 20 haftalıkken hissedersin dedi
senmi istedin cnm sezeryanı pekibenim sezeryan olacak.sende sezeryan mı düşünüyosun asoglk
Yok şekerim üzülme sen bizzat doktora sordum erken hissedilmez daha dedi 2 haftam var hissetmeyeo zaman üzülmeme gerek yok heralde dimi:gitme:
sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.
ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
Bir de doktor fazla kilo almamışsın3,5 kilo alman gerekti normalde ama bebeğin gelişimi iyi bir problem yok şimdilik dedi. Normal olan 4 ayda 3,5 kilo almakmış benim doktoruma göre.
asocum hayırlı olsun kızın :) maşallah ona.. sen çok az kilo almışsın bebek iyi, demek ki kiloyla bebek gelişimi çok da alakalı değil..
bijoux
sen bel fıtığı ameliyatı olmuştun değilmi
bende de 5 yıldır bel fıtığı var ama ameliyat olmadım.bazen tutulur yüremekde kalkmakta zorlanı iki büklüm kalırım.hamileliklerimde çok zorluyor.oğlumda belim çok ağrımıştı.şimdi iyimisin peki.sorunun bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?