2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gitmedim otobus 2 de :)
kız olsaydı da erkek adamın erkek damadı olur derdı ne dıcek :))

ben alıstırdım kendımı ama erkek anası olmaya şimdiden geline nasıl ezşyet ederım dıye dusunmeye basladım
nihahahahhaha yasasın kotulukalkisalkisalkis

gelinin de sen gibi dişli çıkarsa napacannn prop hanımmmm :jeyyar:
ki senin oğlun mıy mıy bi kız sevmez gelinin senden de gözü pek olur a.s :roflol::roflol:

begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)
ben cıkıorum kızlar cuma gorusuruz optum hepsinizi :)

kızlar yaaa ayakları şişen varmıııııı

evet benim şişiyor hemde çoook

sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.

bende işyerindeyken daha çok şişiyor haftasonu fazla şişmiyor ayaklarım

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram

maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bende tuzu çok kullanıyorum herkes kes tuzu diyor ama bu benim için çoook zor

Ayy biran önce gelseler yaaa

bence tadını çıkar canım hamileliğinin, genelde öyle derler doğuncada keşke karnımda biraz daha fazla kalsaydı denir :)

Yiğidin malı meydanda olur hesabı.

aynen bende o durmdayım erkek oldğunu en başından beri biliyoıdum.öle hiissediyodum

Evet ben de oğlum olacağını hissediyordum öğrendiğimden beri

begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)

iyi yolculuklar canım

görüşürüz tatlım, sende daha ankara yollarına düşmedin mi, ben dedim bu yolu çoktan yarılamıştır...geçmişe bi bakim dr. kontrolün nasıl geçmiş...

canım bak hamilesin ya hormonların dengeside bozuluyor haliyle insanlara takma bende burda sıkıntı yaşıyorum hrkeze sinirleniyorum çoook kızıyorum sonra oğluşum geliyor alıma karnımı seviyom iyi hissediyom kendimi sende öyle yap sinirlenmek yokvereliniortaklmaz:

herkese merhaba..

çok yoğun olduğum için giremiorum bi süredir..

inşallah herkesin keyfi yerindedir..

hamile olmadan öncede aynı şeyleri düşünüyordum, sinirlenmek bi tarafa şaşıyorum,
pes diyorum. o tür insanların içinde ne işim var diyorum.
tek isteğim sakin huzurlu bir hayat sürmek.
haketmediğim şeyleri yaşıyorum.

37 cnm
13/09/1973 doğumluyum
ama allahtan hiç göstermiyom şansıma

maşallah canım. ilk bebiş değil mi.?
bende yaşımı göstermiyorum.

selam kızlar ben geldim nasılsınız, nihayet işlerimi bitirdim....

oh ne güzel evde olup iş yapanlara imreniyorum.

canim güle güle kullan simdiden vereliniortak

çok teşekkür ederim...

neyse bende ddiyom timse yokkk bende yarın bebeğimi görmeye ditcemkiii cinsiyetini işallah öğrenirim catlıcammm

inşallah ii haberlerle dönersin cnm...

ay kimse kalmamış tabii bu saatte kimse olmaz
kızlar hediyesi gelmeyen bi ben mi kaldım yoksa.umudum yarında bakalım yarın gelecek mi

yok cnm tek değilsin, maalesef benim kurbanımda daha mecburen bekliyo...

saol cnm benim, görümcemde Buderus kullanıyo senlerdir ve çok memnun hiç arıza yapmamış, netten de araştırdık herkes memnun onun için buderusta karar kıldık, dün akşam gelip keşif yaptılar modeli belirledik, perşembede hayırlısıyla takılacak, petek olayında biraz kırdı döktü olacak ama napalım katlanıcaz, bizim salon biraz büyük onun için şu an takılı olan petekler yeterince hızlı ısıtmıyo,onun için bi tanesinin boyunu tamamen uzatıcaz bakalım inşallah ii verim alırız...

eminim ii olduğuna belki bugün cinsiyetide öğrenirsiniz, ii haberlerle dönersin inşallah...

canım kolay gelsin ben o işleri geçen sene atlattım kendine dikkat et canım çok yorma kendini emi

tmm cnm çok saol...

hadi gözünaydın demek sende artık hep aramızda olacan ne güzel...

ben ilk hamileliğimde davul gibi şiştim.yüzümü el ve ayaklarımı gören şok oluyordu.temmuz sonu doğum yaptım.şişlerim haftalarca inmedi.sanırım yine şişiyorum.vücudum çok su topluyor.

kesin bende şişerim zaten normal zamanda bile biraz yorulunca az yada çok uyuyunca sıcaktan falan hep şişerim, hamilelikte sonum ne olacak bilemiyorum valla..

hoşgeldin nalan tebrik ettim mi seni hatırlamıyorum senin adına çok sevindim kızın olacağı için ilk çocukların kız olması güzel

çok saol cnm, valla biz kız olmasını çok istiyorduk açıkcası, cinsiyeti öğrenince eşimle sevinçten ağladık valla...

oh ne güzel evde olup iş yapanlara imreniyorum.

saol cnm darısı senin başına inşallah...

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram

ayyy hadi gözünaydın cnm demek sende bi prenses annesi oluyosun maaşallah bebişine, oh kızlarımız artıyo topicte valla...

gözünaydın cnm, demek prens annesi olacağın kesinleşti, ii eşin rahatlamıştır artık, demek sapık senin oğlan bizim kızları korumak lazım o zaman senin oğluşundan...:roflol:

inşallah test sonucunda ii gelir cnm...

ayyy hadi gözünaydın cnm demek sende bi prenses annesi oluyosun maaşallah bebişine, oh kızlarımız artıyo topicte valla...
Çok sağol canım şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş =)) Güzel prenseslerimiz onlar bizim :) ilerde birbirlerine anlatırlar bizi annemler internetten tanıştı fln filan D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…