insanlar canımı sıkıyor.
niye bu hırs, herşeyi ben bilirimcilik, bencillik, altında olan birini ezme merakı,
hatta iftira bile atmalar...
bunları duyuyorum ve hayret ediyorum.
hep hayalim sakin bir sahil kasabasında bahçeli bir evde oturup çocuğumu kendim büyütmek istiyorum.
insanlardan uzak durmak istiyorum.
prop sen gitmedin mi daha?
kız olsaydı ne derdi acaba?
gitmedim otobus 2 de :)
kız olsaydı da erkek adamın erkek damadı olur derdı ne dıcek :))
ben alıstırdım kendımı ama erkek anası olmaya şimdiden geline nasıl ezşyet ederım dıye dusunmeye basladım
nihahahahhaha yasasın kotulukalkisalkisalkis
kaç yaşındasın kader?
evet cnm benim çok sağoool :)
Ohhh gözün ayın şekerim senin de :) AFP için kan verdim ben de bugün 2 gün sonra çıkcak sonucum:)
kızlar yaaa ayakları şişen varmıııııı
sanırım çalışan bayanların ayakları şişmeye başladı. eh bütün gün ayakkabıda normal tabi. ben hala rahat giyorum ayakkabılarımı.. tuzu kesmenizi öneririm kızlar.
ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
bijoux
tuzsuz yaşayamıyor o zaman hiç bi şey yiyemiyorum.ben tuzu abartı kullananlardanım.bazen tadına bakmadan atarım.oğlumda da tuz erik limon yiye yiye şiştim bunda da aynı şeyler.tuzu azaltırsam yiyemiyorum.ne yapacağımı şaşırdım
Ayy biran önce gelseler yaaa
kızlarrrrrrr ben geldimmm :) ankaraya gıtmeden once gelmıcektım eve tekrar ama baktım cok vakıt var daha eve gelıp evde beklıım dedım..
şimdi erkek olduğumuz kesinleşti. doktor ultrasonu nereye cevırse oraya dönüp pipisini açtı, biraz sapık bi çocuk olcak galiba :S
boyumuz 18.5 cm, kilomuz da 175 gr civarı.
4lü teste karar verdik AFP yerine testimi de yaptırdım sonucu 3 gune gelır
işte bu kdrrr :)
aynen bende o durmdayım erkek oldğunu en başından beri biliyoıdum.öle hiissediyodum
begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)
ben cıkıorum kızlar cuma gorusuruz optum hepsinizi :)
begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)
ben cıkıorum kızlar cuma gorusuruz optum hepsinizi :)
selam kızlar ben geldim nasılsınız, nihayet işlerimi bitirdim....
insanlar canımı sıkıyor.
niye bu hırs, herşeyi ben bilirimcilik, bencillik, altında olan birini ezme merakı,
hatta iftira bile atmalar...
bunları duyuyorum ve hayret ediyorum.
hep hayalim sakin bir sahil kasabasında bahçeli bir evde oturup çocuğumu kendim büyütmek istiyorum.
insanlardan uzak durmak istiyorum.
prop sen gitmedin mi daha?
kız olsaydı ne derdi acaba?
canım bak hamilesin ya hormonların dengeside bozuluyor haliyle insanlara takma bende burda sıkıntı yaşıyorum hrkeze sinirleniyorum çoook kızıyorum sonra oğluşum geliyor alıma karnımı seviyom iyi hissediyom kendimi sende öyle yap sinirlenmek yokvereliniortaklmaz:
37 cnm
13/09/1973 doğumluyum
ama allahtan hiç göstermiyom şansıma
selam kızlar ben geldim nasılsınız, nihayet işlerimi bitirdim....
canim güle güle kullan simdiden vereliniortak
neyse bende ddiyom timse yokkk bende yarın bebeğimi görmeye ditcemkiii cinsiyetini işallah öğrenirim catlıcammm
ay kimse kalmamış tabii bu saatte kimse olmaz
kızlar hediyesi gelmeyen bi ben mi kaldım yoksa.umudum yarında bakalım yarın gelecek mi
ay şimdiden kolay gelsin, hele bendeki işleri görsen acırsın halime. boş odadaki yüklükler dolu içi boşalacak sonra kırılacak, içindeki gerekli olanlar küçük tuvalete istiflenecek, odaya petek eklenecek, yerleri, duvarları, balkon demirleri ve taşları yapılacak. yatak odası oraya geçecek gardop işlerini saymıyorum bile :bbo: ve de dün biraz başladık nolucak halim bir yardım edenim yok kızlar..
buderus süper seçim ben çok memnunum hayatım. güle güle kullanın şimdiden..
Günaydınlar...bende bebeğimin hareketlerini henüz hissetmemiş olan annelerdenim:)
Ama ultrasonda kıpırkıpırdı İnşallah en kısa zamanda hissederim...
Dünkü kontrolümü iptal ettik eşimin işi çıktı...O da görmek istiyor miniciğimizi:)
Bugün 15.30 da randevumuz...Bakalım minik bize ne sürprizler hazırlıyor...
Cinsiyeti önemli değil sadece onu "kızım" diye mi yoksa "oğluşum" diyemi seveceğime karar vermek istiyorum...
İnşallah iyidir bebişkolarımız
canım kolay gelsin ben o işleri geçen sene atlattım kendine dikkat et canım çok yorma kendini emi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar, ah bir de erken kalkmak olmasa :))
eşim bugün evde, izinli. hazır uyuyorken bakayım dedim :)))
sağolun kızlar valla rahatladım çok ev gibisi yok..
benim hediyem de bugün teslim olucakmış.. bakalım kime gidicek :))
ben ilk hamileliğimde davul gibi şiştim.yüzümü el ve ayaklarımı gören şok oluyordu.temmuz sonu doğum yaptım.şişlerim haftalarca inmedi.sanırım yine şişiyorum.vücudum çok su topluyor.
hoşgeldin nalan tebrik ettim mi seni hatırlamıyorum senin adına çok sevindim kızın olacağı için ilk çocukların kız olması güzel
oh ne güzel evde olup iş yapanlara imreniyorum.
ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
kızlarrrrrrr ben geldimmm :) ankaraya gıtmeden once gelmıcektım eve tekrar ama baktım cok vakıt var daha eve gelıp evde beklıım dedım..
şimdi erkek olduğumuz kesinleşti. doktor ultrasonu nereye cevırse oraya dönüp pipisini açtı, biraz sapık bi çocuk olcak galiba :S
boyumuz 18.5 cm, kilomuz da 175 gr civarı.
4lü teste karar verdik AFP yerine testimi de yaptırdım sonucu 3 gune gelır
işte bu kdrrr :)
Çok sağol canım şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş =)) Güzel prenseslerimiz onlar bizim :) ilerde birbirlerine anlatırlar bizi annemler internetten tanıştı fln filanayyy hadi gözünaydın cnm demek sende bi prenses annesi oluyosunmaaşallah bebişine, oh kızlarımız artıyo topicte valla...
Çok sağol canım şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş =)) Güzel prenseslerimiz onlar bizim :) ilerde birbirlerine anlatırlar bizi annemler internetten tanıştı fln filanD :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?