2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapmıcam ki zaten hiç kusura bakmasınlar 2 yıldır kendimi paralıyorum onlar geldiğinde bir sürü şeyler yapıyorum ben onlara gidince onlar oğullarının sevdikleirni yapıyolar sadece.hamile olmama rağmen hala oğlum şunu ye oğlum bunu ye modundalar.Bri de bi gün iyi bi gün gıcıklar. Bugün telefonda sesi gıcıktı bugün gıcık modunda akşam gelip beni delirtme sesiydi o ses.Geldikleirnde bişey yapmıyolar ki püfür püfür sigara içip laf sokuyolar ancak.bi gün sıkcam boğazlarını ama ne zman
Aynen öyleeee hiçbir zman tek doktorla kalmamak lazım. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşalllaahhhhh

Asocum bozma moralini kaynanatör yüzünden dua et yakınlarında oturmuyor öyle olsaydı ne yapacaktın:bbo:

Nalancım sende dikkat et kovalara dolan suları taşımaya falan kalkma adamlara söyle yada bırak kalsın öyle:umursamaz:

Canım benim yakınımda oturuyo gibi zaten. Telefonla bile yetiyor.istanbula ilk taşındığımızda her haftasonu bizi bursaya çağırıyodu zorlaaaaaa. şimdi de kızına burdan iş buldurdu buraya yerleşmesi için. bol bol gidip geliyolar.Her gelmeleri de ayrı sıkıntı. Hele o görümcem varya ondan nefret ediyorum

Sakın yanında sigara içirme, evde içirme daha doğrusu..
Ben nasıl tiryakiydim bıraktım sigarayı, bir Allahın kuluna da yanımda içirmem valla:umursamaz:

canım aksilik değil çok uzaktan geliyor senin hediyen. zamanında yola verdi arkadaş ama malum mesafe çok :1rolleyes:
arkadaşımın zamanında verdiğinden eminim.asla onu üzmek istemem.sadece elime ulaşmadığını belirtmek istedim.diyarbakırın ilçesindebile değil ilçeye bağlı belde de yaşıyorum.burda çok farklı şeylerle karşılaştım.bi arkadaşım anneler gününde annesine altın kolye ve tekstil eşyelerı gönderdi kargoyla.annesinin eline sadece tekstil eşyalar ulaşmış.altın kolye yok.bi türlü kabullendiremedi altın kolye olduğunu.kusura bakmayın çok utandım kendimi kötü hissettim şimdi:kedi:gönderen arkadaşımda kusura bakmasına.s..kimseyi üzmek incitmek istemem

MARGESıMPSON
eminiz senein sonucunda güzel gelecek.dörtlü sonrası iyi haberler alacaksın canım.kendini üzüp en kötüsünü düşünme.sadece bi riskten bahsetmiş.

Ben evde çalan telefonlara hiç bakmam hep kocama baktırırım sempatiksalakcinni
Çünkü beni ev telefonumdan bir tek kaynanatör arar..
Her aradığında da neden arayıp sormadığımı söyler durur alsanaalsanasmile
Bende telefon çalarken hemen tuvalete giriyorum görüşme bitince çıkıyorumsempatiksalakcinni
Tabi benimki yürüme mesafesinde olduğundan sadece telefonla yırtamıyorum en büyük şansım çalışıyor olmam yoksa benim eve postu sererdieyvahedigeldismile

Sakın yanında sigara içirme, evde içirme daha doğrusu..
Ben nasıl tiryakiydim bıraktım sigarayı, bir Allahın kuluna da yanımda içirmem valla:umursamaz:
aynen ben de bıraktım sigarayı kocam bile balkonda içiyor. ama bunlar gelince mutfağa geçip sözde camın önünde içiyolar. mutfak ve salonum birleşik benim. ama ev sigara dumanı oluyor. analı kızlı içiyolar uyuz uyuz. eşim yokken içiyolar eşim varken yemiyo biyerleri :) eşim varken bikere yaktılar eşim fırçaladı kardeşini yürü git balkonda iç dedi :d ooohhhhhhhhh dedim içimden. sigaraya maruz kalmaktansa bende içerim yani bırakmamamın ne anlamı kalıyo ki? pasif içicilik daha zararlı. Bu akşam inşallah gelmezler buraya inşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh.

canım geçmiş olsun ama bence hiiiç moralini bozacağın bişey yok..daha kötü şeyler duyup yaşayıp olumlu sonuç alan çok arkadaşımız var hem burda hem reelde...o yüzden olumlu düşün ve yeğenimizide üzme:)))) en kısa zamanda sıkıntılarını atlatman dileğiyleee

ben de eşim evdeyken ev teli çaldığında kaçıyorum beni de tek o arıyo bikeresinde uyuyo numarası yaptım eşim uyandırdı al konuş diye o zman çok gıcık olmuştum eşime boğasım gelmişti. eşim yokken onlar aradığında teli hiç açmıyorum zaten artık aramıyolar niye onları doktordan sonra aramıyomuşum diye!

çok geçmiş olsun cnm, aynı şoku bende yaşadım hemde banada telefonda haber verdi dr.um, üzülme tetkiklerini yaptır, sen üzülürsen bebğinde üzülür unutma...

selam hatunlar
leydim nerde gözükmüyo heç iyidir inşallah

dün akşam bebem benden önce babasını tekmelemiş:roflol:
delimidir nedir bide valla bak diyo:CüvCüv:

bunu bende yapıyom nan kocem evdeyse hayatta açmam sempatiksalakcinni
bizim evler 5 dk uzaklıkta ama daha evime 2 kere geldi 3 sene olcek nerdeysezemuszemus
ev 6. kat ve asansör yok çıkamıyo merdivenleri :roflol:

bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee((

ya adamlarında günahını almayayım şimdi malzeme çok onlar napsınlar mecbur onları bi yerlere koymak zorundalar, yani işte pis iş valla...

fena çalışmıyorlar aslında kombi montajı bitti ama teknik servis ve igdaş ın gelip onaylaması lazımmış bugün açılması için..

Canlarım hepinize çok teşekkürler, içimi rahatlattınız sabahtan beri asık olan suratım şimdi gülmeye başladı. İyi varsınız umarım şu uzun yolculuğu kazasız belasız atlatırız:)))))))

Anne ile Baba Arasındaki Fark :)
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyo...rdu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.

Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...

:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm yavv sizinlede paylaşayım dedim :roflol:

aa kötü hissetme kendini utanma hayatım ne alaka. diyorum ya ilçeye gelmiş orda bekliyormuş. bulunduğun yere haftada bir dağıtım varmış. bazı yerlere öyle oluyor, biz de yazlıkta yaşamıştık aynı durumu.
ben sadece arkadaşın ihmalkar olmadığını belirtmek istemiştim sana :) inşallah hediyelerini çok beğenirsin de unutulur gider bu küçük aksilik opuyorumnanaktan

ben kayınvalidemden çoook memnunum kızlar. pek görüşmeyiz ama elinden geleni yapar benim için. bir dediğimi iki etmez.. Allah bozmasınnopuyorumnanaktan

pehlivanınız geldiiiii :roflol:

2 posta ütü yaptım 3.kaldı bir de yerleştirmek :bbo: çıkmicam dışarı vazgeçtim hava çok kasvetli burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…