Yapmıcam ki zaten hiç kusura bakmasınlar 2 yıldır kendimi paralıyorum onlar geldiğinde bir sürü şeyler yapıyorum ben onlara gidince onlar oğullarının sevdikleirni yapıyolar sadece.hamile olmama rağmen hala oğlum şunu ye oğlum bunu ye modundalar.Bri de bi gün iyi bi gün gıcıklar. Bugün telefonda sesi gıcıktı bugün gıcık modunda akşam gelip beni delirtme sesiydi o ses.Geldikleirnde bişey yapmıyolar ki püfür püfür sigara içip laf sokuyolar ancak.bi gün sıkcam boğazlarını ama ne zmanasocum üzme kendini. kimse senden yemek, ikram filan bekleyemez. gelip kendileri yapsınlar.
hamile insanın kusuruna bakılmaz. onların sana yardımcı olması lazım. ben hamile kaldığımdan beri markete gidemiyorum. sıkıntı basıyor. daha olmadı kahvaltı çıkarırsın. önemli olan güler yüz, tatlı dil...
Aynen öyleeee hiçbir zman tek doktorla kalmamak lazım. sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşalllaahhhhhEvet aynısı benim arkadaşımın başına geldi o da kasım annesi
Doktor 2'li de ense kalınlığı fazla çıktı bebek sakat dedi kızın ömründen ömür gitti
Sonra başka doktora gittiler aynı test tekrar yapıldı gayet sağlıklı çıktı bebek
Tabi öteki doktor kabul etmedi hatasını bebeğin ensesini koluyla birlikte ölçmüş tahminlere göre
Hiç bir zaman bir doktorun söylemleri ile hareket etmemek lazım..
Asocum bozma moralini kaynanatör yüzünden dua et yakınlarında oturmuyor öyle olsaydı ne yapacaktın:bbo:
Nalancım sende dikkat et kovalara dolan suları taşımaya falan kalkma adamlara söyle yada bırak kalsın öyle:umursamaz:
Sakın yanında sigara içirme, evde içirme daha doğrusu..Yapmıcam ki zaten hiç kusura bakmasınlar 2 yıldır kendimi paralıyorum onlar geldiğinde bir sürü şeyler yapıyorum ben onlara gidince onlar oğullarının sevdikleirni yapıyolar sadece.hamile olmama rağmen hala oğlum şunu ye oğlum bunu ye modundalar.Bri de bi gün iyi bi gün gıcıklar. Bugün telefonda sesi gıcıktı bugün gıcık modunda akşam gelip beni delirtme sesiydi o ses.Geldikleirnde bişey yapmıyolar ki püfür püfür sigara içip laf sokuyolar ancak.bi gün sıkcam boğazlarını ama ne zman
arkadaşımın zamanında verdiğinden eminim.asla onu üzmek istemem.sadece elime ulaşmadığını belirtmek istedim.diyarbakırın ilçesindebile değil ilçeye bağlı belde de yaşıyorum.burda çok farklı şeylerle karşılaştım.bi arkadaşım anneler gününde annesine altın kolye ve tekstil eşyelerı gönderdi kargoyla.annesinin eline sadece tekstil eşyalar ulaşmış.altın kolye yok.bi türlü kabullendiremedi altın kolye olduğunu.kusura bakmayın çok utandım kendimi kötü hissettim şimdi:kedi:gönderen arkadaşımda kusura bakmasına.s..kimseyi üzmek incitmek istememcanım aksilik değil çok uzaktan geliyor senin hediyen. zamanında yola verdi arkadaş ama malum mesafe çok :1rolleyes:
Canım benim yakınımda oturuyo gibi zaten. Telefonla bile yetiyor.istanbula ilk taşındığımızda her haftasonu bizi bursaya çağırıyodu zorlaaaaaa. şimdi de kızına burdan iş buldurdu buraya yerleşmesi için. bol bol gidip geliyolar.Her gelmeleri de ayrı sıkıntı. Hele o görümcem varya ondan nefret ediyorum
aynen ben de bıraktım sigarayı kocam bile balkonda içiyor. ama bunlar gelince mutfağa geçip sözde camın önünde içiyolar. mutfak ve salonum birleşik benim. ama ev sigara dumanı oluyor. analı kızlı içiyolar uyuz uyuz. eşim yokken içiyolar eşim varken yemiyo biyerleri :) eşim varken bikere yaktılar eşim fırçaladı kardeşini yürü git balkonda iç dedi :dSakın yanında sigara içirme, evde içirme daha doğrusu..
Ben nasıl tiryakiydim bıraktım sigarayı, bir Allahın kuluna da yanımda içirmem valla:umursamaz:
Kızlar günaydın bu haftaya çk kötü başladım geçen hafta ikili test yapmıştım ve salı günü sonucu çıktı. Dokturum neticiye telefonda açıklayacağını söylemişti. Sağolsun çalıştığımı bildiği için bunun için izin almana gerek yok dedi. Neyse adamı aradım ve ikili test sonucumun negatif çıktığını söyledi. Telefonda büyük bir şok yaşadım. Gerçi doktor telefonda o kadar kötü konuşmadı ama bir riskten bahsedince ben başladım ağlamaya. Doktor anlatıor ama benim aklım başka yerlerde. Doktorda en iyisi sen yarın gel dedi ve yüz yüze konuşalım dedi. Ense kalınlığı iyi çıkmış. Biraz içime rahatlatan o oldu. Dörtlü test yapılması gerekiyormuş. Kızlar moralim çok bozuk. Şu hamileliğimin keyfini hiçbir şekilde yaşayamıyorum. Bebeğim olacak diye de nedense sevinemiyorum. Her test zamanı ömrümden ömür gidior. Gece uykularım kaçtı nedense. Artık psikolojik olarak rüyalarıma giriyor. Şu testler beni mahvedior. Ne zanan şu hamileliğimin keyfini çıkaracağım ne zaman mutlu olacağım offfffff çok canım sıkkın çokkkkk! (Kusura bakmayın amacım sizide mutsuz etmek değil beni anlayabilen kişiler olduğunuz için size açıldım)
ben de eşim evdeyken ev teli çaldığında kaçıyorumBen evde çalan telefonlara hiç bakmam hep kocama baktırırım sempatiksalakcinni
Çünkü beni ev telefonumdan bir tek kaynanatör arar..
Her aradığında da neden arayıp sormadığımı söyler durur alsanaalsanasmile
Bende telefon çalarken hemen tuvalete giriyorum görüşme bitince çıkıyorumsempatiksalakcinni
Tabi benimki yürüme mesafesinde olduğundan sadece telefonla yırtamıyorum en büyük şansım çalışıyor olmam yoksa benim eve postu sererdieyvahedigeldismile
Kızlar günaydın bu haftaya çk kötü başladım geçen hafta ikili test yapmıştım ve salı günü sonucu çıktı. Dokturum neticiye telefonda açıklayacağını söylemişti. Sağolsun çalıştığımı bildiği için bunun için izin almana gerek yok dedi. Neyse adamı aradım ve ikili test sonucumun negatif çıktığını söyledi. Telefonda büyük bir şok yaşadım. Gerçi doktor telefonda o kadar kötü konuşmadı ama bir riskten bahsedince ben başladım ağlamaya. Doktor anlatıor ama benim aklım başka yerlerde. Doktorda en iyisi sen yarın gel dedi ve yüz yüze konuşalım dedi. Ense kalınlığı iyi çıkmış. Biraz içime rahatlatan o oldu. Dörtlü test yapılması gerekiyormuş. Kızlar moralim çok bozuk. Şu hamileliğimin keyfini hiçbir şekilde yaşayamıyorum. Bebeğim olacak diye de nedense sevinemiyorum. Her test zamanı ömrümden ömür gidior. Gece uykularım kaçtı nedense. Artık psikolojik olarak rüyalarıma giriyor. Şu testler beni mahvedior. Ne zanan şu hamileliğimin keyfini çıkaracağım ne zaman mutlu olacağım offfffff çok canım sıkkın çokkkkk! (Kusura bakmayın amacım sizide mutsuz etmek değil beni anlayabilen kişiler olduğunuz için size açıldım)
Ben evde çalan telefonlara hiç bakmam hep kocama baktırırım sempatiksalakcinni
Çünkü beni ev telefonumdan bir tek kaynanatör arar..
Her aradığında da neden arayıp sormadığımı söyler durur alsanaalsanasmile
Bende telefon çalarken hemen tuvalete giriyorum görüşme bitince çıkıyorumsempatiksalakcinni
Tabi benimki yürüme mesafesinde olduğundan sadece telefonla yırtamıyorum en büyük şansım çalışıyor olmam yoksa benim eve postu sererdieyvahedigeldismile
canım üzülme bebişi de üzme, dr lar hep en kötüsünü düşünüp hareket ediyorlar. ense kalınlıgı iyiyse merak etme bişey yoktur bebişinde..
sanırım biraz dağınık ve pis iş yapan ustalara rastgeldin arkadaşım tüh :1no2:
aa kötü hissetme kendini utanma hayatım ne alaka. diyorum ya ilçeye gelmiş orda bekliyormuş. bulunduğun yere haftada bir dağıtım varmış. bazı yerlere öyle oluyor, biz de yazlıkta yaşamıştık aynı durumu.arkadaşımın zamanında verdiğinden eminim.asla onu üzmek istemem.sadece elime ulaşmadığını belirtmek istedim.diyarbakırın ilçesindebile değil ilçeye bağlı belde de yaşıyorum.burda çok farklı şeylerle karşılaştım.bi arkadaşım anneler gününde annesine altın kolye ve tekstil eşyelerı gönderdi kargoyla.annesinin eline sadece tekstil eşyalar ulaşmış.altın kolye yok.bi türlü kabullendiremedi altın kolye olduğunu.kusura bakmayın çok utandım kendimi kötü hissettim şimdi:kedi:gönderen arkadaşımda kusura bakmasına.s..kimseyi üzmek incitmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?