üşeniyorum böyle şeylerle yaa. hazır almak daha kolayıma geliyo galibaBafocum ben pek beğenmedim baskısını
Böyle tişört düşünüyorsan eğer baskı yapan yerlere git daha fazla örnek bulabilirsin
http://www.tish-o.com.tr/shops/paging/BabalarGunu_6_6_3794.asp
bak burada çok model var
ekledim cnmbafocum beni de ekler msin? listeye baktım da ne kadar çokmuşuz...
bayıldımBunu da bir arkadaşım oğluna almış bu da çok güzel :)
ilonaya katılıyorum gebe ninkiler güzel ama cok pahalı ya ben lcw den aldım bugun giyidim hatta ekliym aklinialirimsmilecelis güzeller ama pahalılar bi penyeye 50 lira verilirmi
LCW de de çok güzeller var 15-20 lira =)
bana boyle bır hedıye gelse bayılırım vallazemuszemusKizlar bu nedir? ben anlamadim ? 150 adet bebek bezinden yapilmis
oy maşallah yazdım cnmbafocumm oğlumun adııı Mehmet Emir Allah nasip ederse yazabilersin zemuszemus
evet canım kesin sezeryan olucam :CüvCüv:
ben dayanabilirsem bagıra cagıra hıssederek dogurmak ısıtorum da bakalım kaydirigubbakcemile5 yerse
merhaba herkese dün doktoraydım 3'lü tarama için doktoruma 4'lü taramayı da sordum (tek farkı dimerik inhibin diye bir orana daha bakılıyor dördüncü olarak)henüz türkiyede yüzbin kişi üzerinde denenmemiş bişi dedi yani yüzbin kişi yaptırıcak ve yüzbin kişide ki riski belirlicez henüz o kadar yaygın değil sende o yüzbin kişiden biri olma gerek yok dedi..kan tahlili sonuçlarımı haftaya alıcam..bebeğimizin kafasından ayak parmaklarına kadar her ölçümünü yaptı...plasentasındaki damarlar falan bir sürü şey...onu izlemek kadar güzel birşey olamaz zaten %100 erkek dedi çok güzel bir duygu yarabbim
röfle yaptırabilir miyim dedim 16.haftayıda bitirdin yaptırabilirsin dedi ama yine de emin değilim ben...
tetanoz aşısı 20.haftada olucak dedi...
16+5 deyim toplamda 800 gr almışım doktorum 20.haftayı 2,5 kiloyla tamamlaman normal dedi..
işte böyle kızlar allahım herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçlarımız çok güzel çıksın
hayırlı olsun cnm
hadı bakalım hayırlı olsun cnmselam kızlar.
biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
selam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
çok şükür yolundaydı herşey. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. kendisi yapacakmış dr.
sizler nasılsınız geçmişi okuyayım..
or bir prens daha... maşallah
:roflol: ay kıyamam yaakötükedihüso:umursamaz
ayyyy kaynanam aradı istanbula geliyolarmış cümbür cemaat haftasonu düğünleir var akrabalarının.Kızında kalcak allahtan direk kızına gidiyolar her defasında aramış bana diyoki sakın bişey hazırlama sakın yemek yapma sakın onu bunu yapma. zaten yapmıcaktım ki.Sırf ben bişeyler yapayım diye laf atıyor.her geldikleirnde yemekleri çeşit çeşit pastaları börekleir çeşit çeşit döktürüyodum ona alıştılar valla kimse kusura bakmasın bişey yapamam. Onlar bana bir şey yapmıyo ki ben onlara yapayım bitti artık eski asoyu öldürdüler Çok üzgünüm çoook Öfffff bana iş göründü evi toparlayım fln bari amaaaaannnnnnn amaaannnn bıktım valla.