2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üşeniyorum böyle şeylerle yaa. hazır almak daha kolayıma geliyo galiba

bafocum beni de ekler msin? listeye baktım da ne kadar çokmuşuz...
ekledim cnm

Bunu da bir arkadaşım oğluna almış bu da çok güzel :)
bayıldım

celis güzeller ama pahalılar bi penyeye 50 lira verilirmi
LCW de de çok güzeller var 15-20 lira =)
ilonaya katılıyorum gebe ninkiler güzel ama cok pahalı ya ben lcw den aldım bugun giyidim hatta ekliym aklinialirimsmile

Kizlar bu nedir? ben anlamadim ? 150 adet bebek bezinden yapilmis

bana boyle bır hedıye gelse bayılırım vallazemuszemus

bafocumm oğlumun adııı Mehmet Emir Allah nasip ederse yazabilersin zemuszemus
oy maşallah yazdım cnm

evet canım kesin sezeryan olucam :CüvCüv:

ben dayanabilirsem bagıra cagıra hıssederek dogurmak ısıtorum da bakalım kaydirigubbakcemile5 yerse

hayırlı olsun cnm

selam kızlar.

biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
hadı bakalım hayırlı olsun cnm

or bir prens daha... maşallah

:roflol: ay kıyamam yaa

kızlar 30 kusur sayfa okudum geldim.. tüm gelişmeleri tablomuza ekledim umarım atlamamısımdır.

nasılsınız

ben dun ılk resmi tekmemi hissettim biliyormusunuz ağladım ama ya resmen sanki içerden çimdik yemiş gibi geldi göbeğimin kenarından

çok tatlıydısırnaşık şey

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html

yemek linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html[/QUOTE]

son durum:CüvCüv:

hadı ben ıse doneyım optum sızı

nalancım cok kolaylıklar dılıyorum sana aman egılıp kalkma.. bırak dagılsın once bır sonra elbet toparlanır sen adamların arkasından toparlamaya çalışma sakın

uff kıyma bana midem ağrıyo midemi etkiledi çorapçı takımı oooooooooooff.

ben onun minicik ayaklarını yerimmmmmmmmm :)

Kızlar günaydın bu haftaya çk kötü başladım geçen hafta ikili test yapmıştım ve salı günü sonucu çıktı. Dokturum neticiye telefonda açıklayacağını söylemişti. Sağolsun çalıştığımı bildiği için bunun için izin almana gerek yok dedi. Neyse adamı aradım ve ikili test sonucumun negatif çıktığını söyledi. Telefonda büyük bir şok yaşadım. Gerçi doktor telefonda o kadar kötü konuşmadı ama bir riskten bahsedince ben başladım ağlamaya. Doktor anlatıor ama benim aklım başka yerlerde. Doktorda en iyisi sen yarın gel dedi ve yüz yüze konuşalım dedi. Ense kalınlığı iyi çıkmış. Biraz içime rahatlatan o oldu. Dörtlü test yapılması gerekiyormuş. Kızlar moralim çok bozuk. Şu hamileliğimin keyfini hiçbir şekilde yaşayamıyorum. Bebeğim olacak diye de nedense sevinemiyorum. Her test zamanı ömrümden ömür gidior. Gece uykularım kaçtı nedense. Artık psikolojik olarak rüyalarıma giriyor. Şu testler beni mahvedior. Ne zanan şu hamileliğimin keyfini çıkaracağım ne zaman mutlu olacağım offfffff çok canım sıkkın çokkkkk! (Kusura bakmayın amacım sizide mutsuz etmek değil beni anlayabilen kişiler olduğunuz için size açıldım)

süper bişeyyyyyyyy. sanırım bende 2 hafta içinde hissedeceğim inşallah, doktor demişti.
ya çok sevindim senin adına güzel bir duygudur allah bizede nasip eder umarım.

canım amniyo sentez dememiş demekki okadar kötü değil dörtlü testi bende yaptırdım ikili gibi aynı.bence içini ferah tut bebişinin gayet sağlıklı olcağına motive ol eminim ii çıkacak allah yardımcın olsun.

aaaa dur hemen bozma sinirlerini bebek de bişey yoksa bile üzüntüden olcak allah korusun. dur hayatım merak etme 4lü yapılsın detaylı bakılsın bak güzle sonuçlar çıkcak cnm benim. benim bi arkadaşıma 2 li test sonucundan dolayı doktor hemen almalıyız çocuğu dedi. hemen başka doktora gittiler doktor gülmüş bebek gayet sağlıklı demiş arkadaşım hala hamile 34.haftasına girdi hatta.dur hemen stres yapma sakınnnnnnn!!!!!!!!!!!!

yakın olsaydın cana yardıma gelerdik hemen hollolurdu

saol cnm sölemen bile yeter yardım etmiş kadar oldunuz...

aaa hayırlı olsun ilk tekmen çok sevindim valla opuyorumnanaktan, inşallah bizde enyakın zamanda tekmesini hissederiz...

ayy canım yerim ben onu ne güzel bişiyyy

:gitme: midem yanıyo çok fenaaaaa niye kafama takıyosam o kadını

sıkma canını kuzum üzmeee bebeğiniide

bu kadar kötü düşünme bi sorun yoktur canım tedbir amaçlı demiştir.

zaten ev o kadar dağınık ki şu anda bi görsen, her yerde kablolar matkaplar merdiven kovalar bezler vidalar testere böle samana benzer bi şi ler borular kartonlar tam savaş alanı yani...gitsinler yavaş yavaş yaparım artık...

GÜnaydın arkadaŞlarr bugÜn hİÇ tadım yok bİr halsİzİlk bİtkİlnİlk var ÜstÜmde anlamadımm havada bİr garİp kapalı bİr ÜŞÜyom bİr terlİyom

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, geçen günde ben böyle olmuştum.

bozma moralini hemen dörtlü test daha ayrıntılı oluyor. ben 2 li teste giremedim. benim nazlı bir türlü dr. teyzesinin istediği gibi durmadı. ense kalınlığı ölçülmedi. hiç birşey bilmeden 1 ay beklemiş olacağım. ve 4 lü teste gireceğim. allahın izniyle hiç bir sorun olmaz. kendini hiç üzme. üzersen bebeğinde üzülür, içini ferah tut. dr. sana kesin şu var dememiş ki.

canım üzülme bebişi de üzme, dr lar hep en kötüsünü düşünüp hareket ediyorlar. ense kalınlıgı iyiyse merak etme bişey yoktur bebişinde..

sanırım biraz dağınık ve pis iş yapan ustalara rastgeldin arkadaşım tüh :1no2:

asocum üzme kendini. kimse senden yemek, ikram filan bekleyemez. gelip kendileri yapsınlar.
hamile insanın kusuruna bakılmaz. onların sana yardımcı olması lazım. ben hamile kaldığımdan beri markete gidemiyorum. sıkıntı basıyor. daha olmadı kahvaltı çıkarırsın. önemli olan güler yüz, tatlı dil...

çok büyük bi mutluluk ilk hareketlerini hissetmek.daha dur annesi seni tekmeleriyle uyandıracak.dışardan baktığında arkadaşların bile görecek hareketlerini yer değiştirmelerini.karnının bi tarafı yumurta gibi olurken diğer tarafı bş gözükecek.

nalancım kolay gelsin sana tansiyonumda düşük geliba kızlar kafamı kaldırmıyorum uyuycam diğe korkuyorum gelen gidende yok pek sessizz kestirsem mi acaba :) meladicim benimde iş çıkışı yapcak halim kalmıyor annemin yanımda olması büyük şans benim için hazır şeyler yapıyorum pratik dolbımda köfte hep olur hazır yanına pilav birde çorba kurtarıcım bay köftee :)

Evet aynısı benim arkadaşımın başına geldi o da kasım annesi
Doktor 2'li de ense kalınlığı fazla çıktı bebek sakat dedi kızın ömründen ömür gitti
Sonra başka doktora gittiler aynı test tekrar yapıldı gayet sağlıklı çıktı bebek
Tabi öteki doktor kabul etmedi hatasını bebeğin ensesini koluyla birlikte ölçmüş tahminlere göre
Hiç bir zaman bir doktorun söylemleri ile hareket etmemek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…