2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaaaaaaaa iyi mi geliyor=? test edip onaylanmış mı kız burdaki doğum yapan komşumun çocuğu 53 günlük oldu hala da gazdan mahfoluyo bebek yaa söyleyim bari,

ben burda okumuştum damlatanlar bebeklerinin gazsız olduğunu söylüyolar denemekte yarar varr zeyneple aynı gün doğurucaz galiba biz damlatalım sizede haber veririz iyi gelip gelmediğini

süpermiş ya doğar doğmaz damlatayım bari bende.o heycanla aklıma gelirse
ben burda okumuştum damlatanlar bebeklerinin gazsız olduğunu söylüyolar denemekte yarar varr zeyneple aynı gün doğurucaz galiba biz damlatalım sizede haber veririz iyi gelip gelmediğini
denemekte fayda var valla gaz problemi çok fena yaa yazık bebeklere

evet söyleriz size :)

ben kaçar kızlar dişçiye gidicemm ordanda annneme akşam görüşürük nalan çook yorma kendinii
hadi görüşürüz canım ben de kalkıp ütülerime başlicam.. bitireyim yağlanayım duş alayım dışarı çıkıcam.

süpermiş ya doğar doğmaz damlatayım bari bende.o heycanla aklıma gelirse

denemekte fayda var valla gaz problemi çok fena yaa yazık bebeklere
hatırlatırız biz sana hazırlarsın. unutursan da biri getirir hastaneye kaydirigubbakcemile3

en erken kahvaltı yapan benim galiba!
bugün kahvaltıdan sonra patates haşladım akşama hazır olsun diye, patates salatası yapacağım.

günaydın arkadaşlar hepinize... melodi maaşallah sabah sabaha neler yapmışsınzemuszemuszemuszemus ben sabah uyanınca bir bardak süt içip bişeyler atıştırıp ancak yetişip çıkıyorum evden:gitme::gitme:ne kadar tembel olduğumu sizi görünce dahada ii anlıyorum:dance::dance:

bütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...

kolay gelsin nalan senin için çooook basit işler onlar şekerimzemuszemuszemuszemus kombicilerin işi bitsin 2 saatte eski haline getirirsin sen mutfağını canımm

saol fınfıkcım hiç olumsuz düşünmedim ama içim içimi yemedi değil tabi meraktan, ama şu an kuş gibiyim acayip hafifledim, inşallah en yakın zamanda meybie ninde ii haberlerini alıcaz...

ay eski kombi çıktı nihayet, mutfak leş gibi oldu, bide salon duvarını delip yeni termostat taktılar eskisi olmazmış bu yeni kombiye, yeride doğru değilmiş zaten dediler, aayyyyy fenalık geldi, daha peteğe geçmediler, yeni kombinin montajı yapılıyor....

bütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...

aa neden öyle oldu tahliye vanası yok muydu tesisatın veya kombinin. sanırım biraz eski modeldi ya da öylesine yapılmıştı. tüh üzüldüm şimdi yaa...

GÜnaydın arkadaŞlarr bugÜn hıÇ tadım yok bır halsızılk bıtkılnılk var ÜstÜmde anlamadımm havada bır garıp kapalı bır ÜŞÜyom bır terlıyom

Günaydın kızlar, yine erken kalktım yine dönüp durdum uyuyamadım ne olucak bu halim bilmiyorum.

GÜnaydın arkadaŞlarr bugÜn hİÇ tadım yok bİr halsİzİlk bİtkİlnİlk var ÜstÜmde anlamadımm havada bİr garİp kapalı bİr ÜŞÜyom bİr terlİyom

günaydın canım bende dün kötüydüm. Sanırım bir gün önce biraz yorulunca tempoyu yüksek tutunca acısı çıkıyor tabi havanın basıklığı cabası.

aa neden öyle oldu tahliye vanası yok muydu tesisatın veya kombinin. sanırım biraz eski modeldi ya da öylesine yapılmıştı. tüh üzüldüm şimdi yaa...

aman ne bilim annamadım ki altında bi takım vanalar var ama ne işe yarar bilmemki, annemlerde banyoda bi vana vardı ordan boşaltılıyordu bunda öle bi şi yok banyoda..

neyse çıktı zaten, altına kovalar koydular öle hallettiler ama mutfak tam savaş alanı gibi...

amaaannnnn bitsinde kurtulayım..

helin hivda canım sana hediye alan arkadaşın hediyesi 30 mayısta bismildeymiş. takipten baktık ama nedense hala şubede görünüyordu. biz de telefonunu bulduk konuştuk falan. oturduğun yere haftada 1 kargo geliyormuş ve bugün veya yarın hediye elinde olurmuş..

sana hediye alan arkadaş zamanında yollamış ve hediyesi zamanında ilçedeymiş yani hayatım. bir ihmal yapılmamış bilgin olsun diye yazayım dedim :)

yakın olsaydın cana yardıma gelerdik hemen hollolurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…