aaaaaaaaaaaaaaa iyi mi geliyor=? test edip onaylanmış mıkız burdaki doğum yapan komşumun çocuğu 53 günlük oldu hala da gazdan mahfoluyo bebek yaa söyleyim bari,
süpermiş ya doğar doğmaz damlatayım bari bende.o heycanla aklıma gelirse
denemekte fayda var valla gaz problemi çok fena yaa yazık bebeklereben burda okumuştum damlatanlar bebeklerinin gazsız olduğunu söylüyolar denemekte yarar varr zeyneple aynı gün doğurucaz galiba biz damlatalım sizede haber veririz iyi gelip gelmediğini
evet söyleriz size :)ben burda okumuştum damlatanlar bebeklerinin gazsız olduğunu söylüyolar denemekte yarar varr zeyneple aynı gün doğurucaz galiba biz damlatalım sizede haber veririz iyi gelip gelmediğini
hadi görüşürüz canım ben de kalkıp ütülerime başlicam.. bitireyim yağlanayım duş alayım dışarı çıkıcam.ben kaçar kızlar dişçiye gidicemm ordanda annneme akşam görüşürük nalan çook yorma kendinii
hatırlatırız biz sana hazırlarsın. unutursan da biri getirir hastaneye kaydirigubbakcemile3süpermiş ya doğar doğmaz damlatayım bari bende.o heycanla aklıma gelirse
denemekte fayda var valla gaz problemi çok fena yaa yazık bebeklere
ayyy neyse cnm boşver sıkma canını nasılsa kirlencek stres yapma boşver.bitsin de kurtul bu işten vallabütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...
en erken kahvaltı yapan benim galiba!
bugün kahvaltıdan sonra patates haşladım akşama hazır olsun diye, patates salatası yapacağım.
bütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...
Günaydın Herkese opuyorumnanaktan
Muhteşem bir gün geçirmeniz dileklerimle zemuszemus
Günaydın asocum geldimde geçmişe baktım bir sürü sayfa okudum:bbo:
İş yerinden göbüşleri göremiyorum diye akşam evden baktım maşallah göbüşler çıkmış duyguss'un göbüşü hepimizi geçmişkaydirigubbakcemile3
Sezencim geçmiş olsun canım oğluşun dişi şişmiş :sinifsinif: bende onun yaşlarındayken çok çektim dişlerimden annem kazık kadar beni dizinde sallardı uyuyayım diyeboshayallersmile
Nalan kuşum prensesin iyi haberleri gelmiş çok sevindim opuyorumnanaktan Zaten başta sen ve sonrasında topicdeki herkes hiç olumsuz düşünmemiştik ve hep dua ettik umarım meybienin de güzel haberleri gelir:Saruboceq:
bütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...
GÜnaydın arkadaŞlarr bugÜn hİÇ tadım yok bİr halsİzİlk bİtkİlnİlk var ÜstÜmde anlamadımm havada bİr garİp kapalı bİr ÜŞÜyom bİr terlİyom
bütün mutfağı boşalttık eski kombiden sular akacakmış mutfağa ay her taraf leş gibi olacak...[/QUOTE
kolay gelsin canım kendini fazla yorma
aa neden öyle oldu tahliye vanası yok muydu tesisatın veya kombinin. sanırım biraz eski modeldi ya da öylesine yapılmıştı. tüh üzüldüm şimdi yaa...
aman ne bilim annamadım ki altında bi takım vanalar var ama ne işe yarar bilmemki, annemlerde banyoda bi vana vardı ordan boşaltılıyordu bunda öle bi şi yok banyoda..
neyse çıktı zaten, altına kovalar koydular öle hallettiler ama mutfak tam savaş alanı gibi...
amaaannnnn bitsinde kurtulayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?