- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar amniosentez sonucum çıkmış.ama telefonda bilgi vermediler..eşim raporu almaya gitti.resmen kalbim duracakk.acaba sonuç kötüdemi söylemediler yaaa..aay ne olur dua edin allah rızası için...ne zormuş yaaa
burdaki insanlarıda sıkmak istemezdim kusura bakmayın hayat bazen yokuş bazen inişle dolu bununda üstesinde gelirim.
kızlar amniosentez sonucum çıkmış.ama telefonda bilgi vermediler..eşim raporu almaya gitti.resmen kalbim duracakk.acaba sonuç kötüdemi söylemediler yaaa..aay ne olur dua edin allah rızası için...ne zormuş yaaa
inş...zaman geçmiyor yaaa..resmen durdu...uuuuuffffffffffffff
al benden de o kadar. yolarım ben onu varya lime lime ederim haddini bilsin valla
bencedeee
silince çıkmıyo mu hiç? olmuyosa dışardan koltuk temizleyicisi çağırcan şekerim artık
burdaki insanlarıda sıkmak istemezdim kusura bakmayın hayat bazen yokuş bazen inişle dolu bununda üstesinde gelirim.
tum arkadaslara merhaba bende Allahın ıznıyle 2010 kasım ayında anne olacagım. su anda 17 artı 4 gunluk hamısım ya ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ılk bebegımı 10 haftalık hamıleyken kalbı durdu. bu ıkıncı hamılelıgım acaba ılk kez anne olacagım ıcınmı bebegın hareketlerını hıssetmıyorum. sadece elımı karnıma koydugumda kucuk kıpırdamalar hıssedıyorum onun dısında karnımda bı hareketlılık gıssetmıyorum normalmı bu durum. ılk kez anne olacak arkadaslar sizde aynı benim gibimisiniz? cevaplarsanız sevivirim....
inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((
bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee ((
inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((
rica etseydide sonucu alsaydınız bari ama iidir sıkma canını
haydaaaa.. ee onaylasaydı doktor neyse vardır herşeyde bi hayır meybieciğim dualarımız seninle
:lepi: :lepi: :lepi:her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
hepinize teşekkür etmek istedim, biliyorum çok fazla alıntı oluyo ama napim beni ağlattınız valla, beni düşünen, destek olan, dua eden vaktini ayırıp benim nasıl olduğumu sorup merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, dualarınız sayesinde her şey çok rahat geçti, ve Allahıma şükür kızımızın her şeyi ii çıktı...opuyorumnanaktan
Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :Saruboceq:
yok cnm hamilelikten önce 50 şimdi 57 :bbo:bafo sadece 1 aydamı 7 kilo aldın:1shok: yoksa toplam hamileliğinde mi ?
ben son 1 ayda 2,5 aldım dr kızdı 6. aydan sonra çok alınıyormuş zaten biraz dikkat etmem gerek benim zaten tombikim bide kilo alırsam yürüyemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?