2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım büyük hastaneler, labaratuarlar yanlış anlaşma vs olur diye artık hiçbir test sonucunu telefonda söylemiyorlar. ya gidip alıyorsun ya da faks çekiyorlar için rahat olsun

burdaki insanlarıda sıkmak istemezdim kusura bakmayın hayat bazen yokuş bazen inişle dolu bununda üstesinde gelirim.

canım ne sıkması umarım herşey yoluna girer hiçbir şekilde taviz vermemeye çalış artık sen eşin ve çocuğun ayrı bir ailesiniz

inş...zaman geçmiyor yaaa..resmen durdu...uuuuuffffffffffffff

meybie ciğim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. İnanıyorum ki güzel sonuç çıkmıştır tatlım.

al benden de o kadar. yolarım ben onu varya lime lime ederim haddini bilsin valla

bencedeee

silince çıkmıyo mu hiç? olmuyosa dışardan koltuk temizleyicisi çağırcan şekerim artık

canım ben bi yeni evliyken bunları sildim yıkadım daha kötü oldu ama benim burda öyleee koltuk temizleme şirket filan yok

burdaki insanlarıda sıkmak istemezdim kusura bakmayın hayat bazen yokuş bazen inişle dolu bununda üstesinde gelirim.

yok canım biz sıkılmadık siz kendinizi üzmeyin evet belkide bize kolay geliyo yaşayan bilir ama ezdirmeyin kendiniz cok keşke elimizden bişey gelse sizin için

tum arkadaslara merhaba bende Allahın ıznıyle 2010 kasım ayında anne olacagım. su anda 17 artı 4 gunluk hamısım ya ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ılk bebegımı 10 haftalık hamıleyken kalbı durdu. bu ıkıncı hamılelıgım acaba ılk kez anne olacagım ıcınmı bebegın hareketlerını hıssetmıyorum. sadece elımı karnıma koydugumda kucuk kıpırdamalar hıssedıyorum onun dısında karnımda bı hareketlılık gıssetmıyorum normalmı bu durum. ılk kez anne olacak arkadaslar sizde aynı benim gibimisiniz? cevaplarsanız sevivirim....

sakin ol canım iidir telefonda söylemiyolar bazen içini ferahh tuttt

bafo sadece 1 aydamı 7 kilo aldın:1shok: yoksa toplam hamileliğinde mi ?
ben son 1 ayda 2,5 aldım dr kızdı 6. aydan sonra çok alınıyormuş zaten biraz dikkat etmem gerek benim zaten tombikim bide kilo alırsam yürüyemem valla

inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((

slm kızlar nasılsınız ben geldim
hazal cım hayırlı ugurlu olsun
ben hissetmiyorum canım hareketlerini

canım allah yüzünü güldürsün...dualarımız seninle iyi haberler alman dileğiyle

bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee((

çok şansızmışsın ya benim bi arkadaşım var oda aynı bırakamadı
ben günde 1,5 paket içiyodum hamile kalmadan önce bırakmayı hep planlıyodum ama bi türlü olmadı işim çok stresli olduğu için bırakamadım şansıma hamile kalıncada ilk sigara ve sütten midem bulandı

rica etseydide sonucu alsaydınız bari ama iidir sıkma canını

haydaaaa.. ee onaylasaydı doktor neyse vardır herşeyde bi hayır meybieciğim dualarımız seninle

rapor istanbuldan henüz gelmemiş...kargoyla gelecekmiş..hastane içinde yapılacak bişey değilmiş...aay ne bileyimm nasıl işliyor bu sistemm..1 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum...oof ooof

pazartesı doktorum var cınsıyetını ogrenecegım insaallah ama sımdı kafama takılan sey bebegımın hareketlrı ya nıye bısey hıssetmıyorum kafamçokkarıştı.pazartesıyı ıple cekıyorm cok heyecanlıyım. ya bıde lılypıe goruntusunu nasıl yapıyorsunuz bı turlu yapamadım

Son düzenleme:
1 hafta aradan sonra ben geldim akannehir
1 hafta olmuş uğramayalı kafamçokkarıştı
ay ne kadar yoğunmuşum farkettim laelaelaelaelae
hala işim çok enerjim kalmadı
bugunluk bu kadar dedim kendime mola verdim
hepiniz iyisinizdir inşallah
bebelerin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı :1rolleyes:
:lepi: :lepi: :lepi:

aminn canımm :Saruboceq:

yok cnm hamilelikten önce 50 şimdi 57 :bbo:

inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((

cnm sabret gec olsun guc olmasın diyelim bilmiyorumkismile

nalannnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım sımdı okudum daha sonuclar temız cıkmıs.. gözün aydın sırnaşık şey

slm kızlar bende bugün 3 lü testimi öğrenmek için doktoru aradım riskin üstünde çıkmış dedi bende hiç ihtimal vermediğim için iyi yani demi dedim oda bi sorun yok dedi ama hafta içi bir uğrayın yüz yüze konuşalım dedi bende bir sorunmu var dedim yok dedi ama niye öyle söylediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…