2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy çok hoşuma gitti ya canım babasınında kalbi temiz düşünememiş çocuğun anca klozetten su alabileceğini sırnaşık şeysırnaşık şey
bende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee((
ayy birde yemeklerden sonra diyorsun vallaalsanaalsanasmileçok kızdım sana bebişe yazık değilmi hemen bırak sonra vicdan azabı çekersin
kadına bak valla bi garip gitmeyiverin bu bayramda oğlunu görmeyiversin değil mi ya senin ne zaman doğurcanı allah bilir töbe töbe
iyi yaparsın canım ama sanmam korkularından alırlar bence
ben kaçamıyorumda benimki bebeği sevdirmezsem seni döverim diyecek kadar sınırsız kötülükte ben allaha havale ettim beni hamile hamile çok üzüyorlar ama .
sende diyemiyomusun bacım beni dövecek adam daha anasının karnından doğmadı diye bu ne terbiyesizlik ezdirme kendini bence

Celisuenis arkadaşım tam 16 haftalık hamileyim...bebiş cinsiyetini göstermediği için bilmiyoruz henüz...
Hayırlısı olur inşallah...Görüşmek üzere hoşçakal

allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun erkekler analarının ağzına bakarsa bizler daha çoookk üzülürüz inş kocan onlara pas vermez bir daha

Kayınvaliden sana bunu söylerken neden tepkini koymuyorsun..
Ya sessiz kalırsanız binerler tepenize çünkü o potansiyel var kaynanalarınızda
"Benim elim armut toplamıyor ya sen beni dövmeye kalkarsan bende kendimi savunurum istersen bir dene"
Desen kalkıp seni dövebilecek mi bakalım..

kızlarr sakınn yanlış anlamayında nolur bu kadar ezdirmeyin kendinizi yazık değilmi sizi büyüten ana babalara biraz dişlü olursanız korkarlar o kadar yapamazlarrr

uyu istersen vakit geçer şimdi hem sana da. geceleri ben de yüz kere uyanıyorum ya bölük pörçük uyuyorum gündüz uyumadığım halde :S
ay sen de mi??? ay kızlar allah sabır versin size. peygamber sabrı varmış gerçi sizde ben şimdiye kadar katil olmuştum kesin.

nası bu kadar yüz verebliyosunuz ben onu anlamıyorum
ne demek kalkar döverim
sen kimsinki!!! ne zannediyosun kendini!!
sende diyemedinmi arkadaşım hadi bi kalkta döv bakıyım nasıl dövüyomuşsun die
valla kusura bakmayında çok sabırlısınız
benim dinlerken bile kan beynime sıçrıyo bana yapıldığını düşünemiyorum bilelmaz:

anneyse anneliğini bilsin otursun götünün üstüne
annemde dahil hiç bi allahın kulu o tarzda konuşamaz benimle

uyu istersen vakit geçer şimdi hem sana da. geceleri ben de yüz kere uyanıyorum ya bölük pörçük uyuyorum gündüz uyumadığım halde :S
canım uyusam da uyumasam da gece çok uyanıyorum sanırım uzun süre bize rahat uyku yok. şöyle bir 25-30 yıl kadar

dediğin gibi yatayım ben biraz sonra da kalkar hazırlanırım.. öpptümss Şeniz

kızzzlarrrr yaaa ne alaka diyebilirsinzi ama olsun diyin ben şu antilop kumaşlar varya serteks reklamları çıkıyo hani onlardan koltuk yaptırmıştım salonuma hemde beyaz kocamda oturma odasında oturmuyo bide sigara içiyo sarardılar napcammm bennn

Saces Arkadaşım geçenlerde senin bir yazını okumuş ve kendime çok yakın hissetmiştim...Oğlumu kendime arkadaş olarak doğuracağım demiştin sanırım...Bende bu bebişi bu acayip şehirdeki tek arkadaşım, kan bağıyla bağlı olduğum tek kişi ve birlikte güzel vakit geçirip yalnızlığımı unutacağım dostum olarak dünyaya getireceğim inş.

Düğün sabahında kaynanamda kahvaltı ettik:) sonraki 1 haftada her an birlikte takıldık..Daha ne söyleyeyim...Eşim makina mühendisi ben öğretmenim...Okumuş olmak o insanların seviyesine inmane engel oluyor...Aldığın aile terbiyesini inkar edemiyorsun onlara onların dilinden cevap veremiyorsun...Gaziünv. master öğrencilerinden asistan alıyordu başvurumu yaptım...Fakat o zamanlar erkek arkadaşım olan eşim üniversitede kalmamı istemediği için sınava gitmedim...Ardından hocalarım Hilal sen ne yaptın kesin alınacaktın dediler...

Aynen dediğin gibi insan bir süre sonra bunları çekmeni reva gören eşine de soğuyor...ıster istemez ben onun icin nelerden vazgeçtim o benim için hiç bir şey yapmıyor diye düşünüyor...
Yani aşk karşılıklı fedakarlık gerektiriyor...bizim yaptığımız gibi tek taraflı olunca birgün diyorsun ki" aşkımdan ölsemde alır başımı giderim çünkü delirmiş bir insanın ne eşine ne ailesine nede şu karnımdaki minnacık bebeğe bir faydası var" Hakkında hayırlısı olur inş. dostum

kızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....

nalaaaannnn çok sevindim canımmm.hadi gözün aydınn.darısı başıma inş...

ohh süperr bu temizse diğeride temizdirrr bak ne güzel atlattık bu kötü süreci cnmm meybie naptı acaba girmedide hiç onun ön sonucu ne oldu

kusura bakmayın o kadar yoğunum ki....bir türlü giremedim...nalana çok sevindim..resmen sevinçten uçtum yaaa..ama neden beni aramadılar...2 hafta oldu olalı..önümüzdeki çarşambayı bekliyorum...inş bende güzel haberlerle gelirim..ne olur duanızı eksik etmeyinn..

al benden de o kadar. yolarım ben onu varya lime lime ederim haddini bilsin valla

canım uyusam da uyumasam da gece çok uyanıyorum sanırım uzun süre bize rahat uyku yok. şöyle bir 25-30 yıl kadar

dediğin gibi yatayım ben biraz sonra da kalkar hazırlanırım.. öpptümss Şeniz
bencede yat uzan azcık sen iyi dinlenmeler bebeeeeeeemmmm

tepki vermek kolay ya bu salak kalkıpda buna yeltenirse dengesiz yapar onunla saç başa girecemmi ya inan kendimi o halde düşünürken bile çok ayıp diyorum. birde hiç anlamadığın bir ortam biz 6 kardeşiz annem babam vefat ettiler ablalarım ve abilerim yengelerim eniştelerim birbirimize çok bağlıyız ve bugüne kadar hiç ağız kavgası bile yapmadık saygı ve sevgi içersinde yaşadık 32 yaşındayım tabiki bunu yapamazsın diyorum ya tahmin edemeycegin kadar şirret bir kadın. bir ses tonu var tahminedemezsin.20 gün sonra ablalarım gelcek en ufak terbiyesizlikerin de çekip gideciğim istanbula bakalım artık herşeyin hayırlısı. birde yanlızım burda kimsem yok kocamdan başka oda benim annem çok ii bir kadındır diyor ne yaparsın.gerçi kocamla konuştum yaptıklarını anlattım. annene annen gibi davrancam diyorum sen öyle davranma sen sakin asil ol diyor eeeeeeeeee hani senin annen çok iyiydi diyince trip atıyor sen beni sevmiyorsun mutlu olmuyorsun falaln filannnnnnnnnnn. klasik annesine bağımlı bir erkek ve 11 yıldır sevgilimdi üni. master doktora filan derken ben evlenmek istemedim ağlayarak aldılar bini ailemden kızımızdır dediler kariyerine muğlada devam eder dediler kocam üni. uzak diye bahane uydurdu işe girmek istedim ayarladım. benim oğlum senin işten gelmeni bekleyemez yemeğini suyunu veremezsindedi ben çalışacağım karışmayın dedim bu sefer koca olmaz beğenmedim işi deyip engel oldu bana yaptıramadığını oğluyla yaptırıyor aman bitmez cahil insanın yaptıkları neyse işte böyle biri gel bunla kavga et sevdiğin adamın annesinin yanındaki asalaklığına mı kızarsın yoksa cahillerle uğraşıp bu saçmalıkları nasıl yok ederim diye düşündüğüne mı.

hayırlısı canım sabret bebeğini düşün emin ol sen ona mukemmel bir ortam sağlayacaksın ama buna karnındayken başla ona tutun ve onu sevgi dolu bir anne olarak bekle ben öyle yapıyorum. aslında hayatta böyle insanların varlığıyla bir çocuk nasıl yetiştirilmeli onu öğreniyorsun bebeklerimize huzur ve mutluluk vermek bizim görevimiz bunu unutma ve hayat çok güzel anneni düşün sen nasıl karnındaki bebeğin üzülmesi istemezsen annede seni istemez. umursama mutlu olmaya çalış ben yüzlerine bile bakmaıyorum.

burdaki insanlarıda sıkmak istemezdim kusura bakmayın hayat bazen yokuş bazen inişle dolu bununda üstesinde gelirim.

Bir atasözü vardır "Havlayan köpek ısırmaz." diye kaynananın da o hesap hiç birşey yapamaz.
Yinede her ne olursa olsun sakın karşısında eğilme hep dik dur. Sana baktığında aslında neler yapabileceğini tahmin bile edemesin.
Ya ne bileyim yine söylüyorum başımıza gelmediği için konuşmak kolay belkide..
Ama kendi annemiz babamız şurdan kalk şuraya otur bile dememişken;
kıçı kırık bir karı gelip seni dövmeye kalkıyor.. Eee ben şimdi bu karıya saygı mı göstereyim.. Yada kocam bana bu durumda nasıl engel olsun.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım umarım tez vakitte bir şekilde kurtulursun o şirret kadından:Saruboceq:

kızlar amniosentez sonucum çıkmış.ama telefonda bilgi vermediler..eşim raporu almaya gitti.resmen kalbim duracakk.acaba sonuç kötüdemi söylemediler yaaa..aay ne olur dua edin allah rızası için...ne zormuş yaaa

Yok canım sonucun kötü olması ile ilgisi bana 2 li testte bile telefonda bilgi veremiyoruz dediler.
Ay hadi Allah büyük bir güzel haber daha gelsin bize inşallahh:Saruboceq:

bafo göbişin çok güzel çıkmış aynı t-shırt den bende de var yengem almışdı çok tatlı...güle güle giyin.

sende tatlım
çok tatlısın bafo
ay kusummm teşekkür ederim.

super ya ben niye tekme falan hissedemiyorum çokmu erken anca gaz sancisi çekiyorum yoksa onlar gaz degilde tekme mi haha

bende hissediyordum sanıyorudm ama gazmış sımdı anladım. bu resmen mınık tekmecik. böyle barbi bebek ayagını dusunun sankı onla vuruyo

hilalcim çok üzüldüm arkadaşım allah yardımcın olsun sukur kı uzaklaşmıssın. hıc tavız verme. gitsin kocan onları evınde gorsun sen muhattap olma. midem bulanıyo, basım donuyor dersın,sıcak dersın. yok dogurdum lohusayımdersın gıtmezsın onlarda alısır. terbıyesızler yaaa

bafo kaç haftalık senınkı... kaç kilo aldın..
19 hafta olduk cnm ve tam 7 liko aldım boshayallersmile

allah esırgesın aman sakın,
uyuz oldum resmen gıdıp ıkı tokat atasım geldı kadına

hahahaha koptum kız ciddi olamazsın :roflol: :roflol:

aso koparttın ama sende benı :roflol:

aman tatlım allah korusun ıyı cıkıcak ınsallah:Saruboceq:

saces canım sakın sende taviz verme. bişey diyorsa sande aynen cevanını ver bak cocuk olunca bunlar senı ıyıce yıpratır. sıkılınca da gel bize yaz biz hepimiz yanındayızkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…