ayyy çok hoşuma gitti ya canım babasınında kalbi temiz düşünememiş çocuğun anca klozetten su alabileceğini sırnaşık şeysırnaşık şeyAnne ile Baba Arasındaki Fark :)
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyo...rdu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm yavv sizinlede paylaşayım dedim :roflol:
ayy birde yemeklerden sonra diyorsun vallaalsanaalsanasmileçok kızdım sana bebişe yazık değilmi hemen bırak sonra vicdan azabı çekersinbende sigara tiryakisiyim(( ama bırakamadım kuzucuklarım..yemeklerden sonra içiyorum bi tane biliyorum çok kötü bişey yapıyorum ama engel olamıyorum kendimee ((
kadına bak valla bi garip gitmeyiverin bu bayramda oğlunu görmeyiversin değil mi ya senin ne zaman doğurcanı allah bilir töbe töbeben malımı bilmez miyim.Sırf bişeyler yapayım diye diyor o "sakın bişey yapma hazırlık yapma" diye.benimki çok fena ben biliyorum bi anlatsam şoka girersin çok numaracıdır kendileri. yemeğe gelemicekelr zaten. kocam yok akşam geç gelcek kusura bakmasınlar uğraşamam onların çenesiyle. ya hamileyim diye ne çok düşünüyolar beni. hiç sorma! en son ana kız geldikleirnde acayip belim karnım ağrıyodu elim karnımda onlara hizmet ettim de kıçlarını kaldırmadılar. bu mu düşünce. birde doğum kurban bayramına yakın olcak ya diyo ki " tut kendini doğurma bayramda burdasınız" heee olduuuu ona sorcaktım tövbe allahım yarabbim
iyi yaparsın canım ama sanmam korkularından alırlar benceyapmacık hareketlere oldum olası sinir olurum.
madem bebek gibi sevecektiniz niye evlendirdiniz.
ay benimkiler benden uzak şükür. küsüm zaten hiç çekemem.
nişanlıyken bir kere ana kız gelmişlerdi. kocişte gelmişti. kız kardeşi bnun yanına sokuldu koluna girdi. başını omzuna koydu.
gıcık oldum tabi.birde öz abisi değil eşime söyledim. benim kardeşim filan diyor. istemiyorum benim yanımda dedim.
birde fotoğraf makinasında resimleri var. bebek odasını almazlarsa resimleri tek tek sileceğim.
sende diyemiyomusun bacım beni dövecek adam daha anasının karnından doğmadı diye bu ne terbiyesizlik ezdirme kendini benceben kaçamıyorumda benimki bebeği sevdirmezsem seni döverim diyecek kadar sınırsız kötülükte ben allaha havale ettim beni hamile hamile çok üzüyorlar ama .
Saces Arkadaşım Allah yardımcın olsun...
ben eşimle 4 yıl flört ettikten sonra ,canımdan çok sevdiğim ailemi, yükseklisans yaptığım okulumu, sevgili dostlarımı 1000km ardımda bırakıp sadece eşimi tanıdığım bu şehre gelin geldim...Yaşadığım şeyler anlatılır gibi değil 2.5 ay ağzıma bişey koyamadan hep kustuğum halde kayınvalidem hastaneye gitmemi gerekli görmediği için götürülmedim...
Evde serum taktırdılar bana inanabiliyomusun...en sonunda 7-4 tansiyonla bayılınca doktora gittik ve doktor bebeğinin hayatını tehlikeye atmışsın dedi...bu kadar uzun süre aç susuz bırakılırmı bu bebek...
Çok sevdiğim eşimde ailesinin etkisine girdi ve ben karnımda 20 haftalık bebeğimle boşanma kararı aldım...
Eşim beni ve bebeğimizi seçti ve yeni bir eve taşındık...Yoksa çektiğimin haddi hesabı yoktu kesin kararlıydım...
İşte böyle zor sınavlardan geçtik bebeğim ben ve evliliğim...bahsederken bile ellerim dizlerim titriyor hala...Allah kimsenin yuvasını bozmasın ve sağlıkla bebeğine kavustursun...
Celisuenis arkadaşım tam 16 haftalık hamileyim...bebiş cinsiyetini göstermediği için bilmiyoruz henüz...
Hayırlısı olur inşallah...Görüşmek üzere hoşçakal
allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun erkekler analarının ağzına bakarsa bizler daha çoookk üzülürüz inş kocan onlara pas vermez bir daha