hadi yaa uuf işin zor valla ne yapcan netten fln bak bari temizliğine.ya da o ürünleir satan yere sor nasıl temizenir diyecanım ben bi yeni evliyken bunları sildim yıkadım daha kötü oldu ama benim burda öyleee koltuk temizleme şirket filan yok
hayırlı olsun bebeğin. merak etme hareketleri için :) ben salı doktordaydım sordum 1-2 hafta sonra hatta 20.haftada artık tamamen hissedersin dedi :)pazartesı doktorum var cınsıyetını ogrenecegım insaallah ama sımdı kafama takılan sey bebegımın hareketlrı ya nıye bısey hıssetmıyorum kafamçokkarıştı.pazartesıyı ıple cekıyorm cok heyecanlıyım. ya bıde lılypıe goruntusunu nasıl yapıyorsunuz bı turlu yapamadım
hadi yaa uuf işin zor valla ne yapcan netten fln bak bari temizliğine.ya da o ürünleir satan yere sor nasıl temizenir diye
internetten msn leri buldum görüştüm haber verecekler onların kumaşımı diilmi önce araştıracaklarmışşş
birazdan çıkacağım
yarın görüşürüz inşallah
kızlar selam bulaşıkları yıkadım telef oldum canım hiç iş yapmak istemiyor ama akşama yemek yapmam lazım pofff çokmu tembelim benim gibi olan varmı bu hamilelik beni hepten tembel yaptı hep uyumak istiyorum yaaaaa
kızlar geldim ama bitik durumdayım acayip başım ağrıyo...
yemek topiğimi var akannehirBende şimdi yemek topiğinde kulaklarını çınlattım..
Gelmişsin opuyorumnanaktan
Napisin, iyimisin zemuszemus
Bende şimdi yemek topiğinde kulaklarını çınlattım..
nihayet yeni kombi ve radyatör takıldı, her tarafı temizledim, Allaha şükür o iş bitti, eşim gelsin mutfağı tekrar eski haline getirelim bütün masa halıyı falan başka odaya taşıdılar çünki, sonra işimiz bitecek inş...
nalan cım inşallah bu sefer biter
ama sen bittin yahu
ben de biraz nete takılıp mutfak dolaplarını temzileyeyim diyorudm:)
oraya hiç giremedim bugün valla, dört buçuk gibi temizlik bitti, kendime bi ayran yaptım sanki tansiyonum oynadı gibi geldi, 10 dakika sonrada gözlerim kapanmaya başladı, ayrandanmı oldu yoksa apartmanı boyamakta oldukları yağlı boya kokusundanmı annamadım, bi 15 dakika önce kalktım ve her şeyi çıkardım, halada midem bulanıyo, böööggghhh neden böle oldum annamadım ya fınfıkcım...:gitme:
Ohh ellerine sağlık bu iş de bitti rahat edersin artık..
Ben de çıkayım yavaş yavaş daha eve gidip yemek hazırlayacam bilmiyorumkismile
Yemekten sonra yürüyüşe gidecem sonra duş falan derken yatağa atarım kendimi
Yarın sabah da kontrolüm var bakalım napıyor bebişimopuyorumnanaktan
Herkese iyi akşamlar:1hug:
Kocan gelince bir tansiyonuna baktırın eee birde yoruldun 2 gündür yani.. sonuçta iki canlıyız kuşum..
yemek topiğimi var akannehir
iyiyim guzum Şeniz
prensesin oluyomuş ilk sayfaya baktım :asigim:
1 hafta aradan sonra ben geldim akannehir
1 hafta olmuş uğramayalı kafamçokkarıştı
ay ne kadar yoğunmuşum farkettim laelaelaelaelae
hala işim çok enerjim kalmadı
bugunluk bu kadar dedim kendime mola verdim
hepiniz iyisinizdir inşallah
bebelerin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı :1rolleyes:
:lepi: :lepi: :lepi:
aminn canımm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?