2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben bi yeni evliyken bunları sildim yıkadım daha kötü oldu ama benim burda öyleee koltuk temizleme şirket filan yok
hadi yaa uuf işin zor valla ne yapcan netten fln bak bari temizliğine.ya da o ürünleir satan yere sor nasıl temizenir diye
hayırlı olsun bebeğin. merak etme hareketleri için :) ben salı doktordaydım sordum 1-2 hafta sonra hatta 20.haftada artık tamamen hissedersin dedi :)

kızlar selam bulaşıkları yıkadım telef oldum canım hiç iş yapmak istemiyor ama akşama yemek yapmam lazım pofff çokmu tembelim benim gibi olan varmı bu hamilelik beni hepten tembel yaptı hep uyumak istiyorum yaaaaa

ben varım canım yalnız değilsin
ben de çok tembelleştim hantallaştım yemek yapmam lazım ama bir yandan da uyku bastiriyor

nihayet yeni kombi ve radyatör takıldı, her tarafı temizledim, Allaha şükür o iş bitti, eşim gelsin mutfağı tekrar eski haline getirelim bütün masa halıyı falan başka odaya taşıdılar çünki, sonra işimiz bitecek inş...

nalan cım inşallah bu sefer biter
ama sen bittin yahu
ben de biraz nete takılıp mutfak dolaplarını temzileyeyim diyorudm:)

Bende şimdi yemek topiğinde kulaklarını çınlattım..

oraya hiç giremedim bugün valla, dört buçuk gibi temizlik bitti, kendime bi ayran yaptım sanki tansiyonum oynadı gibi geldi, 10 dakika sonrada gözlerim kapanmaya başladı, ayrandanmı oldu yoksa apartmanı boyamakta oldukları yağlı boya kokusundanmı annamadım, bi 15 dakika önce kalktım ve her şeyi çıkardım, halada midem bulanıyo, böööggghhh neden böle oldum annamadım ya fınfıkcım...:gitme:

Ohh ellerine sağlık bu iş de bitti rahat edersin artık..
Ben de çıkayım yavaş yavaş daha eve gidip yemek hazırlayacam bilmiyorumkismile
Yemekten sonra yürüyüşe gidecem sonra duş falan derken yatağa atarım kendimi
Yarın sabah da kontrolüm var bakalım napıyor bebişimopuyorumnanaktan
Herkese iyi akşamlar:1hug:

nalan cım inşallah bu sefer biter
ama sen bittin yahu
ben de biraz nete takılıp mutfak dolaplarını temzileyeyim diyorudm:)

valla bittim bu hafta, aman boşver kız ne mutfak dolabı bırak kalsın, ay artık bi süre temizlik ve tamirat lafı duymak istemiyorum, ay gına geldi valla, pazar günüde bebişin odasını boyatıyorum...

Kocan gelince bir tansiyonuna baktırın eee birde yoruldun 2 gündür yani.. sonuçta iki canlıyız kuşum..

saol cnm sana kolay gelsin baya yoğun bi progarmın varmış bugün, yarın gelince hemen yaz, bakalım minik prensesimiz napıyomuş, yerim ben onu be, ii haberlerle dön cnm, iyi akşamlar sanada...opuyorumnanaktan

yaz ayı geldi çalışan arkadaşlarımızın işleri yoğunlaştı valla, dikkat et kendine cnm, inşallah yakında tatile çıkarsında biraz dinlenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…