günaydın cnm, evet bugün daha ii yim ama yine sabahın köründe uyandım saat 6:30 da ayaktaydım, kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, onu işe yolladım ortalığı biraz toparladım, bi makina çamaşır attım onlar yıkanıyo birazdan onları asıcam, ay rahatladım ama ya...
aslında bugün öğlene kadar uyumayı planlamıştım ama olmadı maalesef, niyeyse saat kurmuş gibi sabahın köründe ayaktayım ya...
yetiştim nalan.hemen araya girip bi şeyler yazıyorum.
Evet bakalım artık altın günü yaparız :) Güzel olur valla :)))))Hiç güne katılmamıştım ben
Valla ne yapcam bilmiyorum dün gelmiceklerini haber vermediler uyuz oldum onun için bugün önce arasınlar ona göre hareket etcem. Zaten en kötü olmadı bizim burda bir balıkçı var ona balık pişirtcem salata meze yaparım kolay iş onlar. Ama haber vermedikleri için bilemiyoru yani.Dün gelcekler diye bekledim gelmediler haber de vermediler Çok üzgünüm çoook
kız yazdım ya cevapp görmedin mi şekerim :) gitmeee küsmeeeee bırakma bizisezenim, bijucum, propcum, asogklcum, nerelerdesiniz neden kimse bi şi yazmıyo...kafamçokkarıştı
evet calla hemde ben de balık vitaminimi almış olurum.Tabi haber verirlerse yoksa kimse kusura bakmasın akşam onları görmeye gideriz 5 dakka olur biter.güzel düşünmüşsün cnm, balık çok ii fikir hem evde iş çıkmaz, sen sadece salata yaparsın oh ne güzel, yanınada helva çıkart tatlı niyetine yesinler...
ay ben korkarım ondan ölmüş bebeğin ruhu muhu gelir ay ayy almayım hiç :))))))))tırsarım acayipnalan merhabaaa ben pvc sektöründe çalışıyomrum sezon açıldı işler birden yoğunlaştı çok fazla muhabbete katılamıyorum ama paylaşımlarınızı okuyorum :) dün sahibnden.com girdik orda çok güsel ve fiyatları uygun bebek odaları var arkadaşlar biras içim cızladı ama bazı aileler var bebeğin odasını hazırlamışlar bebek ölmüş hiç kullanılmamış odalar satılıkta tuhaf olduk yasık
Ya işte napayım yine de onlar gibi olamıyorum. evime geldikleirnde hizmette sınır olmuyor hep güleryüzlü de davranıyorum ama bazen canıma tak ediyor.Bugün arayacaklar mı bakalım?valla kendileri bilir aramasalar da üzülmem yani hiçgünaydın kıslar geçmişe bakamadım. umarım herkes iyidir.
asocum kıyamam sana yinede düşünceli bir gelinsin. balık filan yemek düşünüyorsun.
halbuki onların seni arayıp kızım şunu getiriyoruz, canının çektiği birşey var mı demeleri lazım ama nerdeeeeee!
nalancım işlerin bitti mi?
kızlar ben bu aralar çok unutkanlaştım. hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum, birde çok yorgunum.
mesala sabah hazılanırken yağımı, güneş kremimi sürdüm. stıck sürmeyi unutmuşum. allahtan hava serin terlemedim. akşam makinada çamaşır asmayı unutmuşum.
napsam acaba bir tane not tahtası filan edinip oraya yazayım.
işlerimi yaptıkça üstünü çizerim.
günaydın lady cim, inşallah tatilde şöle bi güzel dinlenirsin, valla yaz dönemi zor oluyor çalışırken...
:)kaydirigubbakcemile3 ay olsun kız öyle deme gelir çocuğumu korkutur o benim yatağımda uleynnnn diyeaso allah iyiliğini senin ölen bebekler melek oluyor.
yatağında ölse ben huzuruz olurum sürekli aklıma gelir.
ay rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.
evet calla hemde ben de balık vitaminimi almış olurum.Tabi haber verirlerse yoksa kimse kusura bakmasın akşam onları görmeye gideriz 5 dakka olur biter.
Sen nasılsın cnm iyi yoruldun bütün işleri de bitirdin ne güzel. Benim de bir evi silip süpürmem lazım aslında ama bugün puzzle yapmaya başladım başından kalkamıyorum bi türlü
nalan merhabaaa ben pvc sektöründe çalışıyomrum sezon açıldı işler birden yoğunlaştı çok fazla muhabbete katılamıyorum ama paylaşımlarınızı okuyorum :) dün sahibnden.com girdik orda çok güsel ve fiyatları uygun bebek odaları var arkadaşlar biras içim cızladı ama bazı aileler var bebeğin odasını hazırlamışlar bebek ölmüş hiç kullanılmamış odalar satılıkta tuhaf olduk yasık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?