2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok hamaratsın maşallah en azından öğlen bir saat uyu biraz dinlenmiş olursun biliyorsun çok sağlıklı.

güzel düşünmüşsün cnm, balık çok ii fikir hem evde iş çıkmaz, sen sadece salata yaparsın oh ne güzel, yanınada helva çıkart tatlı niyetine yesinler...

güzel düşünmüşsün cnm, balık çok ii fikir hem evde iş çıkmaz, sen sadece salata yaparsın oh ne güzel, yanınada helva çıkart tatlı niyetine yesinler...
evet calla hemde ben de balık vitaminimi almış olurum.Tabi haber verirlerse yoksa kimse kusura bakmasın akşam onları görmeye gideriz 5 dakka olur biter.
Sen nasılsın cnm iyi yoruldun bütün işleri de bitirdin ne güzel. Benim de bir evi silip süpürmem lazım aslında ama bugün puzzle yapmaya başladım başından kalkamıyorum bi türlü

nalan merhabaaa ben pvc sektöründe çalışıyomrum sezon açıldı işler birden yoğunlaştı çok fazla muhabbete katılamıyorum ama paylaşımlarınızı okuyorum :) dün sahibnden.com girdik orda çok güsel ve fiyatları uygun bebek odaları var arkadaşlar biras içim cızladı ama bazı aileler var bebeğin odasını hazırlamışlar bebek ölmüş hiç kullanılmamış odalar satılıkta tuhaf olduk yasık

ay ben korkarım ondan ölmüş bebeğin ruhu muhu gelir ay ayy almayım hiç :))))))))tırsarım acayip

günaydın kıslar geçmişe bakamadım. umarım herkes iyidir.
asocum kıyamam sana yinede düşünceli bir gelinsin. balık filan yemek düşünüyorsun.
halbuki onların seni arayıp kızım şunu getiriyoruz, canının çektiği birşey var mı demeleri lazım ama nerdeeeeee!

nalancım işlerin bitti mi?

kızlar ben bu aralar çok unutkanlaştım. hamilelikten dolayı olduğunu düşünüyorum, birde çok yorgunum.
mesala sabah hazılanırken yağımı, güneş kremimi sürdüm. stıck sürmeyi unutmuşum. allahtan hava serin terlemedim. akşam makinada çamaşır asmayı unutmuşum.
napsam acaba bir tane not tahtası filan edinip oraya yazayım.
işlerimi yaptıkça üstünü çizerim.

başak geçmiş olsun canım. başın ağrıyorsa iki kulağına masaj yap. her noktasına uygula. çok iyi geliyor.

aso allah iyiliğini senin ölen bebekler melek oluyor.
yatağında ölse ben huzuruz olurum sürekli aklıma gelir.
ay rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Ya işte napayım yine de onlar gibi olamıyorum. evime geldikleirnde hizmette sınır olmuyor hep güleryüzlü de davranıyorum ama bazen canıma tak ediyor.Bugün arayacaklar mı bakalım?valla kendileri bilir aramasalar da üzülmem yani hiç

günaydın lady cim, inşallah tatilde şöle bi güzel dinlenirsin, valla yaz dönemi zor oluyor çalışırken...

inşallah canım
tatile çıkmadan da şu elşimdeki işleri bi hafifletsem
gelince strest yapmasam :sinifsinif:
tatilden sonra kolay kendime gelemiyom :2:

aso allah iyiliğini senin ölen bebekler melek oluyor.
yatağında ölse ben huzuruz olurum sürekli aklıma gelir.
ay rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın.
:)kaydirigubbakcemile3 ay olsun kız öyle deme gelir çocuğumu korkutur o benim yatağımda uleynnnn diye :d:kaydirigubbakcemile3 yok ya korkarım ben hakkaten

ay Allahıma şükür bitti ya, ama pazar günü bebişin odasını boyatıcam o var şimdi, neyse ustamızın eli baya hızlı hemen halleder onu, bide evde rötüşlencek yerler var onlarıda haletsinde ev tertemiz olsun artık, sonra bi tek bebişin eşyaları kalacak...

ay bizim evin bütün duvarları puzzle dolu biz eşimle puzzle delisi olduğumuz için bütün evi puzzle la kapladık hatta dışarı taşdık akrabalarımızın evlerindede puzzle larımız asılı onlarada hediye olarak yapıp çerçevelettirip götürdük çok zevkli oluyo gerçekten, ama artık yerimiz kalmadı belki bebişin odasına yaparız büyük bi tane...

puzzle ın resmini koysana bakim nasıl bi şi msn i açimmi...

GÜNAYDIN ANNELER VE MİNİK BEBİŞLERİopuyorumnanaktan
NASILSINIZ
GEÇMİŞİ OKUYUP GELEYİM DÜN GİREMEDİM MERAK EDİYORUM

ay valla çalışan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun, hem havalar sıcak hemde hamilesin, çok zor valla...

ay ben o yatakları alamam ya içim bi tuhaf olur, çok kötü olurum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…