2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen kız gezginti gelmedin dün insan haber verir bu kızlar merak etmiştir beni der, tatile gidecen ya serdin burayı hepten dimi, kaçak seni...:umursamaz:

maşallah canımmmmmmm herşeyin hayırlısı olsun.

günaydın bafo, ben geçen gün bebek mağazasına gittiğimde baktım hem bebek arabası, hem ana kucağı, hemde araba koltuğu şeklinde olanlar çıkmış, 450 TL den başlıyo 1.000 TL ye kadar var dedi ordaki kız, baya sağlam görünüyordu hem üstüde komple örtülüyor hani yağmur yağdığında ıslanmasın die...

Sağol şeker sen nasılsın. dün çok yoruldun, umarım şimdi daha iisindir.

günaydın cnm, evet bugün daha ii yim ama yine sabahın köründe uyandım saat 6:30 da ayaktaydım, kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, onu işe yolladım ortalığı biraz toparladım, bi makina çamaşır attım onlar yıkanıyo birazdan onları asıcam, ay rahatladım ama ya...

aslında bugün öğlene kadar uyumayı planlamıştım ama olmadı maalesef, niyeyse saat kurmuş gibi sabahın köründe ayaktayım ya...

aso günaydın tatlım rüya görmüşsün, rüyalar gerçek olurmuş biliyosun demek doğumdan sonra günlere başlicaz...

kız napcen kayınvaldenlere bugün bakim, ne mamalar hazırlican...

günaydın lady cim, inşallah tatilde şöle bi güzel dinlenirsin, valla yaz dönemi zor oluyor çalışırken...

ya birisi nerde kaç gündür, elbise dikiyorum die defile mi tertip etti parise mi gitti, noldu annamadım ya, kız nireye kaçtın sen...

sezen yine nereye kaçtı, ya bu kız bi dakka yerinde durmuyo, ay kıpır kıpır bi şi oldu, oğluşunun gösterisine mi gitti acep...

ya bu ne ya yine kendi kendime yazıyorum, ya topiğin delisi yaptınız beni kızlar aşk olsun...sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

aso günaydın tatlım rüya görmüşsün, rüyalar gerçek olurmuş biliyosun demek doğumdan sonra günlere başlicaz...

kız napcen kayınvaldenlere bugün bakim, ne mamalar hazırlican...
Evet bakalım artık altın günü yaparız :) Güzel olur valla :)))))Hiç güne katılmamıştım ben
Valla ne yapcam bilmiyorum dün gelmiceklerini haber vermediler uyuz oldum onun için bugün önce arasınlar ona göre hareket etcem. Zaten en kötü olmadı bizim burda bir balıkçı var ona balık pişirtcem salata meze yaparım kolay iş onlar. Ama haber vermedikleri için bilemiyoru yani.Dün gelcekler diye bekledim gelmediler haber de vermediler Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…